- Konu Sahibi chocolategirl
-
canım inşallah mutlu olursun artık iyice kopmuş ipler sana haber bile vermemesi ne yazık böyle yapark elindeki mcevheri yitiriyor farkında değil keşkeherşey hayal ettiğimiz gibi olsa ama nerdeee ailenlede artık herşeyi konuş anlat her an herşey olabilir de bari böyle söylüyorum ama sanırım sen zaten karraını vermişsin yanlış anlama beni kimsenin ayrılmasını istemem ama böylede sürmezki sen bu güzellikle herşeyin en iyisini hakediyosun hayatına yeni bir yön çiz yeteneklsinde aynı zamanda baktımda müzikle uğraşıyosun yolun açık olsun hep hayatta senden daha değerli hiç birşey yok bunu unutma:1hug:
merhaba arkadaslar,
esim 2 gecedir yok,gelmedi...meger ankaraya gitmis,ailesinden ogrendim.
hic arayip sormadi...sanki ben karisi degilim,ne olacaksam olayim onemli degil...
sanirim bu aksam donecekmis,ablasina oyle soylemis...
bugun anneme gitmeyi dusunuyorum,bu gece ve yarin gece orda kalacagm...yuzunu gormek istemiyorum...
ne hayallerle evlenmistik,sokaklarda yururken evlenme hayalleri kurardik.yaziklar olsun,demek bugunleri yasatmak icinmis....
ablasından öğrendim demişsin cnm ailesi biliyormu bu durumu ablasıyla konuştunmu merak ettim belki aileden biri sana destek çıkars eşin belki değişir gibime geldi bu böyle nereye kadar gidicek ki çok yıpranıyorsun böyle....
benim kocam oyle bir insan ki, ne ailesini ne bir buyugunu oturup da dinlemez,kendi bildigini okuyan,basina buyruk bir insan...
ablasi da annesi de hepsi de biliyorlar. fakat bilmiyorlarmis gibi davraniyorlar,ben oyle istedim.cunku birileri ona israr edince daha da inatlasiyor,bir onceki olayda annesi "oglum yapma,ne bosanmasi,yazik size,biz gelinimizi cok seviyoruz" demis o da " ben kendi kendime evlendim,sen yoktun,simdi sana laf dusmez" diyip susturmus...boyle bir insan iste esim...
simdi burdan evlenecek kizlara tavsiyem : ailesini,ozellikle annesini saymayan erkekle sakin evlenmeyin.anaya tavri neyse size de o oluyor unutmayin bunu... :çok üzgünüm:
benim kocam oyle bir insan ki, ne ailesini ne bir buyugunu oturup da dinlemez,kendi bildigini okuyan,basina buyruk bir insan...
ablasi da annesi de hepsi de biliyorlar. fakat bilmiyorlarmis gibi davraniyorlar,ben oyle istedim.cunku birileri ona israr edince daha da inatlasiyor,bir onceki olayda annesi "oglum yapma,ne bosanmasi,yazik size,biz gelinimizi cok seviyoruz" demis o da " ben kendi kendime evlendim,sen yoktun,simdi sana laf dusmez" diyip susturmus...boyle bir insan iste esim...
simdi burdan evlenecek kizlara tavsiyem : ailesini,ozellikle annesini saymayan erkekle sakin evlenmeyin.anaya tavri neyse size de o oluyor unutmayin bunu... :çok üzgünüm:
cok kötuuu ... demekkı bu kadar kararlı sende bekleme dıcemm ya ben konus ozaman
cunku adam rahat baksana olan sana oluyo
boyle bı adamın senı kazanmaya calıscak olması benı dusunduruyor
istemiyor ve beklemiyorum kazanmaya calismasini...o bir cocuk,oyuncagi almak icin ne lazimsa yapti,ailesini bile karsisina aldi,simdi de bunaldi o kadar... cunku oyuncak az da olsa hayatina mudahale etmek istedi ve oyuncakliktan cikti,eziyet oldu ona...
istemiyorum,gelmesin artik karsima..bana bunlari yasattiktan sonra anlami yok.acsin davayi,ben de istiyorum..
burdan bende ıstıyorumla olmaz ıste madem gerı dönus ıstemıyorsun nıye daha cok zarar verıyorsun kendınee ??
al karsına konus ozaman
ya konusulmuyor adamla anlamiyorsunuz yaa!!
dinlemiyor,hakaret ediyor,bitti bu is diyor baska bisey demiyor... konustum defalarca diyorum size...
gıdın dava açın ne dıyımm o zamannn
ben sana dyanamıyorum yanıı bölee durmana bıseyelr beklemenee bı tepkı versın dıyeee durmanaa nereye kdr ... hıc mı arkadasın yok gez bıraz ugras bul kendınee e....:1closedeyes:
sen gerekeni yapmışsın anlatmışsın anlamıyo işte daha konuşacakta birşey kalmamış işte dışardan bakınca kolay geliyo insanlara konuş falan diye anca başa gelmesi lazım ki sen üzülme canım boşver
hayır ıspat fln bekledıgımız yok..
sadece sen kurtul ve mutlu ol ...
ayrica konusmak zor gelmiyor bana,gereksiz bir gurur degil bu yaptigim...
konustugum zaman ne duyacagimi cok iyi biliyorum kizlar...sirf size ispat etmek icin arayayim isterseniz,ama ispat ugruna cok yaralanirim..bitti bu is filan der...nerdesin neden haber vermedin desem sana hesap mi vercem der...yikilirim..biz onunla asik olmustuk birbirimize,bunlari duymak beni cok acitiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?