Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

parlatıcı olmadığındada benim bardaklar leke leke kalıyor nedense :26:

bu arada canlar küçük tuvalete bunu almak istiyorum
ayakkabıdan çok ortalığı düzenlesin diye ama kararsız kaldım :26:
acaba bundan alsam çamaşır suyu vs. şişeler sığarmı diye düşünüyorum :44:

Akşam menümde arnavut ciğeri var gibi görüüyor amaa henüz karar veremedim.

bence evet

bulaşık makinesinden çıkan bulaşığı 60 elde yıkanan bulaşığı 30 kere daha durulasak ancak zararlı maddeleri aratabilirmişiz (umarım 30 ve 60 ın yerlerini karıştırmıyorumdur :26:)

o verdiğin içerik bilgileri bitkisel olan ürünün içeriği mi
eğer anyonik ve noniyonik maddeleri bitki özlerinden yapmıyorlarsa onunda zararları aynıdır :26:

daha önce krize demiştim. ne yazıkki kimyager olarak neler zararlı biliyoruz, madem öyle niye uygulamıyoruz düşüncesi aklınıza gelebilir
ne yazıkki şuan soluduğum laboratuvar havasında bir sürü zararlı koku içeriyor. hergün zehirin içinde oturduğum için (deney yapmadğım zamanlar için başka bir odam yok) evdeki temizlik malzemeleri bana çok masumane geliyor :26:
eskiden yani öğrenci iken daha çok dikkat ederdik. çünkü o zamanlar hocalarımız bizim sağlığımızı daha çok gözetirdi
şimdi ise.....

bitki özlerinden mi yapıyorlar bilmiyorum canım bir bitseydi şu parlatıcı, bir daha puslu lekeli çıksa da sirke kullanacağım

bitki özlerinden mi yapıyorlar bilmiyorum canım bir bitseydi şu parlatıcı, bir daha puslu lekeli çıksa da sirke kullanacağım

sirkeyi parlatıcı bölümünde mi kullanacaksın :44::44:

benim annem de ayda 1 makine boşken sirke döküp çalıştırıyor.

**

ahh oyam aahh , kimse sağlığa önem vermiyor maalesef öncelikleri hep iş ve para.:26:

evet canım, sirkeyi çamaşır makinesinde de yumuşatıcı olarak kullanmaya başladım saçlarıma da kullanıyorum, sırada bulaşık makinesi var
bence annen deterjan gözüne karbonat da koysun, daha güzel temizler belki :44:

oya, senin durumuna da üzüldüm, işverenlerin bazıları çok acımaz, çalışan sağlığı nerde ki burda

aaa çamaşır makinesi mi ilk defa duydum.. tüm çamaşırlarda her zaman kullanıyor musun peki?:26:

tamam sağol,söylerim

aaa çamaşır makinesi mi ilk defa duydum.. tüm çamaşırlarda her zaman kullanıyor musun peki?:26:

tamam sağol,söylerim

peki sirke kokmuyor mu? :26::26::44::44::44:

hepsinde kullanıyorum, kokmuyor hem de, elma sirkesi
miktarı çok koymuyorum, bir yemek kaşığı falandır. yumuşatması da iyi bence, yumuşatıcı gibi olmasa da

daha neler öğreneceğim bakalım sağol

kızlar bence evlenmeden önce evi neyle temizleyeceğinizi şimdiden belirleyin, karışımlar falan hazırlayın, markalar araştırın. evinize girebilecek kimyasalı en aza indirgemeye çalışın derim naçizane

o konu benim en büyük kabuslarımdan

hala da saptayamadım..
her türlü fikir ve önerilere açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…