Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bi kase corba içtim...cok bişey yemeyim dedim...yine kötü oldum....Allahım yemek yemeye korkar oldum yaaa:KK50::KK50:

Çağlam neyin var senin?

kuzum yemek yedikten sonra cok kötü halsizleşiyorum...kollarım kalkmıyo...bi uyku hali sorma....dün 2 saatte kendime gelemedim...eskiden de oluyodu ama bu kadar değildi bi haftadır böyle yaa...yemekten sonra oluyo :KK14::KK14:

dr a gidecektim vakit de yok..işler yogunnn:KK50:

kızlar bence evlenmeden önce evi neyle temizleyeceğinizi şimdiden belirleyin, karışımlar falan hazırlayın, markalar araştırın. evinize girebilecek kimyasalı en aza indirgemeye çalışın derim naçizane :KK17:
Aşkımda evlendiğimizde kimyasalları çok az kullanalım diyor.
Sanırım bizde bitkisel şeylere yöneleceğiz.

kuzum yemek yedikten sonra cok kötü halsizleşiyorum...kollarım kalkmıyo...bi uyku hali sorma....dün 2 saatte kendime gelemedim...eskiden de oluyodu ama bu kadar değildi bi haftadır böyle yaa...yemekten sonra oluyo :KK14::KK14:

çağlam cidden hamile misin diye düşünmeye başladım.:emir_bebek:

çağlam cidden hamile misin diye düşünmeye başladım.:emir_bebek:

yaa ama öle bişi olamaz kiii.....hap kullanıyorummmmmm:KK43::KK43::KK43:

neyse bugün gidip alayım bari bi test...bu kadar erken böle bişi olmaz,belirtiler olusmaz sanmıyorum ama içim rahatlasın bari:KK50:

yaa ama öle bişi olamaz kiii.....hap kullanıyorummmmmm:KK43::KK43::KK43:

neyse bugün gidip alayım bari bi test...bu kadar erken böle bişi olmaz,belirtiler olusmaz sanmıyorum ama içim rahatlasın bari:KK50:

yok bebeğim olsan bile hemen belirti olmaz
sen halsiz düşüyosun bence iş ev derken
meyve falan yiyo musun vitamine ihtiyacın var bence

yok bebeğim olsan bile hemen belirti olmaz
sen halsiz düşüyosun bence iş ev derken
meyve falan yiyo musun vitamine ihtiyacın var bence

meyveye cok fena düşkünüm özgem yaa....dün aksam eve gittim greyfurt suyu sıkmıstım...kocaman bi bardak içtim..her gün aksam bi portakal bi elma,kivi ve muz yiyorum...sabahları portakal suyu sıkıyorum...daha ne olsun balım....:44::44::44:

selam kızlarr :KK34:

ben 2013 gelini değilim hatta evli bile değilim ama 2013 sözlüsüyüm :KK1: kısmet olursa nişanlısıda olcam :KK1:

düğünümde kısmet olursa 2014 kışında olcak :KK34:

kışın nasıl olcak bilmiyorum ama öyle kk gezinirken laf atıım dedim :KK34:

canım aynı şey bendede oluyordu kolumu kımıldatcak halim olmuyordu sürekli uyku hali B12 içmeye başladım inanırmısın 1 haftada etkisini gösterdi :KK34:

hamileysen bilemem ama değilsen şiddetle tavsiye ederim :KK34:

B12 vitamin zaten sonuçta eksikliğin yoksa bile vücuttan idrarla atılıyor :KK34:

selam kızlarr :KK34:

ben 2013 gelini değilim hatta evli bile değilim ama 2013 sözlüsüyüm :KK1: kısmet olursa nişanlısıda olcam :KK1:

düğünümde kısmet olursa 2014 kışında olcak :KK34:

kışın nasıl olcak bilmiyorum ama öyle kk gezinirken laf atıım dedim :KK34:

canım aynı şey bendede oluyordu kolumu kımıldatcak halim olmuyordu sürekli uyku hali B12 içmeye başladım inanırmısın 1 haftada etkisini gösterdi :KK34:

hamileysen bilemem ama değilsen şiddetle tavsiye ederim :KK34:

B12 vitamin zaten sonuçta eksikliğin yoksa bile vücuttan idrarla atılıyor :KK34:

zaten dediğin seyler aklıma geliyo genelde...tahlil yaptırmam lazım ama vaktim yok bu ara...haftaya gidicem artıkk:KK31::KK31:

meyveye cok fena düşkünüm özgem yaa....dün aksam eve gittim greyfurt suyu sıkmıstım...kocaman bi bardak içtim..her gün aksam bi portakal bi elma,kivi ve muz yiyorum...sabahları portakal suyu sıkıyorum...daha ne olsun balım....:44::44::44:

He bide greyfurttun fazlasıda tansiyon düşürür aklında bulunsun 1 koca bardak sadece greyfurt suyu çok fazla :KK34: 1 kişiye 1 günde 1 tane bile fazla :KK34:

