- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
o konu benim en büyük kabuslarımdan
hala da saptayamadım..
her türlü fikir ve önerilere açığım.
bi kase corba içtim...cok bişey yemeyim dedim...yine kötü oldum....Allahım yemek yemeye korkar oldum yaaa
Çağlam neyin var senin?
Aşkımda evlendiğimizde kimyasalları çok az kullanalım diyor.kızlar bence evlenmeden önce evi neyle temizleyeceğinizi şimdiden belirleyin, karışımlar falan hazırlayın, markalar araştırın. evinize girebilecek kimyasalı en aza indirgemeye çalışın derim naçizane
kuzum yemek yedikten sonra cok kötü halsizleşiyorum...kollarım kalkmıyo...bi uyku hali sorma....dün 2 saatte kendime gelemedim...eskiden de oluyodu ama bu kadar değildi bi haftadır böyle yaa...yemekten sonra oluyo
dr a gidecektim vakit de yok..işler yogunnn
çağlam cidden hamile misin diye düşünmeye başladım.
yaa ama öle bişi olamaz kiii.....hap kullanıyorummmmmm
neyse bugün gidip alayım bari bi test...bu kadar erken böle bişi olmaz,belirtiler olusmaz sanmıyorum ama içim rahatlasın bari
yok bebeğim olsan bile hemen belirti olmaz
sen halsiz düşüyosun bence iş ev derken
meyve falan yiyo musun vitamine ihtiyacın var bence
kuzum yemek yedikten sonra cok kötü halsizleşiyorum...kollarım kalkmıyo...bi uyku hali sorma....dün 2 saatte kendime gelemedim...eskiden de oluyodu ama bu kadar değildi bi haftadır böyle yaa...yemekten sonra oluyo
dr a gidecektim vakit de yok..işler yogunnn
selam kızlarr
ben 2013 gelini değilim hatta evli bile değilim ama 2013 sözlüsüyümkısmet olursa nişanlısıda olcam
düğünümde kısmet olursa 2014 kışında olcak
kışın nasıl olcak bilmiyorum ama öyle kk gezinirken laf atıım dedim
canım aynı şey bendede oluyordu kolumu kımıldatcak halim olmuyordu sürekli uyku hali B12 içmeye başladım inanırmısın 1 haftada etkisini gösterdi
hamileysen bilemem ama değilsen şiddetle tavsiye ederim
B12 vitamin zaten sonuçta eksikliğin yoksa bile vücuttan idrarla atılıyor
meyveye cok fena düşkünüm özgem yaa....dün aksam eve gittim greyfurt suyu sıkmıstım...kocaman bi bardak içtim..her gün aksam bi portakal bi elma,kivi ve muz yiyorum...sabahları portakal suyu sıkıyorum...daha ne olsun balım....:44::44::44:
zaten dediğin seyler aklıma geliyo genelde...tahlil yaptırmam lazım ama vaktim yok bu ara...haftaya gidicem artıkk
He bide greyfurttun fazlasıda tansiyon düşürür aklında bulunsun 1 koca bardak sadece greyfurt suyu çok fazla1 kişiye 1 günde 1 tane bile fazla
Allahım bugün KK de doktor kesildim bende umarım yanlış anlamamışsındır
act_rest eşime sordum yemekten sonra kan bağırsak etrafında göllenip böyle bir durum yapabiliyormuş. ama çok çok halsizse psikojeniktir diyor. evlendikten sonra balayı, o bu şu, yeni yeni evliliğe alışıyorsun, adapte aşamasındasın. belki de hakikaten psikolojik canım :44: çünkü evlendikten sonraki zamanları tanımlıyorsun, artma konusunda:44: b12 yi de dene yine de :44:
yok bebeğim neden yanlıs anlayım....tansiyonum genelde düsük oldugu için greyfurtu hergün içmem zaten canım....dün dayanamadım içtim...haftada bir falan yani...
ilginiz için cok teşekkür ederi krizimmm....bu arada eşin ne iş yapıyo?
okudum kuzum...evet böyle oluyo ama bu belirtiler bi cok hastalıgın belirtisiyle de aynı....tahlil yaptırmalıyım bi an önce...
ayrıcaaaa unutkanlık ve cok fazla tuvalete cıkma var...geceleri 3-4 kez gidiyorum....gün içinde bi saatte 3-4 kez...korkmaya basladım yaaa
ayrıcaaaa unutkanlık ve cok fazla tuvalete cıkma var...geceleri 3-4 kez gidiyorum....gün içinde bi saatte 3-4 kez...korkmaya basladım yaaa
yok bebeğim neden yanlıs anlayım....tansiyonum genelde düsük oldugu için greyfurtu hergün içmem zaten canım....dün dayanamadım içtim...haftada bir falan yani...
ilginiz için cok teşekkür ederi krizimmm....bu arada eşin ne iş yapıyo?
okudum kuzum...evet böyle oluyo ama bu belirtiler bi cok hastalıgın belirtisiyle de aynı....tahlil yaptırmalıyım bi an önce...
tuvalet olayı bende de var. progesteronun yükselmiştir demiştiadet öncesi yükseliyormuş,sık sık tuvaleti geliyormuş kadınların. eşim pratisyen hekim canım. çok dobra bir hekimdir
Korkucak bir şey yok canım aynıları bende de oldu zamanında o yüzden link yolladım.Kan şekeri düşünce oluyor bunlar en çok.
En kısa zamanda yaptır tahlillerini vitamin takviyeni al yoluna girer.