Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

aynen her sabah gelip bakıp bakıp duruyorum her sabah , bide pierre cardin var aklımı çeliyo ama yok :KK25:
hiç beklediğimiz gibi olmadı bizim zaten hiçbişey..Allah yardımcımız olsun canım :KK50:

aynen canım neler almak istiyorum neler....sabırrr diyorum şimdilik...11 mart ta ödememiz var altın düstükce düsüyoooo...kafayı yemek üzereyimmm:KK14::KK14:

Ben bu aralar evin yolunu hatırladığıma şükrediyorum.
NEdense acayip bir yorgunluk, unutkanlık hali mevcut geçen annemde söylendi ne oldu diye.
Eskileri hatırlayabiliyorum bu yüzden kıymetin yeni hali yabancı geliyor. Bugün alyansımıda evde unuttum zaten.

haydeeeee....sana noldu Haticemmmm:44::44:yok yok,var bizde bişeyyy:KK31::KK31:

Günaydın kızlarr. Gününüz güzel geçsin.
Çağlacım nasıl oldun ?

kuzummm günaydın hosgeldin...iyiyim şimdiii canım...öglen yemekten sonra basınızın etini yerim artıkkk:KK9::KK9:

özge kıymetin nikini nasıl hatırlamazsın. orjinal adıydı :KK37::KK37:

ilham geldi canım yaaa :KK1::KK1::KK1:

yok canım bu değil. :KK50:
tahtadan ama bundan değil..
fotosu yok nette, yani şimdilik bulamadım. ama bulacağımmmmm :KK1::KK1::KK1:

banyoda kullanılıyor muydu bilmiyorum. aslında kullanılır galiba :KK37:

bizim buralarda kullanılır canım...hala köy hayatı yasan insanlar var yani...banyo sobası kuran falan..:KK31:

bizim buralarda kullanılır canım...hala köy hayatı yasan insanlar var yani...banyo sobası kuran falan..:KK31:

çok özledim bende o yaşamıııı :KK5::KK5::KK5:
ne güzeldii yaa. trabzonda dedemlerin evi öyleydi.
o kazanların suyu bana hiç yetmezdi :KK1::KK1::KK1::KK1:
ey gidiiiii :KK14:
ne diye geldiysem buralara :KK5:

dedem alt katta soba yakardı, üstüne o kazandan koymuştu. orada ısınan su ile kalorifer tesisatı yapmıştı. yukarıdaki katlaraa(yatak odasına) petek döşemişti.
altta salonda ısınır üste çıkınca da kalorifer ile ısınırdık :KK16::KK16:
çok özledimmmmm :KK5::KK5:

bskn siz trabzonlu musunuz? hayallerimin şehri :KK16:
alışverişi yaptım kızlar, ama cipsten çıkan 5 liralık indirim kodunu bulamadım, çekmecemdeydi halbuki :KK50: neyse 50 lira üzeri 15 lira indirimliydi ama yine 48 lira ödedim. 50 liraya tamamlamak için 10 liralık şey alınca böyle oldu:44:
ben aylık kendime limit koyuyorum, o kadar miktar alışveriş yapıyorum netten. dışardan zaten bir şey aldığım yok :KK9:

işte bu tabure; yan çekmişim gene :KK37:
8497466262_0ae438ca8d.jpg

bu tabure ile bundan yapmak için.
sadece ortadaki sarımsı yeşilimsi şeye odaklanın :KK37:

alfemo-legno-4.690tl-3211.jpg

köşe koltuğun olduğu odada henüz hiçbirşey yok. üstümdeki ağırlık bir kalksa da icraate geçsem :26:

alışverişi yaptım kızlar, ama cipsten çıkan 5 liralık indirim kodunu bulamadım, çekmecemdeydi halbuki :KK50: neyse 50 lira üzeri 15 lira indirimliydi ama yine 48 lira ödedim. 50 liraya tamamlamak için 10 liralık şey alınca böyle oldu:44:
ben aylık kendime limit koyuyorum, o kadar miktar alışveriş yapıyorum netten. dışardan zaten bir şey aldığım yok :KK9:

evet :26: tipik trabzonluyum :KK1::KK1:
üniyi 7sene orada okudum. oralı olmasaydım bile oralı olur öyle gelirdim :KK16::KK16:

Günaydın kızlarr. Gününüz güzel geçsin.
Çağlacım nasıl oldun ?

