Evlendik ve Bitti....:(

SON OLAYLAR

merhaba arkadaslar
bugun marketteydim. telefon caldi,actim...baktim esim ariyor.kac zamandir ilk kez...bana "sen ne yapiyorsun" dedi. ben de "hiiiic marketteyim" dedim. " onu sormuyorum,calismiyor musun,hani bir is basvurusu yapmistin ne oldu?" dedi(ama ses tonu cok kaba ve asagilar gibi..." hayir olmadi o is,niye soruyorsun?" dedim .yine kaba ses tonuyla ,hersey benim ustumde,sen niye herseyi benden bekliyorsun,istersen bir isin ucundan tut artik dedi (ki benim sahne islerim oluyor arada ve bu eve ciddi anlamda katkim var,kendisi bunu gormuyor cunku isim onun ki gibi devamli bir is degil) ben de " benim isimin olup olmadigini sorgulamana gerek yok, yetisemedigini duzgun bir dille soylersin,anlarim "dedim.."ben boyle ifade ediyorum,senden mi ogrenecegim nasil konusmam gerektigini"diyince ipler koptu. ben de "ben bu evin kadiniyim,erkegi degil.calisip para getirmek gibi bir zorunlulugum yok,ayrica isimin olup olmamasi seni ilgilendirmez" dedim.mecburdum bu sekilde konusmaya cunku karsimda cok saygisiz nerdeyse hakaret eder gibi konusan bir adam vardi ki kendisi aradi beni sonucta.dusunun bir de ben arasam neler duyardim. bana "ben seni karim olarak hissetmiyorum"dedi. o an icimde ne firtinalar koptu aglamak istedim ama bu sefer aglamadim,cok sey bitmisti..."ister hisset ister hissetme,senin soyadini tasiyorum ve burdayim...burda oldugum surece bana bakmak zorundasin" dedim. "peki ne kadar surecek bu "dedi ben de "hee iyi oldu o konuya geldigimiz,sen bosuyordun beni,actin mi davayi?" dedim. "hayir acmadim,acacak bisey yok,sen geleceksin,sozlesme imzalayacaksin bitecek"dedi (salaktim ya) ben de "ben arastirdim,1 yildan kisa suren evlilikleri hakim anlasmali bitirmiyor,mecburen birimizin acmasi gerekiyor...lutfen git ve davayi ac,ben de seni istemiyorum"dedim... kapadik....

hic ama hic uzulmuyorum...tek damla gozyasi dokmeyecegim....

hayvann...
kusura bakma ama senin bu kocan hayvan...
ya adam değil..
sen adamla evlenmemişsin.. o hala çocuk...
ayyy sinir oldum burda yaaa....
iyi demişsin... araştırdım dedinya anlamıştır onunda aklınada var diye...
kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın...

senın eşin bu konuşmaları haketmiş bırak takma
o kafasında bitirmiş herşeyi bırak derim üzülme kıyamam sana
boşver cok güzelsin sen ona yakışmıyosun...üzme artık kendini

canım benim çok güzel konuşmuşsun bravo sana gözlerinden öperim ezdirme sakın kendini haketmiş o sözleri boşverrr sadece neye üzül verdiğin emeklere değmeyen biri için yaptıklarına üzül gerisini boşver bundan sonrada hayatını yaşamana bak

ay bu adam tam bi odun ya kusura bakmada canım çok sinir oldum,bence bu adam için bu saatten sonra hiç bişey yapma bu kendini ne sanıyo ya sen çalışmak zorundamısın yada evlenmeden öyle bi anlaşmamı yaptınız canım şunu söyliyim ben bu adamın seni sevdigine falan inanmıyorum yada birini sevebilecegine inanmıyorum bu sana evlenmeden önce bi hayranlık duymuş fizigine ve statüne şimdi onun gözünde küçüldün seni kendinden aşagıda görüyo bi insan bu kadar duyguusuz olamaz ya sakın onun için bir damla bile gözyaşı dökme kaba adam nolacak insanın kalbinde biraz merhamet olur ya sevgi bile yoksa

