Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

müge seninki de zora benziyor:44:
hoşgeldin, dün giz08 buradan sana sordu, görmediysen bir bak istersen. nişan pastasıyla ilgili..
aslı patates nasıl oldu :44:
benim acil yapmam lazımd, dışarı çıkacaktım çünkü ve aceleden suyu süt diye okumuşum, çok pişirmişim. eşim bunu nasıl yaptın diye hep sorar. haşladın mı önce diye sordu :KK9: yani ilk deneme başarısız :KK31: dün sulu köfteleri de yapıp dondurucuya attım ama bugün bir posta daha yapiceğim inş :KK8:

kriz ben dün yapamadım :KK1: misafirliğe davet edildik. kaldı.. bu akşam yapacağım.umarım olur

sulu köfteyi nasıl yapıyorsun? dondurucuda ne kadar kalabilir?

müge seninki de zora benziyor:44:
hoşgeldin, dün giz08 buradan sana sordu, görmediysen bir bak istersen. nişan pastasıyla ilgili..
aslı patates nasıl oldu :44:
benim acil yapmam lazımd, dışarı çıkacaktım çünkü ve aceleden suyu süt diye okumuşum, çok pişirmişim. eşim bunu nasıl yaptın diye hep sorar. haşladın mı önce diye sordu :KK9: yani ilk deneme başarısız :KK31: dün sulu köfteleri de yapıp dondurucuya attım ama bugün bir posta daha yapiceğim inş :KK8:

Ben yemek işini çok saldım bu ara :KK24:

:KK54::KK54::KK54::KK54:

hayır öyle kelimeler yok çağlam.. sıcaktandır:KK34: tam uyuyamamışsındır..

ben de bu gece tam tersi deliksiz uyumuşum :KK53: şoktayım.. normalde başucu sürahimi boşaltırdım gece kalkıp su içmekten..

bugün hava çok tuhaf burda sıcak gibi ama bulutlu da :KK24:

aslım sevgiden sevgiden ciddi bi sekilde değil o kelimeler..öle olsa kıyamet kopar :KK1::KK16:

Ben yemek işini çok saldım bu ara :KK24:

benimde içimden gelmiyor bugünlerde.. hep yorgun hissediyorum kendimi :KK14:

sanırım kansızlığım daha da arttı. sürekli uyumak istiyorum. onun için de dr. gitmem gerek :18::18:

veeeeeeeeeeeee :KK52::KK52::KK52:

en kritik misafir ağırlamam haftaya :KK53::KK53:

:44: umarım üstesinden gelebilirim.:KK1:

ben böyle rüyalar cok faza görürüm...dua mı da okudum yatarken ama yine de huzursuz uyudum - uyandım...neyse ki korkmuyorum bi-iki haftadır....bide korkarak bağırarak uyanmalarım vardır....hatta 2 hafta önce benim bi hayvan fobim var....rüyamda bana bi hediye geliyor....acıyorum kutunun içinde onun oyuncağı...anlıyorum açmıyorum...kardeşim abla ben bakayım bi ya diyo....tmm üstüne doğru getirmicem diyo...veriyorum ama o sözünde durmuyo..elinde o hayvanın oyuncağı beni kovalıyo....tam koluma değdirdiğinde ben bağırdığımı hatrlıyorum rüyamda....tabi gerçekte de...eşim töbe bismillah diyerek beni uyandırdı ama onu öyle görünce gülmeye basladımmm:KK53::KK53::KK53:töbe bismillah caglaaa tövbe bismillahhh diyoduuu ayyyy cok komik :KK60::KK60:

Benim de gece bağırarak uyanmalarım çoktur hatta çok ağlıyorum bazen hatırlamıyorum sabah eşim anlatıyor yine korktun yine ağladın diye hatta bağırarak kalkıp kapıya kapıya gidiyor muşum bazen :18:
evlenmeden önce de çok olurdu bir süre rahattık ama bu ara yine başladı :KK9:

Eşinde komikmiş ama adam ne yapsın oda uykudan uyanıyo korkmuştur :KK60:

Çağla sana bir soru bezelyeleri hem yemeklik hemdde amerikan salatası için buzluğa atmayı düşünüyorum nasıl yapayım?

benimde içimden gelmiyor bugünlerde.. hep yorgun hissediyorum kendimi :KK14:

sanırım kansızlığım daha da arttı. sürekli uyumak istiyorum. onun için de dr. gitmem gerek :18::18:

veeeeeeeeeeeee :KK52::KK52::KK52:

en kritik misafir ağırlamam haftaya :KK53::KK53:

:44: umarım üstesinden gelebilirim.:KK1:

Kimler geliyordu?

çağlaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52: :KK60: :KK60:

gülmekten masaya kapaklandım..

bundan sonra senin adın töbe bismillah çağla :KK60: :KK60: Allah seni ne etmesin ya :KK9:

**

evet bende yapmak istiyorum bezelye haşlanıp mı atılır?

ben bamya da koymak istiyorum o nasıl olcak?

bir de mısır koymak istiyorum :44:

günaydın mügem hosgeldin...kuzum biz birlikte yapıyoruz o yüzden ona vakit ayırmamam gibi bişey söz konusu olmuyo...birlikte oturuyoruz basına birlikte kalkıyoruz:KK1:siz de öyle yapın...cay içerken mesela..oturun basına yavaş yavaş eğlenerek yapın:KK16:

oyyy hayır olsun krizim...hatırlatmak istemezdim ama oldu bi kere afedersin:KK25::KK25:

ben böyle rüyalar cok faza görürüm...dua mı da okudum yatarken ama yine de huzursuz uyudum - uyandım...neyse ki korkmuyorum bi-iki haftadır....bide korkarak bağırarak uyanmalarım vardır....hatta 2 hafta önce benim bi hayvan fobim var....rüyamda bana bi hediye geliyor....acıyorum kutunun içinde onun oyuncağı...anlıyorum açmıyorum...kardeşim abla ben bakayım bi ya diyo....tmm üstüne doğru getirmicem diyo...veriyorum ama o sözünde durmuyo..elinde o hayvanın oyuncağı beni kovalıyo....tam koluma değdirdiğinde ben bağırdığımı hatrlıyorum rüyamda....tabi gerçekte de...eşim töbe bismillah diyerek beni uyandırdı ama onu öyle görünce gülmeye basladımmm:KK53::KK53::KK53:töbe bismillah caglaaa tövbe bismillahhh diyoduuu ayyyy cok komik :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
karnıma ağrılar girdii yaaaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
*
ayrıca günaydınn kızlarrr:KK16::KK16:
rüyalarınız hayrolsun inşallahh :KK34::KK34:

:KK54::KK54::KK54: ben senin sevgini yirim :KK39::KK39::KK39: :KK54::KK54::KK54::KK54: :KK19::KK19::KK19:

Benim de gece bağırarak uyanmalarım çoktur hatta çok ağlıyorum bazen hatırlamıyorum sabah eşim anlatıyor yine korktun yine ağladın diye hatta bağırarak kalkıp kapıya kapıya gidiyor muşum bazen :18:
evlenmeden önce de çok olurdu bir süre rahattık ama bu ara yine başladı :KK9:

Eşinde komikmiş ama adam ne yapsın oda uykudan uyanıyo korkmuştur :KK60:

Çağla sana bir soru bezelyeleri hem yemeklik hemdde amerikan salatası için buzluğa atmayı düşünüyorum nasıl yapayım?

adam napsın deliksiz uyumaya alışmış...böle seyler olunca korkuyo :KK1::KK1:

canım yine aynı sekilde koyabilirsin,salata yapacağın zamn haşlayabilirsin...haşlayıp koymak olmaz gibi geliyor ama emin değilim :26:

hosgeldin Dilamikkkk(bide ben diyim nası oluyo) ama ben diloşumm demeyi tercih ederimmm :KK54::KK54::KK54:

komedi yaaa....iyi insan arıyo şimdii :KK60:

:KK54::KK54::KK54::KK54:
iyiki çay fln içmiyodumm var yaa yüzde bin ekranım gitmiştii :KK60::KK60::KK60::KK60:
dün eşkiton erken geldi naptınızz kiii acebaaaa :KK23::KK23::KK23::KK23:

Günaydınoovvvsssssssskkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaa:KK16:

Taze evli bağğğyyyaaaaannn geldiiiiiiiiiiii:KK55:

Dün işten çıktım koştur koştur annemlerin oradaki tanıdık kuaföre gittim:KK12:
Arkideşim annemlerin yanında oturuyor, kınası orada olacaktı zatiiii:KK76:
Birde ne göreyiiimmm salı olduğu için kuaför kapalıııııııı:KK52::KK52:
Enem bir sinir stres bir gerginlik oldum vuhuuuuuuu:KK52::KK52:
Sonnacığıma ben hemen kuaför aramaya başladım veee buldum tabikideneeee:KK9:
Hatta diğer kuaföreden daha iyi, full bayanlar çalışıyor, erkeklerin girmesi yasak ve fiyatları gayet uyguuunnnn:KK52:

Hemencecik süslendim püslendim eve koştuuummm:KK55:
Oradan annişle babiş ve sevgiliş ve kardişle birlikte çıktııkk kına yerineee:KK55:

Sonra vur patlasın çal oynasın delü gübü oynadıııkkkkk:KK76::KK76::KK76:

Kız kızaydı çok eğlendiiiikkkk:KK76:

Evimize geldik mucizekoviçle hopiiişşş hopiiişşş yaptıııkkk sonna:KK9:

Veee sabah elifcik uyandı, dünkü gözleme tarifini yaptıııııı:KK56:
Çokça beğenildi kiiii!!!!:KK17::KK17:

Bir yumurta yerine, 1/2 yumurta kullandım ben:KK17:
Efenüm artık tarifler üzerinde oynamalara fln da başladım:KK9:
Öhüm öhüüüümmmm:kk77::KK9::KK9::KK9:

Bööllle işteeee:KK8:

Son düzenleme:
ya ben abartmamak lazımmış bu durumu onu anladım...rahat ol kuzum yaaa....

yap benm menüyü kurtul işteee.....hem de güzel bi yemek....et sotee ımmm olsa şimdi bile yerimmm:KK56::KK56::KK56:

özel istek üzerine fırında tavuk geldi :KK1::KK1: güzel yapıyormuşum ve hafif olurmuş..

ben de abartmayayım diyorum ya..

çorba,pilav, salata ve mezeler.. yeter..

çayla da pasta yapcam :KK16:

X