Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Ay maşallah kuzum iyi olacak herşey emin ol ya:KK19:
İnşallah canım ben bu aşamalara geldiğimize hala inanamıyorum.

tünaydın kızlar :KK3: geçmişi okuyamadım :KK25: bir gördüğüm çağlanın regl olması :KK9::KK9:

bir de haticenin mobilyaları geliyordu sanırım :KK9::KK9: hayırlı olsun.
Teşekkür ederim aslım.
Dün baya bekledik gelemdi bugün gelecekmiş inşallah.

normalde mutlu olmam agrı baslıcaktır çünkü...stresten kurtuldugum için tabiki de canım:KK1::KK1:

hahahah..evet Haticem....ilerde bi gün üzülmeyelim de..Allahım hayırlısı versin inş..:KK16:

Çağlam o zaman cennet kokulu olur tüm teyzeleride onu çok sever inşallah

Canım aşkla daha yakınlaştım.
Dün beni ve kızkardeşimi bir yere bıraktı.
Ayrılırken kız kardeşim arkasını döndü ilerliyorduki aşk birden yanağımı öptü ben ittirdim.
Seni seviyorum diye dudaklarını oynattı bende hem utandığımdan hemde kalbim yerimden çıkacak diye arkama bakmadan kardeşimin yanına koştum.:KK17:
Sanırım son konuşmalarımız onunda rahat davranmasını sağladı.ondan çok mutluyum :KK16:

Evlilik tarihimizi aldık, mobilyalar bugün geliyor az biraz birşeyler kaldı daha gelinliği almadım vs. işte bende son durum bu

Canımm hayırlı olsun. Hepsi bir çırpıda rahat rahat olsun inşallahh :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar:

bu arada kızlar bahsetmeyi unuttum. haftasonu minnoşumu görmeye gittim :emir_bebek: yanımda lavanta yağı da götürmüştüm, iki gece yatmadan önce ablamların odasına bir küçük kase sıcak suya birkaç damla damlattım. ablam çok memnun kaldı, özellikle ikinci gece bebiş mışıl mışıl uyumuş:KK16: ben de aktardan alayım dedi, ama kabul etmedim getirdiğimi verdim, aktarlardaki her şeye güvenemiyorum :KK30:
ama sürekli gaz çıkarmaya çalıştık iki gün boyunca ya, o sarı kakayı görünce, o fıss sesini duyunca insan nasıl mutlu oluyor, hele annesi :KK9::KK9::KK16::KK16: geçen ablam altını temizlerken yine kaka yapmış, kollarına falan sıçramış, ama bizimkinin o kadar hoşuna gitmiş ki, annelik süper bir şey :KK16:

ooo daha ne aşamalar olacak hacı:KK23::KK23::KK23:

hımm benimde 14 martta nişanlım gelecek ona yapayım değişik olur:KK1:

Yap sonra ben senden tarifini alayım.
Bende evlenince aşkıma yaparım.
Diğer aşamaları düşünmek istemiyorum şimdilik.:KK50:

Canımm hayırlı olsun. Hepsi bir çırpıda rahat rahat olsun inşallahh :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim.
Şu ana kadar istediğimiz herşeyi rahat yaptık gibi bundan sonrasıda öyle olur inşallah.
Genellikle hayallerimizi küçültüp makul fiyatlara indirince herşey düzel oluyor:KK53:

kızlar 2013 gelinleri sayfasında yazmıştım b-fit spor salonuna başaldığımı tam hatırlamıyorum ama sayfadan da gidenler vardı..Geçen hafta 1 ayım doldu v ölçü aldırdım tamı tamına 49 cm daralmışım:KK53:2 kilo verdimiş ve yağ oranım yüzde 3 azalmış çok mutlu oldum yine devam edeceğim...En çok ta 14 martta sevdiceğin tepkisini merak ediyorum:KK52:

kızlar 2013 gelinleri sayfasında yazmıştım b-fit spor salonuna başaldığımı tam hatırlamıyorum ama sayfadan da gidenler vardı..Geçen hafta 1 ayım doldu v ölçü aldırdım tamı tamına 49 cm daralmışım:KK53:2 kilo verdimiş ve yağ oranım yüzde 3 azalmış çok mutlu oldum yine devam edeceğim...En çok ta 14 martta sevdiceğin tepkisini merak ediyorum:KK52:

