- Konu Sahibi chocolategirl
ben kendi adıma savaş baltasını bile, kılıçları kuşan dediğimi zannetmiyorum. evet evlilikte herkesin kendine ayırdığı zaman tabiki olmalı bu tartışılmaz ..ama ben evin ayrı bi odasında tv izleyip yada üstümü giyinip dışarı çıkıyorum istresen peşime takıl oyunlarının sadece kadını yıpratıcağını düşünüyorum... neden hep kadınlar erkeklerin önünde takla atmak zorunda, ilginin sevginin daha fazlasını beklemek suçmu,günahmı.. ruhunu doyuramayan kadın eninde sonunda kendine küçük bi dünya yaratıp, yarattığı ilizyonun, yalanın içinde yaşamak zorundamı.. aşk diye birşey var, sevgi, paylaşmak diye biir şey var sevgilinin gözüne bakıp iki kadeh şarap içip güzel şeyler duymak var... kadının dünyasını merak etmeyen ne hissettiğini ne düşündüğünü önemsemeyen bir adam ve benim ilgiye ihtiyacım var diye bağıran bir kadın, erkeğin dünyasına girmek için çırpınan bir kadın, ne yaparsa yapsın biraz anlayışı zamanı ve kafa patlatmaya değecek bir adam! öylemi..... benim hayatta öğrendiğim tek bir şey varsa oda şudur, gerçek sevgide mücadele olmaz! ite kaka her şey yürür tabii ama gerçekten istediğiniz bumu?
harikasin... budur..dusuncelerim tamamen bundan ibarettir..tamam kararliyim,mesafe..mesafe istiyorsa mesafe..ama mutlu olmayacagim olamayacagim,cunku istedigim evlilik bu degildi...