kızlar ben bulaşık makinesini ilk defa evlenince kullanmaya başladım ama bana çok tuhaf bir makine gibi geldi, sanki zehirliyordu, parlak kaygan kaplar... sonra rahatsız oldum ve daha sağlıklı marka arayışına girdim. neyse bulduk bir tane. şimdi onun parlatıcısıyla kullanıyorum ama yine pimpiriklendim ve eskisi gibi kullanacağım zaman temiz bulaşığa su döküp kullanmaya başladım. içinde ritha (bir bitki), anyonik aktif madde, noniyonik aktif madde, sitrik asit var, bir şey daha var ama unuttum. bskn ne diyorsun bu işe, bir bilgin var mı? parlatıcılar ne olursa olsun zararlı mı, bana bu karışım zararlı gibi geldi. sonuçta üzerinde kurumuyor mu o maddeler
bu arada canlar küçük tuvalete bunu almak istiyorum
ayakkabıdan çok ortalığı düzenlesin diye ama kararsız kaldım :26:
acaba bundan alsam çamaşır suyu vs. şişeler sığarmı diye düşünüyorum :44:
Eki Görüntüle 638692
bu arada canlar küçük tuvalete bunu almak istiyorum
ayakkabıdan çok ortalığı düzenlesin diye ama kararsız kaldım :26:
acaba bundan alsam çamaşır suyu vs. şişeler sığarmı diye düşünüyorum :44:
Eki Görüntüle 638692
evet bu olabilir.
kızlar ben bulaşık makinesini ilk defa evlenince kullanmaya başladım ama bana çok tuhaf bir makine gibi geldi, sanki zehirliyordu, parlak kaygan kaplar... sonra rahatsız oldum ve daha sağlıklı marka arayışına girdim. neyse bulduk bir tane. şimdi onun parlatıcısıyla kullanıyorum ama yine pimpiriklendim ve eskisi gibi kullanacağım zaman temiz bulaşığa su döküp kullanmaya başladım. içinde ritha (bir bitki), anyonik aktif madde, noniyonik aktif madde, sitrik asit var, bir şey daha var ama unuttum. bskn ne diyorsun bu işe, bir bilgin var mı? parlatıcılar ne olursa olsun zararlı mı, bana bu karışım zararlı gibi geldi. sonuçta üzerinde kurumuyor mu o maddeler
bitki özlerinden mi yapıyorlar bilmiyorum canımbir bitseydi şu parlatıcı, bir daha puslu lekeli çıksa da sirke kullanacağım
sirkeyi parlatıcı bölümünde mi kullanacaksın :44::44:
benim annem de ayda 1 makine boşken sirke döküp çalıştırıyor.
**
ahh oyam aahh , kimse sağlığa önem vermiyor maaleseföncelikleri hep iş ve para.:26:
evet canım, sirkeyi çamaşır makinesinde de yumuşatıcı olarak kullanmaya başladımsaçlarıma da kullanıyorum, sırada bulaşık makinesi var
bence annen deterjan gözüne karbonat da koysun, daha güzel temizler belki :44:
oya, senin durumuna da üzüldüm, işverenlerin bazıları çok acımaz, çalışan sağlığı nerde ki burda
peki sirke kokmuyor mu? :26::26::44::44::44:
aaa çamaşır makinesi mi ilk defa duydum.. tüm çamaşırlarda her zaman kullanıyor musun peki?:26:
tamam sağol,söylerim
peki sirke kokmuyor mu? :26::26::44::44::44:
hepsinde kullanıyorum, kokmuyor hem de, elma sirkesi
miktarı çok koymuyorum, bir yemek kaşığı falandır. yumuşatması da iyi bence, yumuşatıcı gibi olmasa da
daha neler öğreneceğim bakalımsağol
sirke kokmuyor çağla
hepsinde kullanıyorum, kokmuyor hem de, elma sirkesi
miktarı çok koymuyorum, bir yemek kaşığı falandır. yumuşatması da iyi bence, yumuşatıcı gibi olmasa da
kızlar bence evlenmeden önce evi neyle temizleyeceğinizi şimdiden belirleyin, karışımlar falan hazırlayın, markalar araştırın. evinize girebilecek kimyasalı en aza indirgemeye çalışın derim naçizane