iyi diyelim iyi olalım kuzum..
Hayat kısa , sıkıntılarla kendimizi yormamaya karar verdik haftasonundan itibaren..
Günaydın tatlım nolduuu :44:
günaydın kuzum....ben hapı bırakmaya karar verdim...uzun zamandır gögüslerimde agrı,karıncalanma ve dolgunluk olusmustu..dün kardesim de ne kadar büyümüş dedi....zaten ilk 10 gün kanama yaptı....3 haftadır da migrenim azdı resmen ve dün gece hiç uyumadım....ayrıca cinsel isteksizlik en büyük sorunlarımdan bi,ri....yeni evlendik....10 gün sonra baslayan bi birli,ktelik....sonrasında da isteksizlik..kardes kardes yaniii....
günaydın kuzum....ben hapı bırakmaya karar verdim...uzun zamandır gögüslerimde agrı,karıncalanma ve dolgunluk olusmustu..dün kardesim de ne kadar büyümüş dedi....zaten ilk 10 gün kanama yaptı....3 haftadır da migrenim azdı resmen ve dün gece hiç uyumadım....ayrıca cinsel isteksizlik en büyük sorunlarımdan bi,ri....yeni evlendik....10 gün sonra baslayan bi birli,ktelik....sonrasında da isteksizlik..kardes kardes yaniii....
canımm yaa
ilacı bir arkadaşım göğüslerini dolgun göstersin diye kullanırdı.
aslında bir bakıma iyi birşey
kardeş kardeş durumunu ilaca niye bağladın onu anlamadım :44:
evliliğin ilk zamanlarında oluyor öyle şeyler, geçecektir
Migren varsa tetikliyor canım doktor bana söylemişti bunu :26:
Bence ilacı veren doktorla görüş belki başka bir çözü bulursunuz..
isteksizlik bendede var açıkcası ama zorluyorum bu konuda biraz kendimi bende..
aslında dr.a sinir oluyorum aklıma geldikce...insan bi sormaz mı ya..bi hastalıgın var mı...bak su hastalıklar kullanılırsa böyle olur gibi....ben ilacı alınca kullanma talimatından okudum hepsini....dr a gitmicem artık yaaa....ilaç kullanmıcamkonuscaz bakalım belki eşim korunur.daha tam oturup konusmadık ama ilacı kullanmamı o da istemiyo....
oyacım ne bilim yaaa...diger tüm yan etkiler ilacın yan etkileri olunca o da ona baglanıyo işteeee....istiyorum ama olmuyo....zorlamayla da olmuyooo..
Doktorun söylemesi lazıdı bencede canım :44: sigara alkol alınca bile etkisi azalıyormuş..
Kötü etkiliyorsa kullanma artık..
bizdede gecelik krizi yaşanıyortutturdu uyurken gecelik giy diye.üşüyorum totom donuyo istemiyorum giymek,kendii garip hissediyorum napiyim..
pijamalarımı giyip öyle uyumak istiyorum
oyacım ne bilim yaaa...diger tüm yan etkiler ilacın yan etkileri olunca o da ona baglanıyo işteeee....istiyorum ama olmuyo....zorlamayla da olmuyooo..
Günaydın kızlar
Mutlu sabahlar:2:
Yok gülüm hasta oldum hapşuruyorum ve haftasonu aşkla ilk defa bir arkadaşın nişanına gideceğiz.günaydın hatice, sen ağlıyon mu bakiimmmmm:44:
Günaydın Kızlar iyi haftalar herkese...
günaydınlar, hayırlı haftalar hanımlarr
güzel bir hafta diliyorum herkese
Günaydın Kızlar iyi haftalar herkese...
Günaydın kızlarrr,günaydınlar, hayırlı haftalar hanımlarr
güzel bir hafta diliyorum herkese
Yok gülüm hasta oldum hapşuruyorum ve haftasonu aşkla ilk defa bir arkadaşın nişanına gideceğiz.
Vampir kılıklıyım gözler kan çanağı saç baş dağılmış
Yok gülüm hasta oldum hapşuruyorum ve haftasonu aşkla ilk defa bir arkadaşın nişanına gideceğiz.
Vampir kılıklıyım gözler kan çanağı saç baş dağılmış
Günaydın kızlar nasılsınız?
Elifin geçen sanırım senin doğum günündu.Burada evlilerin topiği..
Günaydın kızlar, iyi haftalar
GünaydınGünaydın canlarım
Günaydın Hatice ben iyiyim yoğun bir hafta sonu geçirdim ve haftanın ilk günü işe adapte olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Bende oldukça yoğun bir haftasonu geçirdim.haticecim geçmiş olsun:26: tam hastalık havaları bunlar.
ben de iyiyim çok şükür.hasta olmamak için gayret ediyorum.