Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kuzum sinir oluyorum tabi gec geldigi için....üzülüyorum da...benimki de yüksek lisans yapıyo....o yüzden gec geliyo...ne diyim ki ama:KK50:

Günaydınn.. :KK16:
dün sabah yazıp kaçtım kızlar ama bi daha yazamadım çünkü ofiste elektrikler gitti saat 1 de mesai bitti :KK53:
napıonuz bakimm :KK23:

kuzum sinir oluyorum tabi gec geldigi için....üzülüyorum da...benimki de yüksek lisans yapıyo....o yüzden gec geliyo...ne diyim ki ama:KK50:

anladım canım:KK50: tabi diyecek bir şey de bulamıyor insan, adam keyfinden geç gelmiyor sonuçta:KK31:

hoşgeldin ameliee :KK31:

pera bulvarından aldığım kocaman ahşap kaşıklık da almadı mutfak eşyalarımı, o büyük parçalar sığmıyor hiç :KK50: siz ne yapıyorsunuz kızlar? patates ezici, kepçeler, tahta kaşıklar, süzgeçler vs... bunlar için dikdörtgen büyük bir kutu almaya karar verdim :KK19:
artı aldığımız saat de çalışıyor ama düşük şiddette araba sesi gibi ses çıkartıyor, saat motoru değiştirilebilir bir şey mi? çok rahatsız oldum ya, pilini çıkarttık, tablo gibi duruyor :KK50:

pera bulvarından aldığım kocaman ahşap kaşıklık da almadı mutfak eşyalarımı, o büyük parçalar sığmıyor hiç :KK50: siz ne yapıyorsunuz kızlar? patates ezici, kepçeler, tahta kaşıklar, süzgeçler vs... bunlar için dikdörtgen büyük bir kutu almaya karar verdim :KK19:
artı aldığımız saat de çalışıyor ama düşük şiddette araba sesi gibi ses çıkartıyor, saat motoru değiştirilebilir bir şey mi? çok rahatsız oldum ya, pilini çıkarttık, tablo gibi duruyor :KK50:

gg de saat aksamı satılıyor :KK34:

ben kaşıkları falan bir çekmece ayırdım. oraya koyuyorum, bir kısmını da üst çekmece de yer var oraya koyuyorum.
karman çorman duruyorlar. onları düzenli tutabilen bir ev görmedim henüz :KK9:
annemin kocaman mutfağı ve kocaman dolapları ,çekmeceleri vardı ama onda da böyleydi durum :KK33::KK33:

müge o ne güzel bir mesai bitimiymiş :KK1::KK1:
bizde durumlar aynı valla:KK31:
değişen birşey yok...

Çağla adam kahveye gitmiyor ki :KK20:
çalışoıyor.
benimkisini düşün birde... bir hafta gündüz, bir hafta gece. :KK31:

bskn snenin eşin polis mi:44:
kızlar istanbuldaysanız zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesine uğrayın, lavantalı ürünleri görünce beni hatırlayın :KK16: :KK8::KK8:

Mügemmmm hosgeldin kuzummmmm...özledim yaaa.....nasılsın?:KK16::KK16:nasıl gidiyo evlilik:KK16::KK16:

bu aralar pek iç açıcı değil durumumuz çağlam :KK50:
Neresinden başlayıp anlatsam bilemedim ki..Şuan hayatımda tek iyi giden şey işte terfi etmem sanırım.. :KK5:

bskn snenin eşin polis mi:44:
kızlar istanbuldaysanız zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesine uğrayın, lavantalı ürünleri görünce beni hatırlayın :KK16: :KK8::KK8:

yok canım o da kimyager :KK31:
fabrikada çalışıyor. onların ful üretim olduğu için mühendislere de gece gündüz vardiya yaptırıyorlar :KK31:

~~~~

lavantalı ürünler~~krizsavar bağlantısını tam kuramadım...
~~~~

müge niye öyle diyorsun. tefine hepimiz çok sevindik :KK34:

¨~~~~

çağla yaaa bu kocaların hepsi mi aynı. malı kıymetli insanlar :KK19::KK19:

Günaydın Kızlar :KK3:

Canım var ise bir çekmeceni sadece bu ürünler için ayır ben de öyle yaptım düzenli durmuyor tabi ki.. Benim de mutfağım küçük zaten saatin için üzüldüm nasılda hevesle almıştın aslında yapılabilir ama saat temircileri var da sizin oralara yakın olduğunu zannetmiyorum belki annenlere gideren yanında götürebilirsin oralarda varsa hemen yapılır..

yok canım o da kimyager :KK31:
fabrikada çalışıyor. onların ful üretim olduğu için mühendislere de gece gündüz vardiya yaptırıyorlar :KK31:

~~~~

lavantalı ürünler~~krizsavar bağlantısını tam kuramadım...
~~~~

¨~~~~

çağla yaaa bu kocaların hepsi mi aynı. malı kıymetli insanlar :KK19::KK19:

hım kimyagerlerin de vardiyalı çalıştığını bilmiyordum :44:
aradaki bağlantı "duvarları maviye boyadım, maviyi çok seversin" tarzında bir bağlantı :KK1: lavantayı çok sevdiğim ve hayran olduğum için :KK17:

gg de saat aksamı satılıyor :KK34:

ben kaşıkları falan bir çekmece ayırdım. oraya koyuyorum, bir kısmını da üst çekmece de yer var oraya koyuyorum.
karman çorman duruyorlar. onları düzenli tutabilen bir ev görmedim henüz :KK9:
annemin kocaman mutfağı ve kocaman dolapları ,çekmeceleri vardı ama onda da böyleydi durum :KK33::KK33:

müge o ne güzel bir mesai bitimiymiş :KK1::KK1:
bizde durumlar aynı valla:KK31:
değişen birşey yok...

