- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
canım bak hamuru yogur...küçük bezeler olustur...oklavayla ac...bi tavayı ısıt pişir onları tavadan alır almaz bu sekildeki gibi harcını bi kenarına koy...üstünü kısa olan taraftan kapayıp sarmaya basla...al sana sıkmaaa..bu kadarrr
bak amelie bu şarkı, ne zaman rumuzunu görsem aklıma gelenamari diyormuş ben ameli anlıyormuşum
[video=youtube;2hvBALgYhR4]http://www.youtube.com/watch?v=2hvBALgYhR4[/video]
bence bu bazlama ve krep karışımı bir şeyyani onların ikisinden karışan bir lezzeti olmalı :44:
krep değilde bazlama derler burda....hatta içini koymadan önce yag da sürebilirsin yumusak olurrr
Çağlam herşey tamam da hamura ne koyuyorsun? un tuz su mu ? bende bi deniyim, güzel hamur yoğurabiliyorum açıyorum da börek falan yaparım elde. ama benim yufkalar yuvarlak olmuyor tek sorun buşimdi bunda yuvarlak yapmak şart yoksa çirkin olur zamanla yuvarlak da yaparım herhalde:26:
bak amelie bu şarkı, ne zaman rumuzunu görsem aklıma gelenamari diyormuş ben ameli anlıyormuşum
[video=youtube;2hvBALgYhR4]http://www.youtube.com/watch?v=2hvBALgYhR4[/video]
ay yerimm seni ne güzel şarkıymış bu krizz
bu arada size bakıp kaçıyorum yazamıyorum çünkü işler acayip yoğun
öptüm hepinizii...
Çağlam herşey tamam da hamura ne koyuyorsun? un tuz su mu ? bende bi deniyim, güzel hamur yoğurabiliyorum açıyorum da börek falan yaparım elde. ama benim yufkalar yuvarlak olmuyor tek sorun buşimdi bunda yuvarlak yapmak şart yoksa çirkin olur zamanla yuvarlak da yaparım herhalde:26:
iyi ki gidiyorum buralardan ya, yoksa ooo. bundan sonra da bebek hastalandı, dişi çıktı, gazı vardı diye diye işler bana kalacaktı. zaten kaçmaya yer arayan bir hatundu kendileri. inşallah gideceğim yerdeki çalışma arkadaşı erkek olurAllah'ım nolur hayırlıyı ver :26:
Amin canım...Allahım kolaylık versin,gönlüne göre versin...
canım un-su-tuz-istege göre bayat ekmek.....(bayat ekmegi bi suya ısla...biraz beklesin suyunu sık sık koy unun içine sonra yogur)
istifa etsem pişman olur muyum acaba:44: gelemiyorum ya zora... sürekli emir altındasın, aman... neyse bakalım.
istifa etsem pişman olur muyum acaba:44: gelemiyorum ya zora... sürekli emir altındasın, aman... neyse bakalım.
sağol Çağlam,yapınca sonuçları yazarımm
Bugün bende iki yöneticinin arasında kaldım.
Senin gibi düşündüm sonra gittiğim yerde de aynısı olacak dedim oturdum.
Filler tepişirken olan çimenlere oluyor maalesef