Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

:KK54::KK54::KK54::KK54:
iyiki çay fln içmiyodumm var yaa yüzde bin ekranım gitmiştii :KK60::KK60::KK60::KK60:
dün eşkiton erken geldi naptınızz kiii acebaaaa :KK23::KK23::KK23::KK23:

:KK23::KK23::KK23: cıks cıkss:KK20::KK20: puzzle yapmışlardır.:KK1:

*

elifiskoskoviçççççççç:KK52::KK52::KK52: kaçta kaltın da yaptın maşallah :KK16::KK16:

ben de yarına milföy yapayım bari yarime :KK1::KK48::KK48:

Günaydın Herkeslereeeeee :KK16: bu aralar havalar sıkıntılı kasvetli diye sanırım gerginlikler, rüyalar :KK34: artık güneş çıktı tamamen İstanbul'da en azından . Güzel günler geliyoooor

:KK54::KK54::KK54::KK54:
iyiki çay fln içmiyodumm var yaa yüzde bin ekranım gitmiştii :KK60::KK60::KK60::KK60:
dün eşkiton erken geldi naptınızz kiii acebaaaa :KK23::KK23::KK23::KK23:

hahahaha..bundan sona haber verim..cay falan varsa bırakın diye bari :KK1:

dün geldi kocişim...ben işimi bitirene kadar bekledi....çıktık sona bankaya gittik payamız kalmamıştı,paya çektik...sona baktık ki bankanın karsısında gittiğimiz burger king varya o var ne tesadüff:KK37:sona girdik burger yedik...dünkü konunun üstüne ben bi sok oldum yalancı cıkmıs gibi oldum...hep ice tea içen adam bana da içiren adam....içecek ne alırsınız diye sorulduğunda kola dedi bende ice tea dedim...roller mi değişti ne :KK1::KK1:

baktım şöle bi...ne yaaa özledim dedi....pes etti sanırım ama yokk ben önüne geccem bu durumunnn:KK20::KK20:

özel istek üzerine fırında tavuk geldi :KK1::KK1: güzel yapıyormuşum ve hafif olurmuş..

ben de abartmayayım diyorum ya..

çorba,pilav, salata ve mezeler.. yeter..

çayla da pasta yapcam :KK16:

ohhh daha kolay...yeter de artar bileee:KK54::KK54:

Günaydınoovvvsssssssskkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaa:KK16:

Taze evli bağğğyyyaaaaannn geldiiiiiiiiiiii:KK55:

Dün işten çıktım koştur koştur annemlerin oradaki tanıdık kuaföre gittim:KK12:
Arkideşim annemlerin yanında oturuyor, kınası orada olacaktı zatiiii:KK76:
Birde ne göreyiiimmm salı olduğu için kuaför kapalıııııııı:KK52::KK52:
Enem bir sinir stres bir gerginlik oldum vuhuuuuuuu:KK52::KK52:
Sonnacığıma ben hemen kuaför aramaya başladım veee buldum tabikideneeee:KK9:
Hatta diğer kuaföreden daha iyi, full bayanlar çalışıyor, erkeklerin girmesi yasak ve fiyatları gayet uyguuunnnn:KK52:

Hemencecik süslendim püslendim eve koştuuummm:KK55:
Oradan annişle babiş ve sevgiliş ve kardişle birlikte çıktııkk kına yerineee:KK55:

Sonra vur patlasın çal oynasın delü gübü oynadıııkkkkk:KK76::KK76::KK76:

Kız kızaydı çok eğlendiiiikkkk:KK76:

Evimize geldik mucizekoviçle hopiiişşş hopiiişşş yaptıııkkk sonna:KK9:

Veee sabah elifcik uyandı, dünkü gözleme tarifini yaptıııııı:KK56:
Çokça beğenildi kiiii!!!!:KK17::KK17:

Bir yumurta yerine, 1/2 yumurta kullandım ben:KK17:
Efenüm artık tarifler üzerinde oynamalara fln da başladım:KK9:
Öhüm öhüüüümmmm:kk77::KK9::KK9::KK9:

Bööllle işteeee:KK8:

hey maşallah..hatuna bak hatuna:KK54::KK54::KK54:

Elifff bravo sana ya kaçta kalktın yaptın ? :KK9:

Aslı bence de abartma yenmiyor zaten çayın yanına pasta :KK56: iyi fikir hafif olur elde yaptığın için...

