Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum sinir oluyorum tabi gec geldigi için....üzülüyorum da...benimki de yüksek lisans yapıyo....o yüzden gec geliyo...ne diyim ki ama
Günaydınn..
dün sabah yazıp kaçtım kızlar ama bi daha yazamadım çünkü ofiste elektrikler gitti saat 1 de mesai bitti
napıonuz bakimm
pera bulvarından aldığım kocaman ahşap kaşıklık da almadı mutfak eşyalarımı, o büyük parçalar sığmıyor hiç siz ne yapıyorsunuz kızlar? patates ezici, kepçeler, tahta kaşıklar, süzgeçler vs... bunlar için dikdörtgen büyük bir kutu almaya karar verdim
artı aldığımız saat de çalışıyor ama düşük şiddette araba sesi gibi ses çıkartıyor, saat motoru değiştirilebilir bir şey mi? çok rahatsız oldum ya, pilini çıkarttık, tablo gibi duruyor
Mügemmmm hosgeldin kuzummmmm...özledim yaaa.....nasılsın?nasıl gidiyo evlilik
bskn snenin eşin polis mi:44:
kızlar istanbuldaysanız zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesine uğrayın, lavantalı ürünleri görünce beni hatırlayın
bu aralar pek iç açıcı değil durumumuz çağlam
Neresinden başlayıp anlatsam bilemedim ki..Şuan hayatımda tek iyi giden şey işte terfi etmem sanırım..
pera bulvarından aldığım kocaman ahşap kaşıklık da almadı mutfak eşyalarımı, o büyük parçalar sığmıyor hiç siz ne yapıyorsunuz kızlar? patates ezici, kepçeler, tahta kaşıklar, süzgeçler vs... bunlar için dikdörtgen büyük bir kutu almaya karar verdim
artı aldığımız saat de çalışıyor ama düşük şiddette araba sesi gibi ses çıkartıyor, saat motoru değiştirilebilir bir şey mi? çok rahatsız oldum ya, pilini çıkarttık, tablo gibi duruyor
yok canım o da kimyager
fabrikada çalışıyor. onların ful üretim olduğu için mühendislere de gece gündüz vardiya yaptırıyorlar
~~~~
lavantalı ürünler~~krizsavar bağlantısını tam kuramadım...
~~~~
müge niye öyle diyorsun. tefine hepimiz çok sevindik
¨~~~~
çağla yaaa bu kocaların hepsi mi aynı. malı kıymetli insanlar
gg de saat aksamı satılıyor
ben kaşıkları falan bir çekmece ayırdım. oraya koyuyorum, bir kısmını da üst çekmece de yer var oraya koyuyorum.
karman çorman duruyorlar. onları düzenli tutabilen bir ev görmedim henüz
annemin kocaman mutfağı ve kocaman dolapları ,çekmeceleri vardı ama onda da böyleydi durum
müge o ne güzel bir mesai bitimiymiş
bizde durumlar aynı valla
değişen birşey yok...
Çağla adam kahveye gitmiyor ki
çalışoıyor.
benimkisini düşün birde... bir hafta gündüz, bir hafta gece.
Neresinden başlayıp anlatsam bilemedim ki..Şuan hayatımda tek iyi giden şey işte terfi etmem sanırım..
~~~~
müge niye öyle diyorsun. tefine hepimiz çok sevindik
¨~~~~
what happened ameliee
iyi giden şeyleri de farketmen ne kadar hoş
çok görmezden geldim bişeyleride artık gelemiyorum..
Kayınvalideler dükkanlarını devredip Kaşa yerleşiyorlar..Kardeşleri orada..O yüzden eşimin moral sıfırda ve gergin..
Kimsenin bizi düşündüğü yok , boya badanacı parasınıda vermemişler.Adam sürekli arıyor.1000 TL onun parasını vericez.
Elimizde hiçbişey kalmıyor.. Güvencemiz olacaktı sözde..
Maddi şeyler söz konusu olunca ister istemez geriliyoruz ikimizde..
Zaten dün evde kıyamet koptu , takılması gerekn bi raf var.takayım derken duvarın sıvası döküldü salon duvarımız mahvoldu..
öyle ufak tefek şeyler işte..:44:
Günaydınlaaaaaaaarrrr evli bayanlaaaarrrr
Mügem ne oldu kuzum sana yaaaa
Çağlam bende sendenim
Yüksek lisans yapıyo benimkide, bu dönem seneye evde olayım diye 5 ders almış kıyamam
Bende trip yaptım bide en başta, ama şimdi düşününce seneyeye 2 dersi kalacak
O bile düşündürüyor beniii
2 gün yok direkt
Günaydın kızlar nasılız diye sormuyorum sanırım kimseden iç açıcı bir cevap gelmeyecek
Mügem yardım edebileceğimiz birşey var mı?
çok görmezden geldim bişeyleride artık gelemiyorum..
Kayınvalideler dükkanlarını devredip Kaşa yerleşiyorlar..Kardeşleri orada..O yüzden eşimin moral sıfırda ve gergin..
Kimsenin bizi düşündüğü yok , boya badanacı parasınıda vermemişler.Adam sürekli arıyor.1000 TL onun parasını vericez.
Elimizde hiçbişey kalmıyor.. Güvencemiz olacaktı sözde..
Maddi şeyler söz konusu olunca ister istemez geriliyoruz ikimizde..
Zaten dün evde kıyamet koptu , takılması gerekn bi raf var.takayım derken duvarın sıvası döküldü salon duvarımız mahvoldu..
öyle ufak tefek şeyler işte..:44:
Günaydınlaaaaaaaarrrr evli bayanlaaaarrrr
Mügem ne oldu kuzum sana yaaaa
Çağlam bende sendenim
Yüksek lisans yapıyo benimkide, bu dönem seneye evde olayım diye 5 ders almış kıyamam
Bende trip yaptım bide en başta, ama şimdi düşününce seneyeye 2 dersi kalacak
O bile düşündürüyor beniii
2 gün yok direkt
kuzummm Allah yardımcınız olsun....basta belliydi bunların böyle yapacagııı...her işi gec yapmalarından,yalan yanlıs sama sapan konusmalarından...kusura bakma ama seni zor durumda bıraktıklarından cok sinirlendim şimdi de herseyi size yükleyip gidiyolar...ohhh kebap...Allah büyük ama...
Şu maddiyat işin içine girdimi herkesin karakteri değişiyor maalesef.
Bazen diyorum bu kadar bencilken ben neden fark edememiş, önlemimi alamamışım diye.
Üstüne çok gitme derim oda fark etmiştir ailesinin yaptığını daha da ezilmesin yazık.Bende de durum aynı neler hissedeceğini biliyorum az çok.