49 cm mi :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

nasıl ya.....49 cm:KK53::KK53:bi yanlıslık olmasın:26::26:

krizsavarcımm yazdıkların ne güzel ya :KK16::KK16:

ilk zamanlar bebeğe hayır kampanyası başlatsam da bu duyguları umarım zamanı gelince hepimiz yaşarız. özel duygular :KK69:

kardeşim bile evlen de teyze olayım diyor şimdiden :KK1:

annem ise bebek yeleği ördü geçenlerde :KK1:

:KK60: :KK60: :KK60: hmm tamam.. bende yediklerime cok cok dikkat ediyorum :21::21:

ama kalça gitmiyor ya :KK5::KK5::KK5: ne yapaiicaamm

ay gene de çok erimiş bizim hatun :KK14:

kol
göğüs
bel
göbek
kalça
bacak

olsa 6 ölçü yeri 49/6= 8 cm.
yok canım başka bir yerleri de ölçüyorlarmıydı kiiiii :44::44:

bende kararlıyım her yer incelecek :KK19:

nasıl ya.....49 cm:KK53::KK53:bi yanlıslık olmasın:26::26:
kızlar heryeri ölçüyorlar yani kollar,gögüs,göğüs altı bel kalça basen üst bacaklar alt bacaklar yani baldır total 49 cm..
b-fit ne oluyor kızlar? sporla hiç alakam yoktur :44:

kuzu bu türkiye geneli bir spor salonu sağlıklı yaşam merkezi google yaz kendi sayfasında herşeyi detaylı anlatıyor

valla bende bugün pilatese baslıyorum sonundaaa....eve gider gitmez ilk işim evi toplamak...sonra pilates...sonra yemek....nasıl olsa bugün gec geliyo kocişşş:KK52::KK52:

kızlar sizlere akıtmayan, kullanışlı yağdanlık nasıl olmalı diye sorabilir miyim?
eşimle ne zaman dışarı çıksak bakıyoruz ama bulamadık hala :44: eşim hiçbirini beğenmiyor nerdeyse, dün bir tane beğendi ama onun da kırmızı yoktu. ben keman şeklinde şişeler var ya, onlardan kullanıyordum ama eşim değiştirmemizi söyledi, akıtıyormuş, kullanışlı değilmiş. tupperdan alacaktık onu da iptal ettik :44:

Göbeği vermek istiyorum bende azıcık göbek çıktı.
Sırt bölgesininde biraz sıkılaşması lazım.
Lakin 49cm hala idrak edemedim nerden vermiş hatun?

:KK60: :KK60: :KK60: hmm tamam.. bende yediklerime cok cok dikkat ediyorum :21::21:

ama kalça gitmiyor ya :KK5::KK5::KK5: ne yapaiicaamm
kuzum sana şidetle plates lastiğini tavsiye ediyorum lastikle bacak hareketleri yap bak nasıl eriyor:KK1:
ay gene de çok erimiş bizim hatun :KK14:

kol
göğüs
bel
göbek
kalça
bacak

olsa 6 ölçü yeri 49/6= 8 cm.
yok canım başka bir yerleri de ölçüyorlarmıydı kiiiii :44::44:

bende kararlıyım her yer incelecek :KK19:

kuzu 2 kol ölçüsü,gögüs 2 ölçü bel kalça basen üst bacak 2 tane baldır 2 tane yani 10 tane ölçü..benim kollar gögüs gögüs altı ve bel acayip inceldi 4cm 6 cm olan bile var ama alttan 1 cm 2 cm en çok basen 3 cm gitmiş..Ama çok mutlu oldum kızlar anlatamam ki hem kilo gitmiş hemde en önemlisi vücüt yağ oranım düşmüş:KK8::KK8:

X