Çağla adam kahveye gitmiyor ki :KK20:
çalışoıyor.
benimkisini düşün birde... bir hafta gündüz, bir hafta gece. :KK31:

ee tamam işte bende bişey demiyorum ki kuzum....:KK31::KK31:sadece yalnız oldugum için canım sıkılıyo...aslında beni gectigi dizileri izleyip ona yetişebilirimmmm:KK23::KK23::KK23::KK23:

Günaydın kızlar nasılız diye sormuyorum sanırım kimseden iç açıcı bir cevap gelmeyecek:KK50:

Mügem yardım edebileceğimiz birşey var mı?

~~~~

¨~~~~

what happened ameliee :KK53:
iyi giden şeyleri de farketmen ne kadar hoş :KK16:

çok görmezden geldim bişeyleride artık gelemiyorum..
Kayınvalideler dükkanlarını devredip Kaşa yerleşiyorlar..Kardeşleri orada..O yüzden eşimin moral sıfırda ve gergin..
Kimsenin bizi düşündüğü yok , boya badanacı parasınıda vermemişler.Adam sürekli arıyor.1000 TL onun parasını vericez.
Elimizde hiçbişey kalmıyor.. Güvencemiz olacaktı sözde.. :KK50:

Maddi şeyler söz konusu olunca ister istemez geriliyoruz ikimizde..
Zaten dün evde kıyamet koptu , takılması gerekn bi raf var.takayım derken duvarın sıvası döküldü salon duvarımız mahvoldu..
öyle ufak tefek şeyler işte..:44:

Günaydınlaaaaaaaarrrr evli bayanlaaaarrrr:KK16:

bu aralar pek iç açıcı değil durumumuz çağlam :KK50:
Neresinden başlayıp anlatsam bilemedim ki..Şuan hayatımda tek iyi giden şey işte terfi etmem sanırım.. :KK5:

Mügem ne oldu kuzum sana yaaaa:KK50:

Çağlam bende sendenim:KK14:
Yüksek lisans yapıyo benimkide, bu dönem seneye evde olayım diye 5 ders almış kıyamam:KK16:
Bende trip yaptım bide en başta, ama şimdi düşününce seneyeye 2 dersi kalacak
O bile düşündürüyor beniii:KK5::KK5:
2 gün yok direkt:KK5:

Kayınvalideler dükkanlarını devredip Kaşa yerleşiyorlar..Kardeşleri orada..O yüzden eşimin moral sıfırda ve gergin..
Kimsenin bizi düşündüğü yok , boya badanacı parasınıda vermemişler.Adam sürekli arıyor.1000 TL onun parasını vericez.

Zaten dün evde kıyamet koptu , takılması gerekn bi raf var.takayım derken duvarın sıvası döküldü salon duvarımız mahvoldu..

Şu maddiyat işin içine girdimi herkesin karakteri değişiyor maalesef.
Bazen diyorum bu kadar bencilken ben neden fark edememiş, önlemimi alamamışım diye.
Üstüne çok gitme derim oda fark etmiştir ailesinin yaptığını daha da ezilmesin yazık.Bende de durum aynı neler hissedeceğini biliyorum az çok.:KK50:

Yüksek lisans yapıyo benimkide, bu dönem seneye evde olayım diye 5 ders almış kıyamam:KK16:

Günaydın kuzu

Günaydın kızlar nasılız diye sormuyorum sanırım kimseden iç açıcı bir cevap gelmeyecek:KK50:

Mügem yardım edebileceğimiz birşey var mı?

Günaydın haticemmm:KK16::KK16:

kuzummm Allah yardımcınız olsun....basta belliydi bunların böyle yapacagııı...her işi gec yapmalarından,yalan yanlıs sama sapan konusmalarından...kusura bakma ama seni zor durumda bıraktıklarından cok sinirlendim :KK14::KK14:şimdi de herseyi size yükleyip gidiyolar...ohhh kebap...Allah büyük ama...:KK5::KK5:

günaydın Elüfümmmm...hayırlısı olsun hakkımızda...onlar egtimlerini tamamlasınlar da bekleriz biz evimizde paşa paşa:KK1::KK1:

kuzummm Allah yardımcınız olsun....basta belliydi bunların böyle yapacagııı...her işi gec yapmalarından,yalan yanlıs sama sapan konusmalarından...kusura bakma ama seni zor durumda bıraktıklarından cok sinirlendim :KK14::KK14:şimdi de herseyi size yükleyip gidiyolar...ohhh kebap...Allah büyük ama...:KK5::KK5:

Bundan sonraki aşamayı tahmin edebiliyorum kuzum..
Onların şuan ödedikleri ocak ve yemek masası.Ödediklerinden emin değilim ama onlar gittikten sonrada onları ödeyecek olan biziz..

Şu maddiyat işin içine girdimi herkesin karakteri değişiyor maalesef.
Bazen diyorum bu kadar bencilken ben neden fark edememiş, önlemimi alamamışım diye.
Üstüne çok gitme derim oda fark etmiştir ailesinin yaptığını daha da ezilmesin yazık.Bende de durum aynı neler hissedeceğini biliyorum az çok.:KK50:

Gerçekten çok üzülüyoruz ikimizde , onun yerine kendimi koyuyorum cidden kötü hissederdim bende..Hak vermeye çalışyorum..

X