Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

erkek parfümleri midemi bulandırıyor :KK19:
ben de yaz gelsin de geceliklerimi giyeyim diye bekliyorum:KK9: ameliee niye sevmiyorsun, çok şeker şeyler onlar :44: hem üşümezsin ki ev sıcaksa, eşin de sıcaksa :44:

Bende yoğun bir haftasonu yaşadım :KK31:

ve şimdi geçen hafta başından beri yapmaya çalıştığım ama işlerden ötürü yapamadığım özel işlerime yöneleyim :KK31:
beni özleyin emi :KK9::KK9::KK9:

aaa dün annemin evi için evim şahaneye katıldım :KK30: tabi ev ist. dışında olduğu için gelmezler ama olsun katıldım ben gene de :KK76::KK76:
bugünde vaktim olursa, yarışma programlarına katılacağım :KK9::KK9::KK9:
napalım işler kötü anca böyle kurtarıcaz durumu :KK33:

erkek parfümleri midemi bulandırıyor :KK19:
ben de yaz gelsin de geceliklerimi giyeyim diye bekliyorum:KK9: ameliee niye sevmiyorsun, çok şeker şeyler onlar :44: hem üşümezsin ki ev sıcaksa, eşin de sıcaksa :44:

yazolsa giyerimde kışın sanki üşüyüp hasta olucam gibi geliyo alışık değilim heralde canım :KK23:
ama bir an önce alışsam iyi olucak sanırım :KK9:

hoşbulduk hatice :KK31:
bence de bu topiğe bir şey olmaz, topiğimiz var olsun bskn sağolsun :KK9:
ben burayı da seviyorum 2012 gelinlerini de seviyorum :KK9::KK9::KK9:

saat 11.i kitap okuma saati ilan ediyorum :KK55: bakalım devam ettirecek miyim:KK31:
iyi okumalar bana, hoşçakalın kızlar :KK16:

kızlar haftasonu yağlıklarımızı aldık :KK16: günlük yağ için aldığımıza hayran kaldık ama kırılmaması için dua etmemiz gerekecek hep :KK9:
bir ara sağlıklı çeyiz topiğimde paylaşacağım, topiğime hareket gelsin :KK9:

hoşbulduk hatice :KK31:
bence de bu topiğe bir şey olmaz, topiğimiz var olsun bskn sağolsun :KK9:
ben burayı da seviyorum 2012 gelinlerini de seviyorum :KK9::KK9::KK9:

Biz de seni seviyoruz canım :KK3:

2013 gelinlerini de :KK3: Seviyorum..:KK16:

Ben şirkette kitap okuyamıyorum ama sabahları ve akşamlarıo serviste bir kaç sayfa okumaya çalışıyorum..

teşekkür ederim canm :KK16:
neden okuyamıyorsun peki :44:

Canım bizim ortamımız pek müsait olmuyor kalabalık bir ortamda çalışıyorum ve patronlarımız sürekli yanımıza gelip giderler ayrıca müdürüm ile masamız yan yana zaten ondan dolayı okuyamıyorum. :KK9: :KK9:

Günaydın gelincikleeeeerrrr :KK16: Nasılsınız bakalım yine yeni bir pazartesi daha ama ben çok mutluyum içim kıpır kıpır nedense :KK66: Maşallah diyeyimde kaç gündür ruhum sıkılıyordu :KK31:
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor Ben bu haftasonu bir takım işlerimi hallettim Evi temizlettik inşaat pisliği vardı o yüzden kadın tuttuk :KK31:
Hepsiburada dan inanılmaz uygun fiyata aldığım ankastre fırınım ve ocağım geldi ve takıldı Çok güzel oldu umarım fırında pişirdiklerimde çok güzel olur :KK1:
İkeadan mutfak masası ve englih home dan mutfak için tül ve tek kanat fon aldım Allahım şükürler olsun bugünleride gördüm :KK16:

Elif hoşgeldin :KK3:

Kriz 2,45 ortalamayla girersin elbet ales üds yüksek olsun yeterki :KK31:
Devlet ünv.mi istiyosun bölüm ne :KK31:

Elif hoşgeldin :KK3:

Kriz 2,45 ortalamayla girersin elbet ales üds yüksek olsun yeterki :KK31:
Devlet ünv.mi istiyosun bölüm ne :KK31:

devlet istiyorum canım. amaa psikoloji üstatları öyle herkesi beğenmez ki, beni almaz onlar :KK19: dilim çok yüksek olursa o da belki :44: alesi boşverelim zaten, bence böyle bir sınavın olması bile saçma. bir de kriter ki bizim okul kriterden saymazdı pek :KK9: gelişim psikolojisi olabilir.

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldim.
Düğün fotoğraflarımı yüklemeye çalıştım. buraya yükleyemedim boyutları büyük olduğu için, faceme yükledim.
buraya da küçültünce yüklerim :KK1::KK1:

tek tek cevap vermek istiyorm, verebilirim inşallah :KK16:

kriz 2,45 ile y.lisansa alırlar :KK34:
benim nor ortalamam çok yüksek değildi, o civarlardaydı ve yaptım :KK34:

enginerelif hoşgeldin, nasılsın...

plum88 hayırlı olsun tekrardan :KK34:
hepsi buradadan almak iyi cesaret. ama iyi etmişsin (diyene bak, bende iki kere fotomakinası almıştım :KK52: )

biryahcanya
sanki ismini söylemişmiydin :44: ben biraz unutkanımdır da :KK1:
ben de kitap okuyamıyorum :KK1::KK1:
dün 11de yatağa girdim hem üşüdüm, hem de kitap okuyalım diye, on sayfa okudum derkennnnn hoppp sayfalar bulanıklaştı, yazılar içiçe girdi, konular karıştı derken uyumuşum :KK1: kitabın devamı rüyamda :KK52:

.... geriden başa gidiyorum.....

X