Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

hoşgeldin oya
paintle fotoların boyutunu küçültsen? ben öyle yapıyorum :26:

Bircan Ben Oyacım unutman normal tabiki ben de unutuyorum bazen
Ben evde kitap okuyamıyorum eşim müsaade etmiyor arada elişi yapıyorum sadece o na da müsaade etmiyor tabiki
Sadece servis de okuyorum ....

erkek parfümleri midemi bulandırıyor
ben de yaz gelsin de geceliklerimi giyeyim diye bekliyorum ameliee niye sevmiyorsun, çok şeker şeyler onlar :44: hem üşümezsin ki ev sıcaksa, eşin de sıcaksa :44:

konu nerden çıktı bilemedim ama
bende pek sevmiyorum erkek parfümlerini, bizimki esans sürüyor, çok hafif. ne tıkıyor insanı ne de yoldan geçerken birileri koklamak zorunda kalmıyor. şekerliğine şekerlik katan bir koku

ya kış vakti tasarruf yapalım diye d.gazı açmıyoruz, bir de gecelik giyersem vay halimize

baharda evlenmek daha iyi bir fikirmiş

merak içindeyim

haticeee geçmiş olsun, sabah sana bu fotoyu paylaşacaktm arada kaynadı.

aynı zamanda eylül sana da yolluyorum bu meyveleri
hastalıklara kış kışşşşş

gaydrıgubbak hoşgeldin

chuky yoktun ortalıklarda, birşeyler mi olmuş :44:

atladığım varsa ona da öpücük

bskn odama ne zaman bir erkek girse kokusu midemi bulandırıyor da yazdığım yazı da o anlardan bir tanesiydi. pencereyi açıyorum hemen. nerden buluyorlar o ağır kokuları ya :44: benim eşim de parfüm kullanmıyor, aynı ben gibi

hoşgeldin oya
paintle fotoların boyutunu küçültsen? ben öyle yapıyorum :26:

öyle yapacağım, ama içinden bir kaç tane seçmem lazım
güya faceye de bir kaç tane seçiyordum koca bir albüm oldu

odunsu erkeklere odunsu koku olduğu için ağır geliyor

Ben muradıma ermedim daha ben gelemicek miyim şimdi buraya hıııııı :44:

gel gel sen gellllll, elbet erersin muradına

Oyacım şimdiye o kadar çok alışveriş yaptımki ordan parfümden beyaz eşyaya hiç bir şeyde sorun yaşamadım maşallah hepsi orjinal ve kutularında geliyo Müşteri hiz.ne de hemen ulaşabiliyosun Dedikleri gün elinde oluyo ürünler Herkese tavsiye ederim

kriz psikolji bölümüyle ilgili fikrim yok açıkçası yorum yapamiycam tezsiz falan yapsan yine olmaz mı ki :97:
Amaaan ben ünv.den mezun olurken büte kalmıştım bi dersten Allah ım nolur tek ders sınavlarına kalmym bi daha y.lisans fln okulun kapısından geçmicem demiştim Öyle de oldu Hiç hevesim yok açıkçası ben maliye mezunuyum ist.ünv.
Hala da fikrim değişmedi y.lisans ın bi faydası yok bence Okulda kalma gibi bi amacın yoksa eğer... :97:

canım bizde branşlaşma olmayınca her işte kullanıyorlar, maşa gibi oluyoruz ve her konudan anlamamız isteniyor, bu beklenti yoruyor... yani düz psikoloji mezunuysan yetişkin psikolojisinden de genç psikolojisinden de çocuk psikolojisinden de anlayacaksın. halbuki çocuk psikolojisi ayrı bir branştır mesela... evlilik danışmanlığı da yapacaksın... klinik psikoloji bile kendi içinde ayrılırken -onkoloji, travma psikolojisi vs -, lisans mezunundan bunların hepsinden anlaması bekleniyor. çok çabuk tükeniyoruz, en azından ben öyle onun için branşlaşmak ve sadece o alanla ilgilenmek istiyorum. ama bizde alımlar çok yüksek, yoksa ben de okumada gözü olan biri değilim :26:

İşin zor ozaman cnm Allah yardımcın olsun şuan çalışıyomusun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…