Allahım bugün KK de doktor kesildim bende umarım yanlış anlamamışsındır :KK34:

act_rest eşime sordum yemekten sonra kan bağırsak etrafında göllenip böyle bir durum yapabiliyormuş. ama çok çok halsizse psikojeniktir diyor. evlendikten sonra balayı, o bu şu, yeni yeni evliliğe alışıyorsun, adapte aşamasındasın. belki de hakikaten psikolojik canım :44: çünkü evlendikten sonraki zamanları tanımlıyorsun, artma konusunda:44: b12 yi de dene yine de :44:

zaten dediğin seyler aklıma geliyo genelde...tahlil yaptırmam lazım ama vaktim yok bu ara...haftaya gidicem artıkk:KK31::KK31:

yaptır bencede ama yaptırana kadarda bekleme bugün iş çıkışı bir eczaneden B12 benexol alıp başlayabilirsin bikaçgünde etkisini görürsün bende aynı senin gibiydim işe yeni başlamıştım izinde alamıyordum dediğim gibi buda sadece bi vitamin ve en masum vitaminlerden vücutta birikmiyor fazlası idrarla atılıyor ezcanedede sorarsan söylerler zaten ama sen gene yanında bide test al :KK34:

He bide greyfurttun fazlasıda tansiyon düşürür aklında bulunsun 1 koca bardak sadece greyfurt suyu çok fazla :KK34: 1 kişiye 1 günde 1 tane bile fazla :KK34:

Allahım bugün KK de doktor kesildim bende umarım yanlış anlamamışsındır :KK34:

yok bebeğim neden yanlıs anlayım....tansiyonum genelde düsük oldugu için greyfurtu hergün içmem zaten canım....dün dayanamadım içtim...haftada bir falan yani...:KK34:

act_rest eşime sordum yemekten sonra kan bağırsak etrafında göllenip böyle bir durum yapabiliyormuş. ama çok çok halsizse psikojeniktir diyor. evlendikten sonra balayı, o bu şu, yeni yeni evliliğe alışıyorsun, adapte aşamasındasın. belki de hakikaten psikolojik canım :44: çünkü evlendikten sonraki zamanları tanımlıyorsun, artma konusunda:44: b12 yi de dene yine de :44:

ilginiz için cok teşekkür ederi krizimmm....:KK16::KK16:bu arada eşin ne iş yapıyo?:KK1:

okudum kuzum...evet böyle oluyo ama bu belirtiler bi cok hastalıgın belirtisiyle de aynı....tahlil yaptırmalıyım bi an önce...

ayrıcaaaa unutkanlık ve cok fazla tuvalete cıkma var...geceleri 3-4 kez gidiyorum....gün içinde bi saatte 3-4 kez...korkmaya basladım yaaa:KK14::KK14:

yok bebeğim neden yanlıs anlayım....tansiyonum genelde düsük oldugu için greyfurtu hergün içmem zaten canım....dün dayanamadım içtim...haftada bir falan yani...:KK34:

ilginiz için cok teşekkür ederi krizimmm....:KK16::KK16:bu arada eşin ne iş yapıyo?:KK1:

okudum kuzum...evet böyle oluyo ama bu belirtiler bi cok hastalıgın belirtisiyle de aynı....tahlil yaptırmalıyım bi an önce...

ayrıcaaaa unutkanlık ve cok fazla tuvalete cıkma var...geceleri 3-4 kez gidiyorum....gün içinde bi saatte 3-4 kez...korkmaya basladım yaaa:KK14::KK14:

tuvalet olayı bende de var. progesteronun yükselmiştir demişti :KK9: adet öncesi yükseliyormuş,sık sık tuvaleti geliyormuş kadınların. eşim pratisyen hekim canım. çok dobra bir hekimdir :KK52:

Korkucak bir şey yok canım aynıları bende de oldu zamanında o yüzden link yolladım.Kan şekeri düşünce oluyor bunlar en çok.
En kısa zamanda yaptır tahlillerini vitamin takviyeni al yoluna girer.:KK19:

acaba hamilemisin ki :26::26:

tuvalet olayı bende de var. progesteronun yükselmiştir demişti :KK9: adet öncesi yükseliyormuş,sık sık tuvaleti geliyormuş kadınların. eşim pratisyen hekim canım. çok dobra bir hekimdir :KK52:

o zaman söylesin eşin ne yapmalıyım...dr a gidicem ama bi an önce kendime gelmem için yani....cidden yürüyecek halim yok:KK50::KK50:

Korkucak bir şey yok canım aynıları bende de oldu zamanında o yüzden link yolladım.Kan şekeri düşünce oluyor bunlar en çok.
En kısa zamanda yaptır tahlillerini vitamin takviyeni al yoluna girer.:KK19:

tmm canım benim...cok teşekkür ederim hepinizeeeee...seviyom sizleri yawwwwwwww:KK16::KK16::KK16:

X