- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Hahaha yok canım sakin ol sadece brokoli için olanı diğer doğruların sağlamda
ya bizim evde hala askılık yok :26:
yani montlar falan ortada duruyo , portmanto gibi bişeyde yok sinir oluyorum :44: ne yapsam ki.. :44:
valla mügem vestiyer oldugu halde yetmiyodu bize...gecen gün kapı arkası askısı aldık yatak odasına astık...en azından pantolonu cıkarıp asıyo ertesi gün giyecekse falan...koçtaş dan aldık ucuzdu da...çok şık...çeşitleri de var...en pahalısı 24 gibi bişeydi yanılmıyosam...biz 10 a aldık ahsap görünümlü...
çağla mesaj kutun dolmuş
kapı arkasında olanlardan bizim mutfakta, çalışma odasında, yatak odasında var. ama bence bizim gibi bol alma, sonra açık gardırop haline geliyor
sağolalım biz
valla mügem vestiyer oldugu halde yetmiyodu bize...gecen gün kapı arkası askısı aldık yatak odasına astık...en azından pantolonu cıkarıp asıyo ertesi gün giyecekse falan...koçtaş dan aldık ucuzdu da...çok şık...çeşitleri de var...en pahalısı 24 gibi bişeydi yanılmıyosam...biz 10 a aldık ahsap görünümlü...
gecici olarak kapı arkası askılık alsan :44:
rahatladım
birşey diyeyim miiiii, benimde yok
aşkıma şunu alsak yaaa dediğimde 'askılık yok, boy aynası yok(napacaksa)'' diyor
ben misafir gelince misafir odasındaki yatağın üstüne koyuyorum
mesela ayakkabılık var ama ayakkabılarımızdan misafire yer yok :18::18:
tamamdır aldım mesajını bal kaymak
yok canım her yere istemiyorum hatta yatak odasına da istemiyodum ama mecburuz...dagınık görünüyo...cıkardıgını dolaba asan bi kocam yok malesef....
bende aldım ama bizim kapılar biraz rahatsız heralde onlardan taktığımızda uymadı çözüm bulamadım henüz canım :44:
ya benim içim hiç rahat değil şuan oyam :26:
Misafir gelmiyo ama bizim montlar orda burda duruyo sinir oluyorum.
Ayakkabılıkta ufak bişey benim ayakkabılarım küçük tuvalette poşette duruyo yer yok diye onları bile yerleştiremedim :44:
r
mesela ayakkabılık var ama ayakkabılarımızdan misafire yer yok :18::18:
çağla mesaj kutun dolmuş
şeffaf ayakkabı kutuları var ya hani onlardan al canım, hatta bence para harcama hepsini ayakkabı kutularına yerleştir, öyle kaldır. hem kokmuyorlar hemde daha düzenli oluyorlar.
o kutuları ben gardolabın üstüne yanyana dizdim gözükmüyor da. yaz gelsin kışlıkları oraya koyucam
askı konusunda krizin de dediği gibi ayaklı askılıktan almayı düşünüyoruz biz
bizimkine kalsa dolap yaptıracak ama ne gerek var ev kirada iken
aklıma geldi, hooppp diye soruyorum.
Gelin mevlüdü ben yapmadım. kimse de yap demedi:44:
yapmam biraz sıkıntılı olacak, bizim millet nikaha zor geldi.
aramızda sanki okyanus varbazen çok büyütüyorlar
neyse siz yapacakmısınız?:44:
ya bizim evde hala askılık yok :26:
yani montlar falan ortada duruyo , portmanto gibi bişeyde yok sinir oluyorum :44: ne yapsam ki.. :44:
ne ara
dün evlenmedin mi sen
aklıma geldi, hooppp diye soruyorum.
Gelin mevlüdü ben yapmadım. kimse de yap demedi:44:
yapmam biraz sıkıntılı olacak, bizim millet nikaha zor geldi.
aramızda sanki okyanus varbazen çok büyütüyorlar
neyse siz yapacakmısınız?:44:
Bizim ev çok uzak olduğu için kimse gelemiyo o yuzden yapmıcam ben valla.
zaten babanem düğünden 1 gün önce düşüp kalçasını kırdı,ameliyat oldu herkes orda :44:
çok geçmiş olsun Mügemmm
sağol canım , baya üzüldü babanem 1 kız torunu var onunda düğününü göremedi , kısmet olmadı işte