- Konu Sahibi chocolategirl
-
ya kızlar bende bu adam için daha fazla üzülmemesi ugraşmaması tarafındayım ama arkadaşımız bu adama bi şekilde haddini bildirmeli ama nasıl:uhm:
ve kizlar ben o kadar gozu tok biriyim ki(kendimi anlatmayi hic sevmiyorum ama burda baska turlu olmuyor) evlendigimizden beri kendim icin hic para istemedim.ya evin mutfak alisverisi icin, ya bir fatura icin(kendisi hicbirseyle ilgilenmedigi icin) .. inanin ne kiyafetim ne bir ozel ihtiyacim icin bu adamdan para istemedim ben. ev icin verdiklerinden biriktirip kuafore agdaya filan gittim,calismadigim,parasiz kaldigim zamanlarda..aman borcu var ozel birseyin sirasi degil simdi dedim.tek bir cizme istedim kisin..almadi,alamam dedi,borcum var dedi,ertesi gun kendine yeni bir baglama aldi,tam 600 tl... sigarasi bile aylik 150 tl tutuyor benimse tek zevkim her ay aldigim bir dergi :) ne sigaram ne ozel bir alisverisim... kendi kazandigim parayla aldigim kiyafet bile gozune batti...bir duduklu tencere aldim,yoktu. biraz pahali almisim,babama sakayla karisik sikayet etti dusunun...
ahh kizlar ahh herseyi yutmustum..ama beni gozden cikarmasina dayanamiyorum...bilsem evlenir miydim,kendime dul dedirtir miydim ?senağlama
derler ya,varligimin kiymetini bilmeyeni yoklugumla adam ederim... ancak boyle yapinca haddini bilecek bitanem,olan daha cok bana olacak ama olsun...herseyi goze aldim...
ben pek geleneksel biri degilim..evlilige degil,sevgimize deger verdim...cok badireler atlatmistik ama tam 3,5 yil olmustu,zor olacakti bitmesi...icimde kalacakti..(kalsaydi keske).sevgisine inandim,guvendim. evlenmeden cok kavga etmemize ragmen,onu cok birakmama ragmen hep pesimden geldi,hic gozden cikarmadi beni...evlenmeden onceki son ayriligimizda nikah tarihimiz belliydi,tam 25 gun ayri kaldik. flort doneminde hep bana geri dondugu icin "bu sefer ben donecegim ona,o hic beni gozden cikaramadi,gururum yuzunden sonradan pisman olmak istemiyorum"diye ben aradim gittim... gitmez olaydim...pisman olaydim keske...
Çıkarken nasıldı? yani siz gezerken hesap öder miydi? veya sana hediye alır mıydı? cimrilik yapar mıydı? ya da ne bileyim maddi olarak sana bi şekilde yardımı olur muydu? ne biçim adammış, erkek dediğin karısını çalıştırmak istemez , yorulmasın ister, bir zarar gelmesin ister çok garip... evlenmeden önce bunların sinyalini veriyor muydu?
ya bitanem sana karşı sevgisi varmı yokmu bunu hissetmiyomusun kıskanırmı mesela seni yoksa maddi problem falanmı var bunalımdamı yok sa en tehlikeli olan sana karşı sevgisimi yok yani anlayabildigin bi sorun varmı ortada
seda cigim ben bu asagilamalarin,yatak ayirmalarin,yuzuk cikarmalarin,hakaretlerin ortasinda bana sevgisi var mi yok mu bilemeyecegim...top onda artik,gostersin sevgisini..yaptiklarinin cocukluk oldugunu anlasin,birdaha yapmayacagina soz versin...kisaca adam olsun,yine olur demiyorum ama dusunurum...kimse bosanmak icin evlenmez...az yalvarmadim ona,gururumu hice saydim yeri geldi...simdi sira onda.seviyorsa gozden cikarmayacak,bosuyorum demeyecek...diyorsa da bosayacak..bu kadar!
bu arada adın hilalmi,kendin gibi adın da güzelmiş canım benim:1hug:
evet canim adim hilal...
sen de cok tatlisin...ve burdaki herkes cok fedakar..iste kadin olmanin farki bu..
kendi dunyamiza dalip insani,insanligi unutmuyoruz...kac gundur sessiz sabirli bekleyebiliyorsam,sizlerin sayesindedir bu...
tesekkur ederim..sana ... hepinize Şeniz
evet canim adim hilal...
sen de cok tatlisin...ve burdaki herkes cok fedakar..iste kadin olmanin farki bu..
kendi dunyamiza dalip insani,insanligi unutmuyoruz...kac gundur sessiz sabirli bekleyebiliyorsam,sizlerin sayesindedir bu...
tesekkur ederim..sana ... hepinize Şeniz
Birde balıklar ve koçlar anlaşamazlar ne yazık ki....bir şey daha eklemeden geçemeyeceğim. önyargılı olmamaya genellikle gayret ederim ama hayatım boyunca en çok korktuğum ve uzak durmaya çalıştığım erkekler balık burçlarından olmuştur.
ikna kabiliyetleri iyi, olaylara sadece kendi açısından bakan, kendisine tuhaf bir acıma duygusu içine giren, herşeyden şikayetçi, hiç memnun olmayan, tatminsiz insanlar olarak tanıdım hep.
elbette bunlar benim şahsi görüş ve gözlemlerim. her balık burcu böyledir diye bir iddiada bulunamam. sadece benim çok yakından tanıdıklarından hareketle söylüyorum bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?