- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama olmaz ki hiçbir şey yüksek sesi mazur gösteremez, yazık senin bonibona
bir de onun küsmesi gerekirken sen niye küsüyorsun
hatırladım şarkıyı
[video=youtube;_7aKWqUU3lM]http://www.youtube.com/watch?v=_7aKWqUU3lM[/video]
insan hakikaten tuhaf oluyormuş tekrar dinleyince bile :26:
ama kuzum o bana yüksek sesle konuştu ki ben değil...ben sadece uyardım...patronuyla konuşacaktı...bu senin için önemli bi olay sakin ol falan dedim...sakinim ben hep aynı seyi söylüyosun diye bagrdı bana...bağırmak abartı biraz ama kelime bulamadım yüksek ses işte anlayın siz
ayrıca küsmedim ki kırıldım benzaten fena duygusalım yine herseye ağlamak istiyommm
hoşgeldin
hosgeldiinnnn
ne varsa eskilerde var dimi canımm
oyyy sevsin seni bebekin...küsmüş müüüü bizim kız kocişine
su an itibariyle bende küstüm....bana accık yüksek sesle konuştum ama ben onun iyiliği için uyarmıştım....hep aynı seyi söylüyosun saknim ben diye bağırdı azcık
ama kuzum o bana yüksek sesle konuştu ki ben değil...ben sadece uyardım...patronuyla konuşacaktı...bu senin için önemli bi olay sakin ol falan dedim...sakinim ben hep aynı seyi söylüyosun diye bagrdı bana...bağırmak abartı biraz ama kelime bulamadım yüksek ses işte anlayın siz
ayrıca küsmedim ki kırıldım benzaten fena duygusalım yine herseye ağlamak istiyommm
ayyy cok güzel...çok severim bu sarkıyı...yabancı filmlerin vazgecilmezidir
valla ne varsa eskilerde var
kızlar cicim ayı diye bişi varmış siz yaşadınız mı biz nişanlılık zamanlarımızda yaşadık ve bitirdik galiba dün geldi aklıma evliliğimde öyle bişi ilk bir hafta oldu bitti şimdi aşırı derecede sıradanlaştığımızı hissediyorum benim kuruntum mu bilmiyorum ama işten gel üstünü değiş yemek yap yemek ye bulaşıkları yıka ya da makineye yerleştir ortalığı üstün körü topla yorgunluktan öl benim bir günüm böyle kızlar eşime vakit ayıramıyorum yarım saat ya oturuyorum ya oturamıyorum uykum geliyor yatıyorum eşimde vampir gibi bütün gece otursa oturur saat kaçta yatağa geliyo beni uyandırıyo öpüyo kokluyo ama bende yorgunluktan tık yok sizlerde böylemisiniz kızlar adam isyan edecek diye korkuyorum ama uykuma söz geçiremiyorum
valla ne varsa eskilerde var
kızlar cicim ayı diye bişi varmış siz yaşadınız mı biz nişanlılık zamanlarımızda yaşadık ve bitirdik galiba dün geldi aklıma evliliğimde öyle bişi ilk bir hafta oldu bitti şimdi aşırı derecede sıradanlaştığımızı hissediyorum benim kuruntum mu bilmiyorum ama işten gel üstünü değiş yemek yap yemek ye bulaşıkları yıka ya da makineye yerleştir ortalığı üstün körü topla yorgunluktan öl benim bir günüm böyle kızlar eşime vakit ayıramıyorum yarım saat ya oturuyorum ya oturamıyorum uykum geliyor yatıyorum eşimde vampir gibi bütün gece otursa oturur saat kaçta yatağa geliyo beni uyandırıyo öpüyo kokluyo ama bende yorgunluktan tık yok sizlerde böylemisiniz kızlar adam isyan edecek diye korkuyorum ama uykuma söz geçiremiyorum
Arada tabiki atışmalar ,işden güçten tartışmalarız oldu bizimde ama. o kadar monoton bir hayatımız yok. o da bekarken hep geç yatardı ama artık aynı anda makul saatlerde uyuyoruz.Öyle ayrı gayrı olmaz, izin vermem ben çünkü.Hatta balayından döndüğümüz ertesi sabah erken kalkmış tv izliyordum, biraz kızdım. neden aynı anda kalkmıyoruz ki dedim. Uyandırmaya kıyamadım seni dedi bir daha ayrı kalkmadııık daha onlar bazı şeyi akıl edemiyor. Yönlendirmek gerekiyor.
