- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Günaydınnn
Biz önce kimligi aldık ikameti snra hallettik farketmiyo canım . Ama dedgn gibi her şekilde 600 kusur cezanız var .
Ceren aşkım su,elektrik, igdaşı açtırmak için ikametgahını aldırdı ama aile hekimi değişmedi henüz o nasıl oluyor?:44:
Günaydınlarr
kızlr bu ikamet falan ne iş geçmişi okuyamadım :26:
kimlik değiştirmeyle alakası varmı
Günaydınlarr
kızlr bu ikamet falan ne iş geçmişi okuyamadım :26:
kimlik değiştirmeyle alakası varmı
Benimde aşkım faturalar için değişmişti.Canım bulundugunuz yerin aile hekimine gidin yapıyolar kaydı.bazen geçmiyo otomatik.
GünaydınGünaydın Kızlar
Konuya bodoslama dalıyorum ama biz nikahı güğünden 15 gün önce kıymıştık aynı gün kimliğimizi değiştirdik yeni taşınacağımız yerin muhtarlığına gittik eşim üzerine olan bir faturayı gösterdi kimliğimize bakıp ikimizinde ikametini aldılar... Çok basit oldu yani
biz ikamet alınmaz ise cezası var diye duymuştuk ondan hemen hallettik.
354+354=
cezaya kalmışız biz demek :26:
eşim faturaları kendi üstüne aldı , ama kayıtlar hala eski evlerimizde.
kimlikleride değiştirmedik hayırlı olsun o zaman bize
cezaya kalmışız biz demek :26:
eşim faturaları kendi üstüne aldı , ama kayıtlar hala eski evlerimizde.
kimlikleride değiştirmedik hayırlı olsun o zaman bize
isyan etmek ve sistemin saçmalığından başlayıp millet uzaya gidiyor biz hala... cümlesiyle biten bir mesaj yazmak istemiyorum tabiki
o yüzden sadece sana 'yanlız değilsin yanındayım' şarkısını armağan etmek istiyorum
günaydınnn hanımlarr
yaa bu evlilik ne kadarrr teferruatlıı:26:
yol yakınken vazgeç
mügeee süpersin canım
~~~~
çok utandım az önce çok kötü kalpli biriyim, Allah kalbimi yumuşatsın inşallah
geçenlerde sekreterimiz için söylediklerimi geri alıyorum
elinde bir poşetle geldi, oyacım bunu sana aldım dedi(iş yerindeki kızlar para toplayıp birşey alıp geleceklerdi ama sonradan demek ki vazgeçtiler)
bir adet merdane, merdanemin olmadığını ve hamur işlerini serastreç rulosu ile yaptığımı söyleyip dururdum
bir deee bıçak seti almışonu da söylemişim, e size söylendiğim kadar onlara da söylemişim.
zaten işe yarar birşey almak istiyordum iyi oldu dediigerçekten iyi oldu