**

Günaydın Greenalmond :KK9: evet artık sıcaklar başladı iş yerinde klimayı açtık çoktan..

*

elifiskoskoviçççççççç:KK52::KK52::KK52: kaçta kaltın da yaptın maşallah :KK16::KK16:

ben de yarına milföy yapayım bari yarime :KK1::KK48::KK48:

hehe evet yaptık ama önce eve gidip yemek derdim olmadığı içn temzlige giriştim...halılarımı süpürüp kaldırdım....bi tek bi tane oturma odamda kaldı...haftasonu yıkatcam...

cok yoruldum ama kocişimde yardım etti saolsun...sona ben dus alırken cay demlemiş,karpuz dogramıs:KK16::KK16::KK16:

yedik içtik puzzle yaptık azcık...sona uyudukkk:KK31::KK31:

Günaydın Herkeslereeeeee :KK16: bu aralar havalar sıkıntılı kasvetli diye sanırım gerginlikler, rüyalar :KK34: artık güneş çıktı tamamen İstanbul'da en azından . Güzel günler geliyoooor

günaydın canm hosgeldin...:KK16:

Son düzenleme:
hehe evet yaptık ama önce eve gidip yemek derdim olmadığı içn temzlige giriştim...halılarımı süpürüp kaldırdım....bi tek bi tane oturma odamda kaldı...haftasonu yıkatcam...

cok yoruldum ama kocişimde yardım etti saolsun...sona ben dus alırken cay demlemiş,karpuz dogramıs:KK16::KK16::KK16:

yedik içtik puzzle yaptık azcık...sona uyudukkk:KK31::KK31:

günaydın canm hosgeldin...:KK16:

>Günaydın canııııııııım :KK16:
Elife kocaman alkış sabah sabah kalkıp gözleme yapmış helal olsuuuuuuuuuuuuuuuun :KK24::KK24:
:

Günaydın Dila :KK3:

Şafak 0 Gözün Aydınnn:KK16:

saolll bircancımm :KK16::KK16::KK16:

acabaaaaa:KK23::KK23::KK23::KK23:

hahahaha..bundan sona haber verim..cay falan varsa bırakın diye bari :KK1:

dün geldi kocişim...ben işimi bitirene kadar bekledi....çıktık sona bankaya gittik payamız kalmamıştı,paya çektik...sona baktık ki bankanın karsısında gittiğimiz burger king varya o var ne tesadüff:KK37:sona girdik burger yedik...dünkü konunun üstüne ben bi sok oldum yalancı cıkmıs gibi oldum...hep ice tea içen adam bana da içiren adam....içecek ne alırsınız diye sorulduğunda kola dedi bende ice tea dedim...roller mi değişti ne :KK1::KK1:

baktım şöle bi...ne yaaa özledim dedi....pes etti sanırım ama yokk ben önüne geccem bu durumunnn:KK20::KK20:

demek burger hıııı :KK20::KK20::KK20::KK20:
hemide birlikte yediğimiz yerdeeee:KK19::KK19::KK19::KK19:
aşkossunn sanaaaaaa:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

**

ayy ayrıcaa benim yüzümde sivilceler çıkıyo tek tükk ergenliğe yeni mi giriyorumm yaaaaaa bennnn :95::95::95::95:

:KK56::KK56: dimi :KK16: inş. hadi bakalım :KK1: üstesinden gelebilirim.. şık bir sofra hazırlamak istiyorum ama benim peçeteliğim yok daha :KK9::26::KK25::KK24:

olmazzzzzzzz,peçetelik olmadan olmaz :KK1::KK1: sakın çağırma misafirrrr :KK1:
Bakalım ben neler yapıcam, ne zaman evimde ağırlıycam.Zor bişey ya, allah yardım etsiiiiiiiin :KK17: Havuç topları var sanırım onlarda çok şık duruyor.Yapabilirsin aslında :KK34: tarifi de kolay sanırım

olmazzzzzzzz,peçetelik olmadan olmaz :KK1::KK1: sakın çağırma misafirrrr :KK1:
Bakalım ben neler yapıcam, ne zaman evimde ağırlıycam.Zor bişey ya, allah yardım etsiiiiiiiin :KK17: Havuç topları var sanırım onlarda çok şık duruyor.Yapabilirsin aslında :KK34: tarifi de kolay sanırım

1-1,5 ay sonra ideal bence. hem mutfağına alışman hem de az da olsa deneyim kazanmak adına :KK34:

evet acilen peçetelik almam lazım.:KK1:

meze olarak yoğurt soslu kırmızı biber ve patlıcan ezme düşündüm.. :26:

saolll bircancımm :KK16::KK16::KK16:

demek burger hıııı :KK20::KK20::KK20::KK20:
hemide birlikte yediğimiz yerdeeee:KK19::KK19::KK19::KK19:
aşkossunn sanaaaaaa:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

**

ayy ayrıcaa benim yüzümde sivilceler çıkıyo tek tükk ergenliğe yeni mi giriyorumm yaaaaaa bennnn :95::95::95::95:

oyyy senle yine giderizzz hemde big big big king yeriz diloşummm :KK54::KK54::KK54:

bende de çıkmadı ergenlik dönemi denilen dönemde....senin yaslarda çıkmaya başladı :KK1::KK1:

1-1,5 ay sonra ideal bence. hem mutfağına alışman hem de az da olsa deneyim kazanmak adına :KK34:

evet acilen peçetelik almam lazım.:KK1:

meze olarak yoğurt soslu kırmızı biber ve patlıcan ezme düşündüm.. :26:

oooo, kırmızı bibere bayılırım enfesss :KK56: ben patlıcan sevmiyorum daha doğrusu dilimi yakıyoor yiyemiyorum maaleseef :86:

Adaşım sen kaç yaşındasın ki? Çok mu yaş farkı var aramızdaaa

23,5 :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
24 e girdimm çağloşumm :KK15::KK15::KK15:

eeee 3 yas var hatta yakında 4 olabilir :KK37:

oooo, kırmızı bibere bayılırım enfesss :KK56: ben patlıcan sevmiyorum daha doğrusu dilimi yakıyoor yiyemiyorum maaleseef :86:

Adaşım sen kaç yaşındasın ki? Çok mu yaş farkı var aramızdaaa

kuzum 27 yasındaym ben...28 mayısta 27 doluyo...28 den gün alcam Allah izin verirse....anammm yaşlanmışım yaaaaa:KK5::KK5::KK5:

eeee 3 yas var hatta yakında 4 olabilir :KK37:

kuzum 27 yasındaym ben...28 mayısta 27 doluyo...28 den gün alcam Allah izin verirse....anammm yaşlanmışım yaaaaa:KK5::KK5::KK5:

87 liyim bende, 1 yaş var aramızda demekki. Yaşlı maşlı değilsin daha da neleeeeeerrrrr :26: biz daha gençiz, çıtırııız :KK34: :KK1::KK1:

87 liyim bende, 1 yaş var aramızda demekki. Yaşlı maşlı değilsin daha da neleeeeeerrrrr :26: biz daha gençiz, çıtırııız :KK34: :KK1::KK1:

dimi kız maşallah bizeee :KK66::KK66::KK66:

bu seneki doğum günüm bambaşka olcak...burda sizlerle kutlıcammmm:KK69::KK69::KK69:

hepinizi cok seviyorum kii..iyiki varsınızzz:KK54::KK54::KK54::KK54:

X