Evlendik ve Bitti....:(

ya kızlar bende bu adam için daha fazla üzülmemesi ugraşmaması tarafındayım ama arkadaşımız bu adama bi şekilde haddini bildirmeli ama nasıl:uhm:

ya kızlar bende bu adam için daha fazla üzülmemesi ugraşmaması tarafındayım ama arkadaşımız bu adama bi şekilde haddini bildirmeli ama nasıl:uhm:

derler ya,varligimin kiymetini bilmeyeni yoklugumla adam ederim... ancak boyle yapinca haddini bilecek bitanem,olan daha cok bana olacak ama olsun...herseyi goze aldim...
ben pek geleneksel biri degilim..evlilige degil,sevgimize deger verdim...cok badireler atlatmistik ama tam 3,5 yil olmustu,zor olacakti bitmesi...icimde kalacakti..(kalsaydi keske).sevgisine inandim,guvendim. evlenmeden cok kavga etmemize ragmen,onu cok birakmama ragmen hep pesimden geldi,hic gozden cikarmadi beni...evlenmeden onceki son ayriligimizda nikah tarihimiz belliydi,tam 25 gun ayri kaldik. flort doneminde hep bana geri dondugu icin "bu sefer ben donecegim ona,o hic beni gozden cikaramadi,gururum yuzunden sonradan pisman olmak istemiyorum"diye ben aradim gittim... gitmez olaydim...pisman olaydim keske...

bir arkadaş hatırlattı bana
ne kadarda haklı
buraya yazmaya başladığında
canı sıkılan bir hanımdın
şimdi ise ne kadar kötü şeyler hissediyorsun
burada bence kimsenin sana ayrıl yada birleş deme hakkı yok
herşeyin hayırlısı olsun hakkında
en guzeli olsun....

Canım son gelişmeleri yeni takip edebildim... Ama inan her yazışında içimde eşine karşı olan kızgınlığım bir kat daha artıyor Kaldı ki ben okuyorum sadece , ki sen yaşadın bunları ...

Kimbilir daha neler neler yaşadın bilmediğimiz...

Çok bencil biri...Senin zaruri ihtiyacına para yok ama onun bağlamasına var ... Yazık canım ya kıyamam sana:teselli: Kış günü eşine bir bot almayıp da keyfine para harcayabilen adamdan ne

beklenebilir ki Ya kızma tatlım , çok dikkat ediyorum hala senin kocan olan birine bunları söyleyebildiğim için ama elimde değil ... Sanırım ben de patladım artık :1ninca:

Bu evlilik bitmiş görünüyor be canım ,,, adım atması bir kenara dursun kocan daha da çirkinleşiyor ve içinde kalan son saygı-sevgi kırıntılarını da yok ediyor... Ve sen geriye dönüp baktığında inan

tatlım hiç pişman olmayacak ve "keşke" demeyeceksin...Çünkü sen elinden gelen her şeyi yaptın ama o senin içindeki sevgisini öldürmekte kararlıydı ...

Sakın ha "dul dedirtmek " lafını söyleme bir daha.. Dul da ne demek ... ALLAH kimseyi merhamet ve vicdan konusunda DUL etmesin (eşin gibi )... Kocadan ayrılmakla dul olunmaz... Sen her anlamda

tam bir kızsın , evli ya da bekar...

Sende olan anlayış ve sevgi dolu kalpten inan iki kişi çıkar...

Son düzenleme:
ya bitanem sana karşı sevgisi varmı yokmu bunu hissetmiyomusun kıskanırmı mesela seni yoksa maddi problem falanmı var bunalımdamı yok sa en tehlikeli olan sana karşı sevgisimi yok yani anlayabildigin bi sorun varmı ortada

bence de ona vereceğin en büyük ceza yokluğun!Allah'DA ona layığını verir inşallah!...Çok üzgünüm çoook

canim kisaca bu adam gitgide karakterini belli etti diyeyim,beni tav ettikce cimrilesmeye basladi...sunu ogrendim ki kadin tutumlu oldukca erkek " bak karim ne tutumlu,ona daha cok seyler vermeliyim" demiyor,yetmedikce,yetinmedikce kiymetlisin...(bekar kizlar buraya dikkat)
ya aslinda suanda ev borcumuz var,biraz da o yuzden boyle yapiyor..yigidi oldur hakkini yeme demisler,esim cimri biridir diyemem,gunaha girerim. cok hakki var uzerimde,cok yedim ama ben de yedirdim yani...asla elimi cebime attirmadi diyemem.. bakin bu evliligin basindan beri 3,500 tl kazanmisim(kis aylarinda islerim az olur,su an acildi mesela) hepsini evimize harcadim.ben de elimden geldigince mutfaga,kredi borcuna yardim ettim.soylenmez boyle seyler ama dedigim gibi burda soylemek lzm,yoksa nasil anlatabilirm derdimi...
ama esime sorsan der ki yan gelip yatiyor...demiyor ki ne guzel bak milletin 1 ayda kazandigini bir sahneden aliyor,ne sansliyim demiyor...nankor cok nankor...

