Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bskn snenin eşin polis mi:44:
kızlar istanbuldaysanız zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesine uğrayın, lavantalı ürünleri görünce beni hatırlayın :KK16: :KK8::KK8:

çok görmezden geldim bişeyleride artık gelemiyorum..
Kayınvalideler dükkanlarını devredip Kaşa yerleşiyorlar..Kardeşleri orada..O yüzden eşimin moral sıfırda ve gergin..
Kimsenin bizi düşündüğü yok , boya badanacı parasınıda vermemişler.Adam sürekli arıyor.1000 TL onun parasını vericez.
Elimizde hiçbişey kalmıyor.. Güvencemiz olacaktı sözde.. :KK50:

Maddi şeyler söz konusu olunca ister istemez geriliyoruz ikimizde..
Zaten dün evde kıyamet koptu , takılması gerekn bi raf var.takayım derken duvarın sıvası döküldü salon duvarımız mahvoldu..
öyle ufak tefek şeyler işte..:44:

Bu maddi sıkıntılar gerçekten insanı geriyor ama ailesinin de yaptığı iş yani siz daha çok yenisiniz nasıl böyle yapıyorlar anlamıyorum.. Ama siz birbirinizi kırmamaya çalışın birlikte üstesinden gelirsiniz...

müge olayın öncesini bilmiyorum ama yaptıklarını öğrenmeleri iyi olur... insanalr biraz daha düşünceli olabilseler :KK50:

Günaydın haticemmm:KK16::KK16:

kuzummm Allah yardımcınız olsun....basta belliydi bunların böyle yapacagııı...her işi gec yapmalarından,yalan yanlıs sama sapan konusmalarından...kusura bakma ama seni zor durumda bıraktıklarından cok sinirlendim :KK14::KK14:şimdi de herseyi size yükleyip gidiyolar...ohhh kebap...Allah büyük ama...:KK5::KK5:

günaydın Elüfümmmm...hayırlısı olsun hakkımızda...onlar egtimlerini tamamlasınlar da bekleriz biz evimizde paşa paşa:KK1::KK1:
SAğol kuşum

Bundan sonraki aşamayı tahmin edebiliyorum kuzum..
Onların şuan ödedikleri ocak ve yemek masası.Ödediklerinden emin değilim ama onlar gittikten sonrada onları ödeyecek olan biziz..

Gerçekten çok üzülüyoruz ikimizde , onun yerine kendimi koyuyorum cidden kötü hissederdim bende..Hak vermeye çalışyorum..
Aşkıma anlatamamamın sebebide bu onunda böyle düşüneceğini bilmem. İlerde ben yine abi diyip boynuna atlarken aşkım bana dur diyebilir.
Aynı kandan olduğumuzdan onu silememde iki arada sıkışıp kalıyorum.
gunaydın herkese:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Günaydın Fıstık

chucky snei elif şafak'a benzettim :KK53: bir de birkaç tane sosyetik güzeli benzettim ama onların da isimlerini bilmiyorum ki :44:
mutluluklar :KK16:

amelliee, act_rest sizlerin fotolarını görmedik :KK43:

Son düzenleme:
baktım kuzum....cok tatlısınızzzz maşallahhh...tekrar mutluluklar:KK16::KK16:

Aminnn hepimize inşallah canım :KK16::KK16:

chucky snei elif şafak'a benzettim :KK53: bir de birkaç tane sosyetik güzeli benzettim ama onların da isimlerini bilmiyorum ki :44:

Evet bikaç sosyetike benzeten var ama ben gayet mazlum orta halli bir kızım :KK23:

Aminn canım çok sağol :KK16:

Krizim ben albüm yapmıştım arkadaş olarak ekleşelim görebilirsin :KK34:

Chukycanım mutluluklar çok güzelsiniz maşallah :nazar: :KK31:

Mügem kıyamam size yaaa:KK5:
Ailesinde de hiç mi utanma yokmuş ya yuh diyorum artık:KK53:
Huzurunuzu kaçırmayın değmez bence kuzum...

müge yüklemişti canım...biz daha dıs cekim fotolarını alamadık ama dügün ve kınadan albüm yapcam ya bu aksam yada yarın sabah inş....

bide bende seni merak ediom...bide adını:KK17::KK17::KK17::KK1::KK1::KK1:

Krizim ben albüm yapmıştım arkadaş olarak ekleşelim görebilirsin :KK34:

Chukycanım mutluluklar çok güzelsiniz maşallah :nazar: :KK31:

müge yüklemişti canım...biz daha dıs cekim fotolarını alamadık ama dügün ve kınadan albüm yapcam ya bu aksam yada yarın sabah inş....

burda ismimi söylersem çok çabuk deşifre olurum canım, o sebepten söylemiyorum:KK17:
ama düğün fotolarından birkaç tane koyabilirim, kendimi sizleri görünce eskimiş hissetsem de :KK17:
resimlere hemen bakayım :)

Son düzenleme:

Ya sahiden bana da chuky yazman zor geliyorsa Ceren yazabilirsin :KK24:

burda ismimi söylersem çok çabuk deşifre olurum canım, o sebepten söylemiyorum:KK17:
ama düğün fotolarından birkaç tane koyabilirim, kendimi sizleri görünce eskimiş hissetsem de :KK17:
resimlere hemen bakayım :)

Ya sahiden bana da chuky yazman zor geliyorsa Ceren yazabilirsin :KK24:

adını özelden alabilirim hahaha:KK60::KK60::KK60:

resimleri de memnuniyetle görmek isterim...:KK16::KK16:

bende Çağla memnun oldum Cerencim.:KK16::KK16:daha iyi oldu böle yaaa..Cereennnn Cerennnn :KK9::KK9:

X