Günaydın canım
aynen canım neler almak istiyorum neler....sabırrr diyorum şimdilik...11 mart ta ödememiz var altın düstükce düsüyoooo...kafayı yemek üzereyimmm:KK14::KK14:

haydeeeee....sana noldu Haticemmmm:44::44:yok yok,var bizde bişeyyy:KK31::KK31:

kuzummm günaydın hosgeldin...iyiyim şimdiii canım...öglen yemekten sonra basınızın etini yerim artıkkk:KK9::KK9:
Valla bende bilemiyorum annem sana nişan yaramadı aşkta sana ne oldu deyip duruyor.
Aşırı stres, sorunlar, korkular yüzünden kendimi kötü hissediyorum sanırım.
çok özledim bende o yaşamıııı :KK5::KK5::KK5:
ne güzeldii yaa. trabzonda dedemlerin evi öyleydi.
o kazanların suyu bana hiç yetmezdi :KK1::KK1::KK1::KK1:
ey gidiiiii :KK14:
ne diye geldiysem buralara :KK5:

dedem alt katta soba yakardı, üstüne o kazandan koymuştu. orada ısınan su ile kalorifer tesisatı yapmıştı. yukarıdaki katlaraa(yatak odasına) petek döşemişti.
altta salonda ısınır üste çıkınca da kalorifer ile ısınırdık :KK16::KK16:
çok özledimmmmm :KK5::KK5:
Oyam gel bakim kuzum ben kıyamam sana

ne güzel bende düşünüyorum limit koymayı hatta almıyorum bir şey şu aralar.

evet :26: tipik trabzonluyum :KK1::KK1:
üniyi 7sene orada okudum. oralı olmasaydım bile oralı olur öyle gelirdim :KK16::KK16:

benim de eşim trabzonlu ve küçüklüğümden beri trabzona gitmek isterdim, bu şekilde nasip olacak inşallah :KK16:
inşallah trabzon kontenjan açar da eşim de kazanır, Allah'ım lütfen, Cuma gününün hürmetine kabul et. amin :KK16:

benim de eşim trabzonlu ve küçüklüğümden beri trabzona gitmek isterdim, bu şekilde nasip olacak inşallah :KK16:
inşallah trabzon kontenjan açar da eşim de kazanır, Allah'ım lütfen, Cuma gününün hürmetine kabul et. amin :KK16:

inşallah hayırlısı olur :KK16:

ne güzel bende düşünüyorum limit koymayı hatta almıyorum bir şey şu aralar.

75 lira bitkisel yağlar ve lavanta suyu aldım.
48 lira markafoni.
150 lira ersağ

toplam: 273. 100 lira üzeri de bitki sandığı olursa, tam 400 lirayla kapatacağım şubat hesap dönemini :KK16:

işte bu tabure; yan çekmişim gene :KK37:
8497466262_0ae438ca8d.jpg

bu tabure ile bundan yapmak için.
sadece ortadaki sarımsı yeşilimsi şeye odaklanın :KK37:

alfemo-legno-4.690tl-3211.jpg

köşe koltuğun olduğu odada henüz hiçbirşey yok. üstümdeki ağırlık bir kalksa da icraate geçsem :26:

tabureden sehpa (zigon) fikri çok mu kötü yaaa :KK1:
niye bir şey demiyorsunuz :KK33:
kötüyse deyin yaa :KK5:
sineye çekerim :KK1::KK1::KK1:

48 lira markafoni.
150 lira ersağ

toplam: 273. 100 lira üzeri de bitki sandığı olursa, tam 400 lirayla kapatacağım şubat hesap dönemini :KK16:

ersağ ne canım...hep sorcam unutuyorummm:KK1::KK1:

bence kötü değil...sen onu kullanılır şık bi hale getirirsin inanıyorum ben sana...sonsuz güveniyorum heheee:KK9::KK9::KK9:

48 lira markafoni.
150 lira ersağ

Canım sende çakırkeyif birine benziyorsun.
Ben 100+357+ 39 mutfak için ıvır zıvır ve sandık içi için harcadım.
şimdi beyazeşya alacağım kredi kartımın limiti yetmiyor bekleyip büyük eşyaları alaıp sonra tekrar ıvır zıvıra dönerim düşüncesindeyim.

oya ben pek beğenmedim

bskn şimdi o tabureyi ne için kullanmak istiyorsun?
çağlacım ersağ doğrudan satış yapan bir temizlik markası, piyasadan daha sağlıklı olduğu söyleniyor, ben de almaya başladım :44:
bskn bir de sen kara lahana sarmasını biliyor musun :KK53: çok zor ya :KK19:

oya, sanırım sehpa yapmak istiyorsun. şimdi odanı görmek lazım. yanlış bilmiyorsam bohem tarzı dekorasyonlarda kullanılıyor öyle şeyler. mesela evim dergisinde pazarcıların büyük sandıklarından çok şey yapıldığını görmüştüm. sehpa, banyo rafı, antre rafı, vs.. odanın konseptine uyarsa olabilir. ama zigon nasıl olur bilemiyorum ya, orta sehpa olur da birleştirip bir şeyler yapıp :44:
beynelminel, ben giyime ayakkabıya para vermiyorum. varsa yoksa kitap ve temizlik ve ev :KK52: bayılıyorum bunlara para harcamaya :KK16: uçucu yağların kokusu, bitkisel kremlerin dokusu, miss :KK16:

bskn şimdi o tabureyi ne için kullanmak istiyorsun?
çağlacım ersağ doğrudan satış yapan bir temizlik markası, piyasadan daha sağlıklı olduğu söyleniyor, ben de almaya başladım :44:
bskn bir de sen kara lahana sarmasını biliyor musun :KK53: çok zor ya :KK19:

oya, sanırım sehpa yapmak istiyorsun. şimdi odanı görmek lazım. yanlış bilmiyorsam bohem tarzı dekorasyonlarda kullanılıyor öyle şeyler. mesela evim dergisinde pazarcıların büyük sandıklarından çok şey yapıldığını görmüştüm. sehpa, banyo rafı, antre rafı, vs.. odanın konseptine uyarsa olabilir. ama zigon nasıl olur bilemiyorum ya, orta sehpa olur da birleştirip bir şeyler yapıp :44:
beynelminel, ben giyime ayakkabıya para vermiyorum. varsa yoksa kitap ve temizlik ve ev :KK52: bayılıyorum bunlara para harcamaya :KK16: uçucu yağların kokusu, bitkisel kremlerin dokusu, miss :KK16:

teşekkürler bilgilendirdigin için...krizcim sen calısıyomuydun?:26:

teşekkürler bilgilendirdigin için...krizcim sen calısıyomuydun?:26:

hı hı :KK31: doğru mu yapıyorum bilmiyorum :44: iş hayatında mutlu ve doyumlu biri olmak isterdim, mimar olmak isterdim, evim şahane programı yapmak isterdim, evimi çok uçuk tasarlamak isterdim :KK17:

hı hı :KK31: doğru mu yapıyorum bilmiyorum :44: iş hayatında mutlu ve doyumlu biri olmak isterdim, mimar olmak isterdim, evim şahane programı yapmak isterdim, evimi çok uçuk tasarlamak isterdim :KK17:

benimde hayalimde de hep mimar olmak vardı...mimarlık okuyamadım ama mimari restorasyon okudum bende.su an yaptıgım iş evet mimarın yaptıgı iş fakat imza yetkim yok...dgs ile geciş yapmak istedim gerek maddiyat,gerekse baska seyler buna engel oldu...acıkögretim işletmeye geciş yaptım ve o hakkım da elimden gitti artık...:KK50:herşeyin hayırlısıııı:KK31::KK31:

X