Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

chuky, gelin mevlüdü akraba eş dost çağrılır, kuran okutulur ve yemek dağıtılır. aslında maksat evde kuran okunsun, millete yemek verilip hayır işlenilsin diyedir. ama genelde gelemeyenler falan gelir, takısını takacak varsa verir eve hayırlı olsuna gelemeyenler gelir...

aa hatırlıyorum, ilk adanaya gelişimde gelin mevlüdüne gitmiştim
düğüne yetişememiştim.

valla aradan çıkartmışsın çok iyi olmuş
biz balayından döndük sonra hoppp işe

evet canım iyi oldu aradan cıksın dedim....hatta dedim ya az kişi cagıralım kv tmm 8 kişi cagırdım dedi 18 kişi geldi....e bizden de8 kişi vardı...ben yemek degilde kek poaca falan yaptım verdim kuran okunduktan sonra...

başın sağolsun canım.
Babanem benim bi gariptir.Mesela şimdi annem bakıyo ama hala annemi istemiyo 28 senedir böyle..
çorba olmamış, ne koydun içine bilmem ne o haliyle bilelaf söylüyor..

başın sağolsun canım.
Babanem benim bi gariptir.Mesela şimdi annem bakıyo ama hala annemi istemiyo 28 senedir böyle..
çorba olmamış, ne koydun içine bilmem ne o haliyle bilelaf söylüyor..

sagol canım benm...onu öyle kabul etmiştir annen..eminim bazen cok sinirleniyodur ama yapacak bişey yok...

kızlarrr birinize başsağlığı diğerinize geçmiş olsun diyorum

akşama ne pişecek

bunu da kararlaştıralım da benim bir iki hatta üç dört beş birikmiş bissürü işim var, onlarla ilgileneyim
cuma geldi ya gözüm açıldı

Çağlacım Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın babaannen Bizde nişanlımla daha yeni sevgiliyken ananem duymuş beni köşeye çekmiş nolur gelsin görym sevgilini tanışym demişti Tabi ozamanlar küçüğüm ; banane yaaa evleniyomuyum sanki nie tanışcakmışsınız demiştim Gözüm açık gider bak yavrum demişti bana pamuk anneanneciğim Tabikide kırmayıp tanıştırdım çok sevmişti sonra defalarca görüştüler İyikide tanıştırmışım Pamuğum benim nurlar içinde yatıyodur inşallah

akşama ne pişecek

bunu da kararlaştıralım da benim bir iki hatta üç dört beş birikmiş bissürü işim var, onlarla ilgileneyim
cuma geldi ya gözüm açıldı

hakkaten yaaa....kızartma istedi yok dedim..şehriye corbası yapcam mercimek istemiyoruz artık....corba tmm da...yemek????
kv lahana sarmıs,2 patlıcan 2 biber dolma yapmıs şaştıgımda pişiririm diye....onu mu yapsam. mantı falan da var ama mantı yemez benim eşşekkkk...tavuk et de yemek istemiyoruzzz..öffff...bıktım şimdiden...

Canım başın saolsunn

teşekkür ederim canım...Allahım sevdiklerimize hayırlı ve uzun ömür versin inş...

inş Tuğçem inş....görüyolardır mutlu oluyolardır belki de....ben hep hissediyorum onu....hatta bi battaniyesini aldım evimde...ondan hatıra...gecen tv izlerken üzerime aldım bi baktım sacı var battaniyedeeeee....aglamaktan öldümmm

kaç gündür giremiyorum nittinizz siz yaaww 34.sayfada kalmışım pofff

ayyy cnm aynen bende en çok sevdiği baş örtüsü var dolabımda durur hiç yıkamadım vefatından beri kokladıkça ananem kokuyo içime çekiyorum özleyince Ödüm kopuyo değişicek kokusu diye
İnşallah görüyolardır bbizimutlu oluyolardır dediğin gibi cnm

benim de domatesli şehriye çorbam vardı. (öküz doyuran miktarda 3.gününü tamamlıyacak )
az önce kurufasülye buldum
nerden diyecek olursanız, yemekhaneden artan yemeği aldım
daha çoookkk var size de yolluyalım mı

yemedigim tek yemek kuru fasulye...barbunyada onun kardesi onu da yemem ama suyuna ekmek banabilirim onun bazen...ama kocişim bayılır kuru fasulyeye...bugün aksam ıslayıp yarın yapim bende

yemedigim tek yemek kuru fasulye...barbunyada onun kardesi onu da yemem ama suyuna ekmek banabilirim onun bazen...ama kocişim bayılır kuru fasulyeye...bugün aksam ıslayıp yarın yapim bende

nohut kurufasülye yemem. yerimde iki gündür aç isem yerim
ama kociş yiyor, onun karnı doysun benimkisi salata ile doyuyor zaten
yanına bir de pilav yaparım bu günü de atlattım

nohut kurufasülye yemem. yerimde iki gündür aç isem yerim
ama kociş yiyor, onun karnı doysun benimkisi salata ile doyuyor zaten
yanına bir de pilav yaparım bu günü de atlattım

darısı bana...sarma dolmayı pişirsem micanım da hiç istemiyo ya

kızlar ben bulaşık makinesini ilk defa evlenince kullanmaya başladım ama bana çok tuhaf bir makine gibi geldi, sanki zehirliyordu, parlak kaygan kaplar... sonra rahatsız oldum ve daha sağlıklı marka arayışına girdim. neyse bulduk bir tane. şimdi onun parlatıcısıyla kullanıyorum ama yine pimpiriklendim ve eskisi gibi kullanacağım zaman temiz bulaşığa su döküp kullanmaya başladım. içinde ritha (bir bitki), anyonik aktif madde, noniyonik aktif madde, sitrik asit var, bir şey daha var ama unuttum. bskn ne diyorsun bu işe, bir bilgin var mı? parlatıcılar ne olursa olsun zararlı mı, bana bu karışım zararlı gibi geldi. sonuçta üzerinde kurumuyor mu o maddeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…