seda cigim ben bu asagilamalarin,yatak ayirmalarin,yuzuk cikarmalarin,hakaretlerin ortasinda bana sevgisi var mi yok mu bilemeyecegim...top onda artik,gostersin sevgisini..yaptiklarinin cocukluk oldugunu anlasin,birdaha yapmayacagina soz versin...kisaca adam olsun,yine olur demiyorum ama dusunurum...kimse bosanmak icin evlenmez...az yalvarmadim ona,gururumu hice saydim yeri geldi...simdi sira onda.seviyorsa gozden cikarmayacak,bosuyorum demeyecek...diyorsa da bosayacak..bu kadar!

evet bence de çok tutumlu olmak yaramıyor :1no2:istedikçe isteyeceksin bunlardan!bu konuda bende kızıyorum bazen eşime!...

kizlar az once aradi,diyor ki "hilal merhaba,aksam evde misin? "evet evdeyim?" "ya ben anahtarimi unutmusum da o yuzden kapida kalmayayim diye" dedi..ben de gayet umursamaz bir sesle "evdeyim evdeyim" dedim...
marketteyken aradiginda artistligini alasagi ettigimden olsa gerek,ses tonu gayet sakindi.
bana oyle gelmis de olabilir,aksama gorecegiz... konusmak istemez sanmam ama eger isterse,saygili konusacaksan konusurum diyecegim... resmen hakaret duymaktan odum kopuyor...

Bu erkeklerin çoğunluğu böyle canım malesef hiç bir şekilde evin yükünü kendi üstüne sırtlamıyacaksın fazlasını onlara yükleyeceksinki ozaman işte senin yaptığın fedakarlıkları anlasın Biz çalışan kadınların genlerindemi vardır nedir anlamadım didinirsin uğraşırsın 1 gün yapmazsın senden kötüsü olmaz sen ne yaptınki olur bu zamana kadar anlıyacağın tek senin eşin değil .... umarım düzelirsiniz

canım ben boşanmak istedigini falan sanmıyorum ya öyle olsa alır seni karşısına adam gibi bu iş yürümeyecek birbirimizi daha fazla yıpratmayalım falan... bu şekilde konuşur yani ve seni görmek istemiyosa gider bi otelde kalır evede gelmez o bi şekilde sana kızgın ve amacı şuanda seni üzmek bide ne hali varsa görsün gibi bi tavır içindesin galiba iyice deliriyo hatasını anlayıp kendine gelecektir inşallah olmaz ama seni kaybederse çooooooookkk pişman olacaktır ama inşallah geç olmaz:1no2:

bu arada adın hilalmi,kendin gibi adın da güzelmiş canım benim:1hug:

evet canim adim hilal...
sen de cok tatlisin...ve burdaki herkes cok fedakar..iste kadin olmanin farki bu..
kendi dunyamiza dalip insani,insanligi unutmuyoruz...kac gundur sessiz sabirli bekleyebiliyorsam,sizlerin sayesindedir bu...
tesekkur ederim..sana ... hepinize Şeniz

hilalcim adın senin gibi güzel parlak tam seni iafde etmiş işte sabırlı olmak insanın içinde olan birşey güçlü oluşunun göstergesi biz hep burdayız dilerim ki bir mucize olsun ama çok zor diğer sonuçtada biz burdayız sana destek için:1hug:

canım benim inan yaşadıkların iyi şeyler değil ama sabret kuzum sabret bitanem ....... sen çok güçlü bi kadınsın .......... ama hak yerini bulur sakın unutmaaa ............ ve benim hissettiğim yine dur gitme dicen sandı galiba alttan alcan sandı ve şimdide toparlayamıyooo ............

canım benim emin ol burda yorum yazan herkes şuanda durumuna üzüldügünden buraya yorum yazıyo ve gelişmeleri takip ediyo sen Allahın sevgili bi kulusunki Allah sana bu sabrı veriyo çekip gitmek bitti demek kolaydır ama insan sevince gururundan vazgeçebiliyo yeri geldiginde inşallah düzelecktir herşey dedigin gibi kimse ayrılmak için evlenmez inşallah senin için herrrrrrrrrrrrrşşşşşşeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy çok güzel olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bnm yazıcak bır yorum bulamasamda destek anlamında bırkac bısey yazmak ıstıyorum bı kac satır ...

yazdıklarını okudumm .. cok seye goz kapamıssın sen..umarım hakettıgını bulcaksın cnm

tuhaf bir şekilde ilk uğradığım ve gelişme var mı acaba diye takip ettiğim konulardan biri oldu. burdaki pek çok kişi gibi seninle üzülüp ne olacağını seninle birlikte merak etmeye başladım. sanki bir kardeş, candan bir arkadaş gibi. sonuç ne olursa olsun senin için en hayırlısı olsun.
bir şey daha eklemeden geçemeyeceğim. önyargılı olmamaya genellikle gayret ederim ama hayatım boyunca en çok korktuğum ve uzak durmaya çalıştığım erkekler balık burçlarından olmuştur.

ikna kabiliyetleri iyi, olaylara sadece kendi açısından bakan, kendisine tuhaf bir acıma duygusu içine giren, herşeyden şikayetçi, hiç memnun olmayan, tatminsiz insanlar olarak tanıdım hep.

elbette bunlar benim şahsi görüş ve gözlemlerim. her balık burcu böyledir diye bir iddiada bulunamam. sadece benim çok yakından tanıdıklarından hareketle söylüyorum bunları.

Birde balıklar ve koçlar anlaşamazlar ne yazık ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…