Evlendikten sonra, ask babinda iliskinizde neler degisti?

henüz aynı evde oturmaya başlamadık ama aşk boyutundan sorumluluk boyutuna tasındık....benden o sorumluymuş ondanda ben sorumluymuşum gibi...yani anne ve bebegi gibi garip bi durum var su anda....illaki onuda tasımalıymışım gibi....aşk birden korunup kollamaya dönüşüyor....sarıp sarmalamaya...hani bebekler annelerini görünce aglar ya,onun gibi....uykunu,yemegini,terleyip terlemedigini annenden sonra bi başkasının düşünmesi ve bu kişinin aşık oldugun kişi olması enteresan oluyor....

henüz aynı evde oturmaya başlamadık ama aşk boyutundan sorumluluk boyutuna tasındık....benden o sorumluymuş ondanda ben sorumluymuşum gibi...yani anne ve bebegi gibi garip bi durum var su anda....illaki onuda tasımalıymışım gibi....aşk birden korunup kollamaya dönüşüyor....sarıp sarmalamaya...hani bebekler annelerini görünce aglar ya,onun gibi....uykunu,yemegini,terleyip terlemedigini annenden sonra bi başkasının düşünmesi ve bu kişinin aşık oldugun kişi olması enteresan oluyor....

Bir kadinin iliskiye bakis acisi ve gösterdigi veya gösterecegi fedakarlik bu olsa gerek..a.s.

Sadece daha çok seviyorum onu...
Onun dışında hiç bir şey değişmedi...

9 Sene sonra baya birseyler degisiyor hayatim:nazar:

Ask mesk diye birsey yok artik tabiki. Heyecanlanmiyoruzda birbirimizi gördükmü eskisi gibi ama seneler gectikce o askin yerini aliskanlik aliyor ve bence alismak sevmektende fazla bagliyor bir insana !

13 yil olunca askin sekli degisiyor sevgi ve aliskanliga dönüyor. Insan bazen heyecanlanmayi da özlemiyor degil ama ya...

valla bızımde dort yıl oldu ama dort yılın sonunda ısın ıcıne evlılıkle ılgılı o kadar sorumluluk gırıyorkı hala asıkmıyız bız dıye aklımıza bıle gelmıyor.ama ısterdım hala o askla yasamayı...esıme soyledıgımde ben hala asıgım der hep...ama yok be guzelım.askmı kaldı..valla bende ole...ask yerını sevgıye bıraktı.bırbırıne karsı sorumluluga bıraktı.sımdı dogruya dogru.:içelim:

evlendikten sonra hayatımıza çocuklarımız girdi ..fazla bi değişklik olmadı..15 yıl sonra bile aradığında yada geldiğinde kalbim hala çarpıyor:asigim: heryerde herkese söylemiyorum şekerim nazar olmasın diye:nazar:a.s.

X