Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ben sustum kızlar, keyfinizi kaçırıdm kusura bakmayın. akşam da eşime söylenirim. sonra normale dönerim galiba :26:
umarım her şey güzel olur...
hoşçakalın

kuzucanlar ben cıkıyorum arkideşimle buluscam...onun minik kzıı Ekin'i sevicem.....görüsürüz yarın inş.....hayırlı aksamlar hepinizeee

kızlarrr günaydın

geçmişlerde neler yapmışsınız sizler öyle
diyetteyiz ya huuuu, azcık insaf
ama sorun yok çok üzülmeyin, diyet versiyonunu yapabilirim diye düşünüyorum

cerennnnnn, hayır bende almadım ama kendisi de almadı kiiii. ikamet bildirimini de yapmadı, gitsin yapsın
ay napayım iş işten geçti bile

Günaydınnn

Biz önce kimligi aldık ikameti snra hallettik farketmiyo canım . Ama dedgn gibi her şekilde 600 kusur cezanız var .

Günaydınnn

Biz önce kimligi aldık ikameti snra hallettik farketmiyo canım . Ama dedgn gibi her şekilde 600 kusur cezanız var .

Ceren aşkım su,elektrik, igdaşı açtırmak için ikametgahını aldırdı ama aile hekimi değişmedi henüz o nasıl oluyor?:44:

Günaydınlarr
kızlr bu ikamet falan ne iş geçmişi okuyamadım :26:
kimlik değiştirmeyle alakası varmı

Canım bulundugunuz yerin aile hekimine gidin yapıyolar kaydı.bazen geçmiyo otomatik.

Günaydın Kızlar

Konuya bodoslama dalıyorum ama biz nikahı güğünden 15 gün önce kıymıştık aynı gün kimliğimizi değiştirdik yeni taşınacağımız yerin muhtarlığına gittik eşim üzerine olan bir faturayı gösterdi kimliğimize bakıp ikimizinde ikametini aldılar... Çok basit oldu yani
biz ikamet alınmaz ise cezası var diye duymuştuk ondan hemen hallettik.

Günaydın canlarımmm...nasılsınız?

Ceren aşkım su,elektrik, igdaşı açtırmak için ikametgahını aldırdı ama aile hekimi değişmedi henüz o nasıl oluyor?:44:

Haticemmm sevgili nişanlın evlendikten sonra kimlikleriniz değişince bi fotokopisini alın ikinizde aile hekiminize gidin....bi kimlik fotokopisi yetiyo diye biliyorum....

Günaydınlarr

Günaydın Mügem....kimlik değiştirmeyle ikametgahın bi alakası yok....yani biz nüfus müdürlüğüne gittik....evlilik cüzdanı,eski nüfus cüzdanlarımız ve 3 resimle.....kimliğimizi hemen aldık...
gitmişken ikametgahımızı da alalım dedim...eşimin üzerine bi su faturası götürdük,bir de kira kontratı....o da hemencik oldu...ikimizin ikametini aldılar yeni evimize....

aile hekiminizi değiştrmek için kimlikleriniz değişince sizin mahalleye hangi saglık ocagı bakıyosa yeni kimlik fotokopinizi götürün...hemen kaydınızı oraya alıyolar.hemşireyle konustum...kimlik fotokopini getir yeter dedi...

bu arada bi yanlısımı düzeltiyorum...ikamet değişmezse 20 gün içinde cezası 354 tl....nüfus cüzdanı değilmiş....onu bilemiyorum bişey bulamadıgıma göre yoktur herhalde cezası....

bu arada nüfus müdürlüğü bize bi kagıt verdi.muhtarınıza götürün verin dedi.o kadar.

Günaydınlarr

Günaydın canım evlendiğimizde ikametgahımız değişiyor ya mevzu o

Canım bulundugunuz yerin aile hekimine gidin yapıyolar kaydı.bazen geçmiyo otomatik.
Benimde aşkım faturalar için değişmişti.
Sonra evlilik işlemleri için aile hekiminde rapor alırken eski aile hekiminden almıştı halada değişmemiş.

Günaydın

cezaya kalmışız biz demek :26:
eşim faturaları kendi üstüne aldı , ama kayıtlar hala eski evlerimizde.
kimlikleride değiştirmedik hayırlı olsun o zaman bize

cezaya kalmışız biz demek :26:
eşim faturaları kendi üstüne aldı , ama kayıtlar hala eski evlerimizde.
kimlikleride değiştirmedik hayırlı olsun o zaman bize

isyan etmek ve sistemin saçmalığından başlayıp millet uzaya gidiyor biz hala... cümlesiyle biten bir mesaj yazmak istemiyorum tabiki

o yüzden sadece sana 'yanlız değilsin yanındayım' şarkısını armağan etmek istiyorum

bende hepimize "bu ne biçim hikaye böyle" şarkısını armağan ediyorum kuzum

[video=youtube;aGDECRCa48Q]http://www.youtube.com/watch?v=aGDECRCa48Q[/video]

bu arada trendyolda outlet ev ürünlerini satışa çıkarmışlar herkes kapışıyo hiçbişey kalmamış

günaydınnn hanımlarr

yaa bu evlilik ne kadarrr teferruatlıı:26:

yol yakınken vazgeç

mügeee süpersin canım

~~~~

çok utandım az önce çok kötü kalpli biriyim, Allah kalbimi yumuşatsın inşallah
geçenlerde sekreterimiz için söylediklerimi geri alıyorum

elinde bir poşetle geldi, oyacım bunu sana aldım dedi (iş yerindeki kızlar para toplayıp birşey alıp geleceklerdi ama sonradan demek ki vazgeçtiler)
bir adet merdane, merdanemin olmadığını ve hamur işlerini serastreç rulosu ile yaptığımı söyleyip dururdum
bir deee bıçak seti almış onu da söylemişim, e size söylendiğim kadar onlara da söylemişim.
zaten işe yarar birşey almak istiyordum iyi oldu dedii gerçekten iyi oldu

zaten cok konusarak,cocukca tavırlar sergiliyo olması kötü biri oldugunu göstermiyodu kisevindim böyle düsünmene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…