bak şimdi kuzucum...bizim burda normalde dügünün ertesi günü yaparlar....ama o da abartı yani...o yorgunlukla cok sacma bence.....artık pek yapan olmuyo ertesi gün....bende balayından geldikten bi kaç gün sonra işe baslamadan yapim cıksın aradan dedim...
Bizim ev çok uzak olduğu için kimse gelemiyo o yuzden yapmıcam ben valla.
zaten babanem düğünden 1 gün önce düşüp kalçasını kırdı,ameliyat oldu herkes orda :44:
chuky, gelin mevlüdü akraba eş dost çağrılır, kuran okutulur ve yemek dağıtılır. aslında maksat evde kuran okunsun, millete yemek verilip hayır işlenilsin diyedir. ama genelde gelemeyenler falan gelir, takısını takacak varsa verireve hayırlı olsuna gelemeyenler gelir...
aa hatırlıyorum, ilk adanaya gelişimde gelin mevlüdüne gitmiştim
düğüne yetişememiştim.
valla aradan çıkartmışsın çok iyi olmuş
biz balayından döndük sonra hoppp işe
olsun en azından yasıyo...evini görür,eşini görür...inş cocugunu görürbiz kocişimle sevgiliydik daha mayıs 2011 de....aileyle tanıstırmayı düsünüyodum....babaannem zaten 25 senedir karaciger hastasıydı fenalastı birden...15 mayısta vefat etti....hastayken kocişimi soruyodu...babannesini soruyo mu hiç diye..en cok istedigi seydi ceyizimi hazırlamak nevresimlerimi dikmek...en önemlisi torununun çocugunu görmek...ama kısmet olmadı hastaneye götürdük serviste yer yok diye yogun bakıma aldılar cıkamadı ordan on gün kaldı sonrada
başın sağolsun canım.
Babanem benim bi gariptir.Mesela şimdi annem bakıyo ama hala annemi istemiyo 28 senedir böyle..
çorba olmamış, ne koydun içine bilmem ne o haliyle bilelaf söylüyor..
kızlarrr birinize başsağlığı diğerinize geçmiş olsun diyorum
olsun en azından yasıyo...evini görür,eşini görür...inş cocugunu görürbiz kocişimle sevgiliydik daha mayıs 2011 de....aileyle tanıstırmayı düsünüyodum....babaannem zaten 25 senedir karaciger hastasıydı fenalastı birden...15 mayısta vefat etti....hastayken kocişimi soruyodu...babannesini soruyo mu hiç diye..en cok istedigi seydi ceyizimi hazırlamak nevresimlerimi dikmek...en önemlisi torununun çocugunu görmek...ama kısmet olmadı hastaneye götürdük serviste yer yok diye yogun bakıma aldılar cıkamadı ordan on gün kaldı sonrada
akşama ne pişecek
bunu da kararlaştıralım da benim bir iki hatta üç dört beş birikmiş bissürü işim var, onlarla ilgileneyim
cuma geldi ya gözüm açıldı
Canım başın saolsunn
Çağlacım Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın babaannenBizde nişanlımla daha yeni sevgiliyken ananem duymuş beni köşeye çekmiş nolur gelsin görym sevgilini tanışym demişti Tabi ozamanlar küçüğüm ; banane yaaa evleniyomuyum sanki nie tanışcakmışsınız demiştim Gözüm açık gider bak yavrum demişti bana pamuk anneanneciğim Tabikide kırmayıp tanıştırdım çok sevmişti sonra defalarca görüştüler İyikide tanıştırmışım Pamuğum benim nurlar içinde yatıyodur inşallah
kaç gündür giremiyorum nittinizz siz yaaww 34.sayfada kalmışım pofff
inş Tuğçem inş....görüyolardır mutlu oluyolardır belki de....ben hep hissediyorum onu....hatta bi battaniyesini aldım evimde...ondan hatıra...gecen tv izlerken üzerime aldım bi baktım sacı var battaniyedeeeee....aglamaktan öldümmm
hakkaten yaaa....kızartma istedi yok dedim..şehriye corbası yapcam mercimek istemiyoruz artık....corba tmm da...yemek????
kv lahana sarmıs,2 patlıcan 2 biber dolma yapmıs şaştıgımda pişiririm diye....onu mu yapsam. mantı falan da var ama mantı yemez benim eşşekkkk...tavuk et de yemek istemiyoruzzz..öffff...bıktım şimdiden...
teşekkür ederim canım...Allahım sevdiklerimize hayırlı ve uzun ömür versin inş...
benim de domatesli şehriye çorbam vardı. (öküz doyuran miktarda 3.gününü tamamlıyacak)
az önce kurufasülye buldum
nerden diyecek olursanız, yemekhaneden artan yemeği aldım
daha çoookkk varsize de yolluyalım mı
yemedigim tek yemek kuru fasulye...barbunyada onun kardesi onu da yemem ama suyuna ekmek banabilirim onun bazen...ama kocişim bayılır kuru fasulyeye...bugün aksam ıslayıp yarın yapim bende
nohut kurufasülye yemem. yerimde iki gündür aç isem yerim
ama kociş yiyor, onun karnı doysun benimkisi salata ile doyuyor zaten
yanına bir de pilav yaparımbu günü de atlattım