Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

iyiki çay fln içmiyodumm var yaa yüzde bin ekranım gitmiştii
dün eşkiton erken geldi naptınızz kiii acebaaaa

cıks cıkss puzzle yapmışlardır.

*

elifiskoskoviçççççççç kaçta kaltın da yaptın maşallah

ben de yarına milföy yapayım bari yarime

Günaydın Herkeslereeeeee bu aralar havalar sıkıntılı kasvetli diye sanırım gerginlikler, rüyalar artık güneş çıktı tamamen İstanbul'da en azından . Güzel günler geliyoooor

iyiki çay fln içmiyodumm var yaa yüzde bin ekranım gitmiştii
dün eşkiton erken geldi naptınızz kiii acebaaaa

hahahaha..bundan sona haber verim..cay falan varsa bırakın diye bari

dün geldi kocişim...ben işimi bitirene kadar bekledi....çıktık sona bankaya gittik payamız kalmamıştı,paya çektik...sona baktık ki bankanın karsısında gittiğimiz burger king varya o var ne tesadüffsona girdik burger yedik...dünkü konunun üstüne ben bi sok oldum yalancı cıkmıs gibi oldum...hep ice tea içen adam bana da içiren adam....içecek ne alırsınız diye sorulduğunda kola dedi bende ice tea dedim...roller mi değişti ne

baktım şöle bi...ne yaaa özledim dedi....pes etti sanırım ama yokk ben önüne geccem bu durumunnn

özel istek üzerine fırında tavuk geldi güzel yapıyormuşum ve hafif olurmuş..

ben de abartmayayım diyorum ya..

çorba,pilav, salata ve mezeler.. yeter..

çayla da pasta yapcam

ohhh daha kolay...yeter de artar bileee

hey maşallah..hatuna bak hatuna

Elifff bravo sana ya kaçta kalktın yaptın ?

Aslı bence de abartma yenmiyor zaten çayın yanına pasta iyi fikir hafif olur elde yaptığın için...

**

Günaydın Greenalmond evet artık sıcaklar başladı iş yerinde klimayı açtık çoktan..

*

elifiskoskoviçççççççç kaçta kaltın da yaptın maşallah

ben de yarına milföy yapayım bari yarime

hehe evet yaptık ama önce eve gidip yemek derdim olmadığı içn temzlige giriştim...halılarımı süpürüp kaldırdım....bi tek bi tane oturma odamda kaldı...haftasonu yıkatcam...

cok yoruldum ama kocişimde yardım etti saolsun...sona ben dus alırken cay demlemiş,karpuz dogramıs

yedik içtik puzzle yaptık azcık...sona uyudukkk

Günaydın Herkeslereeeeee bu aralar havalar sıkıntılı kasvetli diye sanırım gerginlikler, rüyalar artık güneş çıktı tamamen İstanbul'da en azından . Güzel günler geliyoooor

günaydın canm hosgeldin...

Son düzenleme:

>Günaydın canııııııııım
Elife kocaman alkış sabah sabah kalkıp gözleme yapmış helal olsuuuuuuuuuuuuuuuun
:

Günaydın Dila

Şafak 0 Gözün Aydınnn

saolll bircancımm

acabaaaaa

demek burger hıııı
hemide birlikte yediğimiz yerdeeee
aşkossunn sanaaaaaa

**

ayy ayrıcaa benim yüzümde sivilceler çıkıyo tek tükk ergenliğe yeni mi giriyorumm yaaaaaa bennnn :95::95::95::95:

dimi inş. hadi bakalım üstesinden gelebilirim.. şık bir sofra hazırlamak istiyorum ama benim peçeteliğim yok daha :26:

olmazzzzzzzz,peçetelik olmadan olmaz sakın çağırma misafirrrr
Bakalım ben neler yapıcam, ne zaman evimde ağırlıycam.Zor bişey ya, allah yardım etsiiiiiiiin Havuç topları var sanırım onlarda çok şık duruyor.Yapabilirsin aslında tarifi de kolay sanırım

1-1,5 ay sonra ideal bence. hem mutfağına alışman hem de az da olsa deneyim kazanmak adına

evet acilen peçetelik almam lazım.

meze olarak yoğurt soslu kırmızı biber ve patlıcan ezme düşündüm.. :26:

oyyy senle yine giderizzz hemde big big big king yeriz diloşummm

bende de çıkmadı ergenlik dönemi denilen dönemde....senin yaslarda çıkmaya başladı

oooo, kırmızı bibere bayılırım enfesss ben patlıcan sevmiyorum daha doğrusu dilimi yakıyoor yiyemiyorum maaleseef :86:

Adaşım sen kaç yaşındasın ki? Çok mu yaş farkı var aramızdaaa

23,5 :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
24 e girdimm çağloşumm

eeee 3 yas var hatta yakında 4 olabilir

oooo, kırmızı bibere bayılırım enfesss ben patlıcan sevmiyorum daha doğrusu dilimi yakıyoor yiyemiyorum maaleseef :86:

Adaşım sen kaç yaşındasın ki? Çok mu yaş farkı var aramızdaaa

kuzum 27 yasındaym ben...28 mayısta 27 doluyo...28 den gün alcam Allah izin verirse....anammm yaşlanmışım yaaaaa

eeee 3 yas var hatta yakında 4 olabilir

kuzum 27 yasındaym ben...28 mayısta 27 doluyo...28 den gün alcam Allah izin verirse....anammm yaşlanmışım yaaaaa

87 liyim bende, 1 yaş var aramızda demekki. Yaşlı maşlı değilsin daha da neleeeeeerrrrr :26: biz daha gençiz, çıtırııız

87 liyim bende, 1 yaş var aramızda demekki. Yaşlı maşlı değilsin daha da neleeeeeerrrrr :26: biz daha gençiz, çıtırııız

dimi kız maşallah bizeee

bu seneki doğum günüm bambaşka olcak...burda sizlerle kutlıcammmm

hepinizi cok seviyorum kii..iyiki varsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…