- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
biryahcanya
sanki ismini söylemişmiydin :44: ben biraz unutkanımdır da
ben de kitap okuyamıyorum
dün 11de yatağa girdim hem üşüdüm, hem de kitap okuyalım diye, on sayfa okudum derkennnnn hoppp sayfalar bulanıklaştı, yazılar içiçe girdi, konular karıştı derken uyumuşumkitabın devamı rüyamda
.... geriden başa gidiyorum.....
Ben muradıma ermedim daha ben gelemicek miyim şimdi buraya hıııııı :44:
erkek parfümleri midemi bulandırıyor
ben de yaz gelsin de geceliklerimi giyeyim diye bekliyorumameliee niye sevmiyorsun, çok şeker şeyler onlar :44: hem üşümezsin ki ev sıcaksa, eşin de sıcaksa :44:
kızlar haftasonu yağlıklarımızı aldıkgünlük yağ için aldığımıza hayran kaldık ama kırılmaması için dua etmemiz gerekecek hep
bir ara sağlıklı çeyiz topiğimde paylaşacağım, topiğime hareket gelsin
"gel ne olursan gel, 2013 olmuş hala evlenmediysen, sene içinde evleneceksen gene gel, evlenmeyeceksen de gene gel"
topik prensibi
hoşgeldin oya
paintle fotoların boyutunu küçültsen? ben öyle yapıyorum :26:
bskn odama ne zaman bir erkek girse kokusu midemi bulandırıyor da yazdığım yazı da o anlardan bir tanesiydi. pencereyi açıyorum hemen. nerden buluyorlar o ağır kokuları ya :44: benim eşim de parfüm kullanmıyor, aynı ben gibi
Ben muradıma ermedim daha ben gelemicek miyim şimdi buraya hıııııı :44:
Kızlarrr ben geldim.
Düğün fotoğraflarımı yüklemeye çalıştım. buraya yükleyemedim boyutları büyük olduğu için, faceme yükledim.
buraya da küçültünce yüklerim
tek tek cevap vermek istiyorm, verebilirim inşallah
kriz 2,45 ile y.lisansa alırlar
benim nor ortalamam çok yüksek değildi, o civarlardaydı ve yaptım
enginerelif hoşgeldin, nasılsın...
plum88 hayırlı olsun tekrardan
hepsi buradadan almak iyi cesaret. ama iyi etmişsin (diyene bak, bende iki kere fotomakinası almıştım)
biryahcanya
sanki ismini söylemişmiydin :44: ben biraz unutkanımdır da
ben de kitap okuyamıyorum
dün 11de yatağa girdim hem üşüdüm, hem de kitap okuyalım diye, on sayfa okudum derkennnnn hoppp sayfalar bulanıklaştı, yazılar içiçe girdi, konular karıştı derken uyumuşumkitabın devamı rüyamda
.... geriden başa gidiyorum.....
devlet istiyorum canım. amaa psikoloji üstatları öyle herkesi beğenmez ki, beni almaz onlardilim çok yüksek olursa o da belki :44: alesi boşverelim zaten, bence böyle bir sınavın olması bile saçma. bir de kriter ki bizim okul kriterden saymazdı pek gelişim psikolojisi olabilir.
canım bizde branşlaşma olmayınca her işte kullanıyorlar, maşa gibi oluyoruzve her konudan anlamamız isteniyor, bu beklenti yoruyor... yani düz psikoloji mezunuysan yetişkin psikolojisinden de genç psikolojisinden de çocuk psikolojisinden de anlayacaksın. halbuki çocuk psikolojisi ayrı bir branştır mesela... evlilik danışmanlığı da yapacaksın... klinik psikoloji bile kendi içinde ayrılırken -onkoloji, travma psikolojisi vs -, lisans mezunundan bunların hepsinden anlaması bekleniyor. çok çabuk tükeniyoruz, en azından ben öyle onun için branşlaşmak ve sadece o alanla ilgilenmek istiyorum. ama bizde alımlar çok yüksek, yoksa ben de okumada gözü olan biri değilim :26:
İşin zor ozaman cnm Allah yardımcın olsun şuan çalışıyomusun :26:
ama neden kimse yok
neyse ki son yarım saat
Ben de çok sıkıldım ya senin yarım saat benim son bir buçuk saat(((