Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

tamam şimdi anladım sonunda ben de harçla nasıl pişiyor bu diyorum, gözleme gibi sandım. bu sonradan dürüm yapılıyormuş

bence bu bazlama ve krep karışımı bir şey yani onların ikisinden karışan bir lezzeti olmalı :44:

krep değilde bazlama derler burda....hatta içini koymadan önce yag da sürebilirsin yumusak olurrr

Çağlam herşey tamam da hamura ne koyuyorsun? un tuz su mu ? bende bi deniyim, güzel hamur yoğurabiliyorum açıyorum da börek falan yaparım elde. ama benim yufkalar yuvarlak olmuyor tek sorun bu şimdi bunda yuvarlak yapmak şart yoksa çirkin olur zamanla yuvarlak da yaparım herhalde:26:

bu dönem bütün işler bana kaldı... ortak çalıştığımız departmanın benimle alakalı olmayan bütün işleri... aylardır gelmeyen arkadaşın sebebi riskli hamile grubunda olmasıymış... geçmiş olsun bana...

Senin takıldığın şeye bak ben daha hamur yoğuramıyorum yemişim yuvarlak olmasını

bak amelie bu şarkı, ne zaman rumuzunu görsem aklıma gelen amari diyormuş ben ameli anlıyormuşum

[video=youtube;2hvBALgYhR4]http://www.youtube.com/watch?v=2hvBALgYhR4[/video]

ay yerimm seni ne güzel şarkıymış bu krizz

bu arada size bakıp kaçıyorum yazamıyorum çünkü işler acayip yoğun
öptüm hepinizii...

iyi ki gidiyorum buralardan ya, yoksa ooo. bundan sonra da bebek hastalandı, dişi çıktı, gazı vardı diye diye işler bana kalacaktı. zaten kaçmaya yer arayan bir hatundu kendileri. inşallah gideceğim yerdeki çalışma arkadaşı erkek olur Allah'ım nolur hayırlıyı ver :26:

canım un-su-tuz-istege göre bayat ekmek.....(bayat ekmegi bi suya ısla...biraz beklesin suyunu sık sık koy unun içine sonra yogur)

Amin canım...Allahım kolaylık versin,gönlüne göre versin...

istifa etsem pişman olur muyum acaba:44: gelemiyorum ya zora... sürekli emir altındasın, aman... neyse bakalım.

Bugün bende iki yöneticinin arasında kaldım.
Senin gibi düşündüm sonra gittiğim yerde de aynısı olacak dedim oturdum.
Filler tepişirken olan çimenlere oluyor maalesef

Bugün bende iki yöneticinin arasında kaldım.
Senin gibi düşündüm sonra gittiğim yerde de aynısı olacak dedim oturdum.
Filler tepişirken olan çimenlere oluyor maalesef

bir yere gitmicem ki... çalışmak istemiyorum ya da özgür çalışmak istiyorum. sadece kendi işimi yapmak istiyorum, en çok da bunu istiyorum... şu kurumda kendi işimden çok o kişinin işini yaptım. bakalım eşimin maaşına göre düşünebilirim belki istifayı, beklemem gerekecek... özelde part time çalıştıran bulursam belki öyle yaparım. hayırlısı ya... Allah'ım umarım şükürsüz kullarından değilimdir... şükürsüz değil de sabırsızım sanırım, sabrım taşıyor.... geldiğimden beri böyle nerdeyse...

nette bakıyorum tüp bebekte sırt üstü yatma süresi en fazla 3 günmüş, bizimki iki aydır yok, hala mı sırt üstü yatması gerekiyor? sebep buymuş da... amir de çok güzel kanıyor... öyle bir şey olsa drlar zaten heyet raporu verir 3 ay gelmez, adam 10 ar 10 ar rapor alıyor. neyse hayırlısı, Allah hepimizi görüyor, ben kötü düşünüyorumdur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…