eda ne çocuğu baksana adam kurnazlık edıyo işe girde artık sana para vermim
kendın kazan kendın harca bıktım sana vermekden demeye getirmiş resmen

nekadar büyük bi terbiyesizlik yaa bi erkeğin ağzına hiç yakışıyomu karısına bunları söylemek

chocolategirl canım sakın sakın üzülme 1 damla göz yaşını hak edicek bi insan değil
sakın acıyıp üzülme eşek gibi versın para davayıda o açsın
madem senı istemıyo ki buncaya yaptığına karşılık ne nankör biri
bırak sen o yansın derdine

offfffffffffff
bir heycanla okudum nete yeni girebildim
canım
eşinin boşanmaya niyeti yok bunu bil
yani senden boşanmak istemiyo
ama senin onu pohpohlamanı ona yalvarmanı ve cocuk gibi şımartmanı bekliyor

gel etme bir daha deneyelim vss
yani pek affedilcek cinsten değil
ayrıca sen çok zeki bir kadınsın
bu işi en güzel şekilde sürdürceğine inanıyorum
tavırların da çok hoş
10 puan
sadece keşke telde kapışmasaydın mecbursun bakmaya deyip acelen olduğunu ve teli kapatman gerektiğini söleseydin
böylelikle tartışma büyümezdi ya
eşin seni kırmamayı incitmemeyi düşünmüyor

yani ona kararlı olduğunu göstermeye devam et
bırak o koşsun peşinden sürtülsün burnu biraz
çok çok şımarmış
kalkmış yani afedersin bi tarafları
çok sinirli olduğumdan böle yazıyorum
kusura bakma canım

ve kizlar ben o kadar gozu tok biriyim ki(kendimi anlatmayi hic sevmiyorum ama burda baska turlu olmuyor) evlendigimizden beri kendim icin hic para istemedim.ya evin mutfak alisverisi icin, ya bir fatura icin(kendisi hicbirseyle ilgilenmedigi icin) .. inanin ne kiyafetim ne bir ozel ihtiyacim icin bu adamdan para istemedim ben. ev icin verdiklerinden biriktirip kuafore agdaya filan gittim,calismadigim,parasiz kaldigim zamanlarda..aman borcu var ozel birseyin sirasi degil simdi dedim.tek bir cizme istedim kisin..almadi,alamam dedi,borcum var dedi,ertesi gun kendine yeni bir baglama aldi,tam 600 tl... sigarasi bile aylik 150 tl tutuyor benimse tek zevkim her ay aldigim bir dergi :) ne sigaram ne ozel bir alisverisim... kendi kazandigim parayla aldigim kiyafet bile gozune batti...bir duduklu tencere aldim,yoktu. biraz pahali almisim,babama sakayla karisik sikayet etti dusunun...
ahh kizlar ahh herseyi yutmustum..ama beni gozden cikarmasina dayanamiyorum...bilsem evlenir miydim,kendime dul dedirtir miydim ?senağlama

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
allah havale ediyorum böyle adamları!kötükedihüso

bu zamanda dulluk mu kaldı canım yaaa onları kafana takma sakın lütfen sen daha gencecik bir kızsın senin her ihtiyacınıda karşılamak zorunda ayrıca sonuçta erkek olan o ohhh evde hanım var hiç bişey istemez istediğim zaman üzerim istediğim zaman severim birşey isteyincede yok alamam en iyisini yapıyosun böle hayat geçmez ama dul kavramını aklından çıkar lütfen yoksa hiçbirşekilde tutunamazsın toparlayamzsın kendini onlar eskiden di sen ayakalrı yere basan birisin bununda üstesinden gelirsin mutlaka

canım hicte gec degil bosver simdi herkes bilinçlendi eskide olsa sana dul diye herkes bişey derdi simdi öle birsey yok herkes hosgörü ile karşılıyo hiç canını sıkma bi geri zekalı için