geçen sabah (eşim erken gidiyo işe) üstüne yelek al daha tam ısınmadı hava dedim. Yaa sıcak oluyo falan diye sitem etti.eline alırsın giderken dedim.Akşam bi baktım yelekle geldi. NEden çıkarmadın hava çok sıcak terlemişsin dedim. Ama sen bana sabah giderken eline al dedin diyo ha ha haa
şu an tam oturmadığındandır canım sistem. sonra kaldığı yerden devam eder, öyle hemen biter miymiş? bence her iki taraf birbirini seviyorsa çocuk olana kadar sürer, sonrasını bilemem monotonluk cicim aylarına engel değil. ne güzel işte artık her gün birbirimizi görüyoruz, hayatımızda en alıştığımız kişiler olduk birbirimizin. bu sevgiyi artırır. yeter ki iletişim kanalları açık olsun hep. bizimki de uzun zamandır eskisi gibi ben yemek yerken beni masum masum izlemiyordu, bir ara sitem ettim. artık arada izliyor o beni izleyince ben utanırım, o da hoşuma gidiyor, tuhaf bir zevk
yavaş yavaş canım, üzülme
sadece o ev yorgunluğunu atmak kolay olmuyor gerçekten, ben hala atamadım, sadece düzelme var...
cnm gerçekten düzelir mi dersin tabiki seviyoruz birbirimizi hergün görüyoruz aramızda hiçbir engel kalmadı evimin işlerini yaparkende çok mutlu oluyorum her ne kadar yorulsam bile hep hayalimizdi gece geç saatlere kadar film izleyecektik ikimizde film manyağıyız ama adam akıllı oturamıyorum bile işte uykuma yenik düşüyorum:44:
cnm gerçekten düzelir mi dersin tabiki seviyoruz birbirimizi hergün görüyoruz aramızda hiçbir engel kalmadı evimin işlerini yaparkende çok mutlu oluyorum her ne kadar yorulsam bile hep hayalimizdi gece geç saatlere kadar film izleyecektik ikimizde film manyağıyız ama adam akıllı oturamıyorum bile işte uykuma yenik düşüyorum:44:
Ev işlerini o kadar takma boşver ilk zamanlar bir daha geri gelmiyor. Tabiki pis dağınık olmasını istemez kimse ama hayata bir kere geliyoruz.Nasılsa ömür boyu ev işi yapıcaz Eşinin,evliliğin ilk zamanlarının kıymetini bilin bence tabi. Sonra çocuk,misafir derken cicim halimiz iyice gidicez.Eskimeden birlikte bol bol vakit geçirmek lazım
bence düzelirsiniz canım. çünkü ben de senin gibiydim ve hala da öyle, sadece azalma var. pratikleşmemenin yarattığı sorunlar -eşinle anlaşamadığın konular değil vakitsizlikten ve yorgunluktan kaynaklı sorunlar-. ilerde daha az yorulmaya başlayacağız ve keyiflerimize zaman kalacak diye umut ediyorum. olgunlaşma yolunda ilerliyoruz, ilerde hızlı ve hamarat hatunlar oliceğiz inşallah
aynen cnm haklısın eşim aslında benden öyle aman aman yemek temizlik istemiyor ama ben fazla kasıyorum galiba kendimi ana yemektir pilav makarnadır çorbadır salatadır diye hep yemek salata yap yeter diyo ama içim rahat durmuyo benim tatlıma kadar yapıyorum kasmıcam bundan sonra kendimi boşa yormuyacam bakalım becerebilecekmiyim
ilk zamanlar önemli, erkekler için zaten öncelik yemek,ev işi değil bence boşver nasıl olsa muhteşem ev hanımı olucaz gün gelince,hepsini öğrenip yoluna koyucaz. Mutlaka ki.Bende 1 2 gün dedim evi süpüriyim bilmem ne,eşim yeter yüzünü göremedim zaten yatıcaz dedi.Birdaha da zaten öyle vakit harcamam kesinlikle olduğu kadar daha ilk zamanlar eşinden uzak kalma, onu da evine sana ısındır. Boşver çoluk çocuk olunca nasılsa bu zamanlardaki gibi olamayız tatlım nacizane bir fikir benimki