sevgili kitabı ne ki ? :26::26::26:
çağlam yaptırdım ben o kitaptan hatta sana özelden kullanıcı adımı fln yollayım gir bak sayfama nası olduğunaaa :)
kim yaptırmak istiyosa kesinlikle yaptırınnn aciipp güsel oluyo :)
yolla bakim Diloşummmm:)
yollamış olabilirimmm :)
ben üye oldum ama senin hazırladıgına bakim Dilammmm
birde öyle yok hindistan cevizli topmuş yok pastaymış çörekmiş tarif yok
diyetteyiz şuracıkta :18::18:
kuşkaflı kocacımmmm hala yaptığım kurabiyeleri yemememiş :18::18: evde öylece duruyorlar, dün birazcık kilo verdiğimi görünce bir tane yedim :26:
bugün poşete koydum, iş yerine götür dedim
hepinizi öpüyorum
Arçelik 'te mi yapar yine ?
bence arçeliğe hiç bulaşmayın. yani okumalarım onu söyledi :44:
son 3,5 saat
benim esyalarım Arçelikkk:26:memnunum şimdilik...hatta annem uzun süre kullandı bozulmadan on yıl kullandıgı bi çamasır makinsi ve buzdolabı var...on yıl sonra bozuldugu oldu tabi...değiştirdik böylelikle..
ya sans diyorum ben bu esya işine....mesela vestel tv almıstık...bizimki bi senede 3 kez bozuldu....aynı anda aldıgımız komsumuz 3 senedir kullanıyo daha biy yok...şans biraz da :44::44:
ay bence de aslııı çok güzel oluyro sevgili kitabı
benim hediye beğenmez kocama yapmıştım bir onu beğenmiştikesinlikle tavsiye olunur
arçelik düşünmüyorum zaten.ama hziranda devletin desteğiyle inidirm olcak dendi ya o hangi marka için söylendi onu merak ettim.Arçelik mi dedim yani?
bilmiyorum ki ama bence bütün markalar dahil olur, çünkü 2011 aralıkta öyle olmuştu :44: devlet elektrik tüketimini azaltmak için tüm firmalardan a sınıfı ürünlerini indirime tabi tutmalarını istemişti galiba.
canım vestel de arçelik de pek tavsiye edilmiyor. özellikle arçelik kendisini çok bozmuş. bende arçeliğin sadece fırını var, o fırını da piyasadaki çoğu fırından iyi olduğunu okuduğum için almıştım. onun dışında her şey siemens. dediğin gibi beyaz eşya şans işi oluyor biraz da. ben forum donanım haberde yazanların yalancısıyım
hmm...ya ben ailemle yaşıyorum (artık sorunlar oluşmaya başladı eşimle değil de ailemle)mayısta kendi evime geçmek isitoyrum.eşim gelene kadar sizce de mantıklı değil mi? bir yandan ya tayin olmazsa sorusu geliyor aklıma off
40 gün iznim var ama kullnama diyorlar hamile kalınca çok lzım olcak diye... hem de eşim abisiyle kalıyor iznimi kullanamayacağım belki de belki rahat edemeyeceğim.( henüz yanına hiç gitmedim o yüzden bilmiyorum nasıl olacağını ) bir de hafta içi zaten eşim işe gidecek evde yalnız nasıl olcak ....durumum çok karışık zaman hiiç geçemeyeckmiş gibi