aynen her sabah gelip bakıp bakıp duruyorum her sabah , bide pierre cardin var aklımı çeliyo ama yok
hiç beklediğimiz gibi olmadı bizim zaten hiçbişey..Allah yardımcımız olsun canım
Ben bu aralar evin yolunu hatırladığıma şükrediyorum.
NEdense acayip bir yorgunluk, unutkanlık hali mevcut geçen annemde söylendi ne oldu diye.
Eskileri hatırlayabiliyorum bu yüzden kıymetin yeni hali yabancı geliyor. Bugün alyansımıda evde unuttum zaten.
Günaydın kızlarr. Gününüz güzel geçsin.
Çağlacım nasıl oldun ?
özge kıymetin nikini nasıl hatırlamazsın. orjinal adıydı
ilham geldi canım yaaa
yok canım bu değil.
tahtadan ama bundan değil..
fotosu yok nette, yani şimdilik bulamadım. ama bulacağımmmmm
banyoda kullanılıyor muydu bilmiyorum. aslında kullanılır galiba
bizim buralarda kullanılır canım...hala köy hayatı yasan insanlar var yani...banyo sobası kuran falan..
bskn siz trabzonlu musunuz? hayallerimin şehri
alışverişi yaptım kızlar, ama cipsten çıkan 5 liralık indirim kodunu bulamadım, çekmecemdeydi halbukineyse 50 lira üzeri 15 lira indirimliydi ama yine 48 lira ödedim. 50 liraya tamamlamak için 10 liralık şey alınca böyle oldu:44:
ben aylık kendime limit koyuyorum, o kadar miktar alışveriş yapıyorum netten. dışardan zaten bir şey aldığım yok
Günaydın kızlarr. Gününüz güzel geçsin.
Çağlacım nasıl oldun ?
Valla bende bilemiyorum annem sana nişan yaramadı aşkta sana ne oldu deyip duruyor.aynen canım neler almak istiyorum neler....sabırrr diyorum şimdilik...11 mart ta ödememiz var altın düstükce düsüyoooo...kafayı yemek üzereyimmm
haydeeeee....sana noldu Haticemmmm:44::44:yok yok,var bizde bişeyyy
kuzummm günaydın hosgeldin...iyiyim şimdiii canım...öglen yemekten sonra basınızın etini yerim artıkkk
Oyam gel bakim kuzum ben kıyamam sanaçok özledim bende o yaşamıııı
ne güzeldii yaa. trabzonda dedemlerin evi öyleydi.
o kazanların suyu bana hiç yetmezdi
ey gidiiiii
ne diye geldiysem buralara
dedem alt katta soba yakardı, üstüne o kazandan koymuştu. orada ısınan su ile kalorifer tesisatı yapmıştı. yukarıdaki katlaraa(yatak odasına) petek döşemişti.
altta salonda ısınır üste çıkınca da kalorifer ile ısınırdık
çok özledimmmmm
ne güzel bende düşünüyorum limit koymayı hatta almıyorum bir şey şu aralar.bskn siz trabzonlu musunuz? hayallerimin şehri
alışverişi yaptım kızlar, ama cipsten çıkan 5 liralık indirim kodunu bulamadım, çekmecemdeydi halbukineyse 50 lira üzeri 15 lira indirimliydi ama yine 48 lira ödedim. 50 liraya tamamlamak için 10 liralık şey alınca böyle oldu:44:
ben aylık kendime limit koyuyorum, o kadar miktar alışveriş yapıyorum netten. dışardan zaten bir şey aldığım yok
evet :26: tipik trabzonluyum
üniyi 7sene orada okudum. oralı olmasaydım bile oralı olur öyle gelirdim
benim de eşim trabzonlu ve küçüklüğümden beri trabzona gitmek isterdim, bu şekilde nasip olacak inşallah
inşallah trabzon kontenjan açar da eşim de kazanır, Allah'ım lütfen, Cuma gününün hürmetine kabul et. amin
ne güzel bende düşünüyorum limit koymayı hatta almıyorum bir şey şu aralar.
işte bu tabure; yan çekmişim gene
bu tabure ile bundan yapmak için.
sadece ortadaki sarımsı yeşilimsi şeye odaklanın
köşe koltuğun olduğu odada henüz hiçbirşey yok. üstümdeki ağırlık bir kalksa da icraate geçsem :26:
75 lira bitkisel yağlar ve lavanta suyu aldım.
48 lira markafoni.
150 lira ersağ
toplam: 273. 100 lira üzeri de bitki sandığı olursa, tam 400 lirayla kapatacağım şubat hesap dönemini
tabureden sehpa (zigon) fikri çok mu kötü yaaa
niye bir şey demiyorsunuz
kötüyse deyin yaa
sineye çekerim
Canım sende çakırkeyif birine benziyorsun.75 lira bitkisel yağlar ve lavanta suyu aldım.
48 lira markafoni.
150 lira ersağ
toplam: 273. 100 lira üzeri de bitki sandığı olursa, tam 400 lirayla kapatacağım şubat hesap dönemini
oya ben pek beğenmedimtabureden sehpa (zigon) fikri çok mu kötü yaaa
niye bir şey demiyorsunuz
kötüyse deyin yaa
sineye çekerim
bskn şimdi o tabureyi ne için kullanmak istiyorsun?
çağlacım ersağ doğrudan satış yapan bir temizlik markası, piyasadan daha sağlıklı olduğu söyleniyor, ben de almaya başladım :44:
bskn bir de sen kara lahana sarmasını biliyor musunçok zor ya
oya, sanırım sehpa yapmak istiyorsun. şimdi odanı görmek lazım. yanlış bilmiyorsam bohem tarzı dekorasyonlarda kullanılıyor öyle şeyler. mesela evim dergisinde pazarcıların büyük sandıklarından çok şey yapıldığını görmüştüm. sehpa, banyo rafı, antre rafı, vs.. odanın konseptine uyarsa olabilir. ama zigon nasıl olur bilemiyorum ya, orta sehpa olur da birleştirip bir şeyler yapıp :44:
beynelminel, ben giyime ayakkabıya para vermiyorum. varsa yoksa kitap ve temizlik ve evbayılıyorum bunlara para harcamaya uçucu yağların kokusu, bitkisel kremlerin dokusu, miss
teşekkürler bilgilendirdigin için...krizcim sen calısıyomuydun?:26:
hı hıdoğru mu yapıyorum bilmiyorum :44: iş hayatında mutlu ve doyumlu biri olmak isterdim, mimar olmak isterdim, evim şahane programı yapmak isterdim, evimi çok uçuk tasarlamak isterdim