hayatım senın nekadar gözu tok ve temiz kalpli olduğun belli bu zamana kadar yaptıklarından ama karşındaki eşek işde anlamıyo adam
yazıklar olsun diyelım sen üzülme sanki padişahaın sol şeyınden düştü töbe töbe dellendirdi beni hee
bulunmaz hint kumaşı değil ya bacım bırak allah aşkına onla var olmadıkinde yokluğunda ölecen dul dedirttirmiydim dıye konuşma canım ya bu ayrıca hata nerden dönersen kardır ömür boyu çekmekdense

ama tabi kesin kararlıysan yazarken seni gaza getiriyomuş gibi hissettim kendimi sorumluluk almak istmem
allahh guzel yazılar yazsın inşallah sana canım benım:teselli:

Bu evliliğin cilki çıkmış be güzelim hemde bu kadar kısa bui sürede çok üzülüyorum inan okudukça sen yapacagını yaptın bence artık daha fazla seni üzmesine izin verme ailenle konuş ve bu işi bi çözüme bagla bence

Çıkarken nasıldı? yani siz gezerken hesap öder miydi? veya sana hediye alır mıydı? cimrilik yapar mıydı? ya da ne bileyim maddi olarak sana bi şekilde yardımı olur muydu? ne biçim adammış, erkek dediğin karısını çalıştırmak istemez , yorulmasın ister, bir zarar gelmesin ister çok garip... evlenmeden önce bunların sinyalini veriyor muydu?

Allah yardımcın olsun!:teselli:bence çok uğraşma ve yüz verme:1no2: hayat ona gösterir göstereceğinikötükedihüso zamanı gelince!hayata bir kere geliyoruz dulluğu falan da düşünme:teselli: çocuğun yokken daha kolay! kimsenin seni üzmesine izin verme bas tekmeyi kıçına odunun!:mymeka:

offfffofffffffffff
senin bu kocan benii yıprattı burdaa

demişinya bilseem kendimi dul yaparmıydımm
lütfen böyle düşünmeee ayakları üstünde duran bir kadınsın sen ,
ben buna inanıyorum
yazacak o kadar çok şeyim vardıkii unutuyorummm sitresten sinirdenn

Söylenecek söz yok böyle bir adama ..seni arıyor sana iş bul diyor sonra karım gibi hissetmiyorum diyor ..canım daha fazla uzatmanın manası yok seni karısı gibi hissedecek bir yiğit vardır elbette ne sanıyor kendini eşin acaba?

Ayrıca kendime dul dedirtmiydim lafını da duymamış olayım, hangi çağda yaşıyoruz, benim çalıştığım bankada 4 kişinin anne babası ayrılmış, düşün eskiden (insanların boşanan kadınlara bakış açısı çok farklıyken bile) boşanan insanlar var, üstelik biz küçük bir yerde yaşıyoruz. Bunun için üzülme lütfen, kimse kimsenin derdini çekmiyor artık. Ve çevremde o kadar çok yeni evlenip ayrılan var ki, tek sen diilsin, zor bir durum biliyorum ama lütfen böyle düşünüp kendni yıpratma :1hug:

hepınıze tesekkur ederım
kimi arkadaslar seni gaza getirmek istemeyiz diye baslamislar konuya...
merak etmeyin , herseyin farkindayim. birileri iyi yorum yapiyor diye donecek veya kotu yorum yapiyor diye ayrilacak degilim tabii ki... sadece burdaki herkesin tamamen iyi niyet icerisinde dusuncelerini yazdiklarina inaniyorum ve hepimiz kadiniz... herkesin bu kadar olmasa da buna benzer seyler yasadigini veya yasayabilecegini ve suanda bunu yasayan birine yalandan akillar vermeyecegine eminim... sozleriniz,dusunceleriniz benim icin cok cok degerli...sagolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…