Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

erkek parfümleri midemi bulandırıyor
ben de yaz gelsin de geceliklerimi giyeyim diye bekliyorum ameliee niye sevmiyorsun, çok şeker şeyler onlar :44: hem üşümezsin ki ev sıcaksa, eşin de sıcaksa :44:

Bende yoğun bir haftasonu yaşadım

ve şimdi geçen hafta başından beri yapmaya çalıştığım ama işlerden ötürü yapamadığım özel işlerime yöneleyim
beni özleyin emi

aaa dün annemin evi için evim şahaneye katıldım tabi ev ist. dışında olduğu için gelmezler ama olsun katıldım ben gene de
bugünde vaktim olursa, yarışma programlarına katılacağım
napalım işler kötü anca böyle kurtarıcaz durumu

erkek parfümleri midemi bulandırıyor
ben de yaz gelsin de geceliklerimi giyeyim diye bekliyorum ameliee niye sevmiyorsun, çok şeker şeyler onlar :44: hem üşümezsin ki ev sıcaksa, eşin de sıcaksa :44:

yazolsa giyerimde kışın sanki üşüyüp hasta olucam gibi geliyo alışık değilim heralde canım
ama bir an önce alışsam iyi olucak sanırım

hoşbulduk hatice
bence de bu topiğe bir şey olmaz, topiğimiz var olsun bskn sağolsun
ben burayı da seviyorum 2012 gelinlerini de seviyorum

saat 11.i kitap okuma saati ilan ediyorum bakalım devam ettirecek miyim
iyi okumalar bana, hoşçakalın kızlar

kızlar haftasonu yağlıklarımızı aldık günlük yağ için aldığımıza hayran kaldık ama kırılmaması için dua etmemiz gerekecek hep
bir ara sağlıklı çeyiz topiğimde paylaşacağım, topiğime hareket gelsin

hoşbulduk hatice
bence de bu topiğe bir şey olmaz, topiğimiz var olsun bskn sağolsun
ben burayı da seviyorum 2012 gelinlerini de seviyorum

Biz de seni seviyoruz canım

2013 gelinlerini de Seviyorum..

Ben şirkette kitap okuyamıyorum ama sabahları ve akşamlarıo serviste bir kaç sayfa okumaya çalışıyorum..

teşekkür ederim canm
neden okuyamıyorsun peki :44:

Canım bizim ortamımız pek müsait olmuyor kalabalık bir ortamda çalışıyorum ve patronlarımız sürekli yanımıza gelip giderler ayrıca müdürüm ile masamız yan yana zaten ondan dolayı okuyamıyorum.

Günaydın gelincikleeeeerrrr Nasılsınız bakalım yine yeni bir pazartesi daha ama ben çok mutluyum içim kıpır kıpır nedense Maşallah diyeyimde kaç gündür ruhum sıkılıyordu
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor Ben bu haftasonu bir takım işlerimi hallettim Evi temizlettik inşaat pisliği vardı o yüzden kadın tuttuk
Hepsiburada dan inanılmaz uygun fiyata aldığım ankastre fırınım ve ocağım geldi ve takıldı Çok güzel oldu umarım fırında pişirdiklerimde çok güzel olur
İkeadan mutfak masası ve englih home dan mutfak için tül ve tek kanat fon aldım Allahım şükürler olsun bugünleride gördüm

Elif hoşgeldin

Kriz 2,45 ortalamayla girersin elbet ales üds yüksek olsun yeterki
Devlet ünv.mi istiyosun bölüm ne

Elif hoşgeldin

Kriz 2,45 ortalamayla girersin elbet ales üds yüksek olsun yeterki
Devlet ünv.mi istiyosun bölüm ne

devlet istiyorum canım. amaa psikoloji üstatları öyle herkesi beğenmez ki, beni almaz onlar dilim çok yüksek olursa o da belki :44: alesi boşverelim zaten, bence böyle bir sınavın olması bile saçma. bir de kriter ki bizim okul kriterden saymazdı pek gelişim psikolojisi olabilir.

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldim.
Düğün fotoğraflarımı yüklemeye çalıştım. buraya yükleyemedim boyutları büyük olduğu için, faceme yükledim.
buraya da küçültünce yüklerim

tek tek cevap vermek istiyorm, verebilirim inşallah

kriz 2,45 ile y.lisansa alırlar
benim nor ortalamam çok yüksek değildi, o civarlardaydı ve yaptım

enginerelif hoşgeldin, nasılsın...

plum88 hayırlı olsun tekrardan
hepsi buradadan almak iyi cesaret. ama iyi etmişsin (diyene bak, bende iki kere fotomakinası almıştım )

biryahcanya
sanki ismini söylemişmiydin :44: ben biraz unutkanımdır da
ben de kitap okuyamıyorum
dün 11de yatağa girdim hem üşüdüm, hem de kitap okuyalım diye, on sayfa okudum derkennnnn hoppp sayfalar bulanıklaştı, yazılar içiçe girdi, konular karıştı derken uyumuşum kitabın devamı rüyamda

.... geriden başa gidiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…