Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

iyi diyelim iyi olalım kuzum..
Hayat kısa , sıkıntılarla kendimizi yormamaya karar verdik haftasonundan itibaren..

Günaydın tatlım nolduuu :44:

günaydın kuzum....ben hapı bırakmaya karar verdim...uzun zamandır gögüslerimde agrı,karıncalanma ve dolgunluk olusmustu..dün kardesim de ne kadar büyümüş dedi....zaten ilk 10 gün kanama yaptı....3 haftadır da migrenim azdı resmen ve dün gece hiç uyumadım....ayrıca cinsel isteksizlik en büyük sorunlarımdan bi,ri....yeni evlendik....10 gün sonra baslayan bi birli,ktelik....sonrasında da isteksizlik..kardes kardes yaniii....

Son düzenleme:

canımm yaa
ilacı bir arkadaşım göğüslerini dolgun göstersin diye kullanırdı.
aslında bir bakıma iyi birşey
kardeş kardeş durumunu ilaca niye bağladın onu anlamadım :44:
evliliğin ilk zamanlarında oluyor öyle şeyler, geçecektir

Migren varsa tetikliyor canım doktor bana söylemişti bunu :26:
Bence ilacı veren doktorla görüş belki başka bir çözü bulursunuz..
isteksizlik bendede var açıkcası ama zorluyorum bu konuda biraz kendimi bende..

aslında dr.a sinir oluyorum aklıma geldikce...insan bi sormaz mı ya..bi hastalıgın var mı...bak su hastalıklar kullanılırsa böyle olur gibi....ben ilacı alınca kullanma talimatından okudum hepsini....dr a gitmicem artık yaaa....ilaç kullanmıcam konuscaz bakalım belki eşim korunur.daha tam oturup konusmadık ama ilacı kullanmamı o da istemiyo....

oyacım ne bilim yaaa...diger tüm yan etkiler ilacın yan etkileri olunca o da ona baglanıyo işteeee....istiyorum ama olmuyo....zorlamayla da olmuyooo..

Doktorun söylemesi lazıdı bencede canım :44: sigara alkol alınca bile etkisi azalıyormuş..
Kötü etkiliyorsa kullanma artık..

bizdede gecelik krizi yaşanıyor tutturdu uyurken gecelik giy diye.üşüyorum totom donuyo istemiyorum giymek,kendii garip hissediyorum napiyim..
pijamalarımı giyip öyle uyumak istiyorum

niye her sıkıntı bize

oyacım ne bilim yaaa...diger tüm yan etkiler ilacın yan etkileri olunca o da ona baglanıyo işteeee....istiyorum ama olmuyo....zorlamayla da olmuyooo..

düzelicek inşallah
umutsz olma...

günaydınlar, hayırlı haftalar hanımlarr
güzel bir hafta diliyorum herkese

günaydın hatice, sen ağlıyon mu bakiimmmmm:44:
Yok gülüm hasta oldum hapşuruyorum ve haftasonu aşkla ilk defa bir arkadaşın nişanına gideceğiz.
Vampir kılıklıyım gözler kan çanağı saç baş dağılmış

Günaydın Kızlar iyi haftalar herkese...

Günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydın Kızlar iyi haftalar herkese...

Günaydın kızlarrr,
inşallah iyi bir hafta olur

Yok gülüm hasta oldum hapşuruyorum ve haftasonu aşkla ilk defa bir arkadaşın nişanına gideceğiz.
Vampir kılıklıyım gözler kan çanağı saç baş dağılmış

Alacakaranlıktaki vampirleri görmedin mi ne güzeller
sende vampirliğini güzelliğe çevir

Günaydın Hatice ben iyiyim yoğun bir hafta sonu geçirdim ve haftanın ilk günü işe adapte olmaya çalışıyorum sen nasılsın?

haticecim geçmiş olsun:26: tam hastalık havaları bunlar.

ben de iyiyim çok şükür. hasta olmamak için gayret ediyorum.

Burada evlilerin topiği..
Günaydın kızlar, iyi haftalar
Elifin geçen sanırım senin doğum günündu.
Son olaylardan sonra canım sıkıldı çıkmak zorunda kaldım affet.
Mutlu yıllar canım
Günaydın canlarım
Günaydın

Günaydın Hatice ben iyiyim yoğun bir hafta sonu geçirdim ve haftanın ilk günü işe adapte olmaya çalışıyorum sen nasılsın?

haticecim geçmiş olsun:26: tam hastalık havaları bunlar.

ben de iyiyim çok şükür. hasta olmamak için gayret ediyorum.
Bende oldukça yoğun bir haftasonu geçirdim.
Yeğenim ufaklık devamlı bana yapışması ve yüzüme hapşurması sonucu sabah kalktığımda fenaydım.
Haftasonu dinlenemiyorum ya birde nişan var düzelmem lazım

günaydınn evli mutlu çocuksuzz, istekli, isteksiz hatunlarr :) anacımm nolmuş sizzee :) ilaçlar, geceliklerr :)

topikler baya karışmış yeni gördüm :26:
kimseciklerin sesi çıkmıyo , bizim topike bişi olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…