- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
Ben iyi ve uykusuzum canım dün akşam annemlere gittik geç döndük uyuyamadım fazla sen nasılsın?
çok şükür bircanım.iyi diyeyim iyi olayımm...Allah senin de rüyalarını hayra çıkarsın inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyi ve uykusuzum canım dün akşam annemlere gittik geç döndük uyuyamadım fazla sen nasılsın?
müge seninki de zora benziyor:44:
hoşgeldin, dün giz08 buradan sana sordu, görmediysen bir bak istersen. nişan pastasıyla ilgili..
aslı patates nasıl oldu :44:
benim acil yapmam lazımd, dışarı çıkacaktım çünkü ve aceleden suyu süt diye okumuşum, çok pişirmişim. eşim bunu nasıl yaptın diye hep sorar. haşladın mı önce diye sordu yani ilk deneme başarısız dün sulu köfteleri de yapıp dondurucuya attım ama bugün bir posta daha yapiceğim inş
müge seninki de zora benziyor:44:
hoşgeldin, dün giz08 buradan sana sordu, görmediysen bir bak istersen. nişan pastasıyla ilgili..
aslı patates nasıl oldu :44:
benim acil yapmam lazımd, dışarı çıkacaktım çünkü ve aceleden suyu süt diye okumuşum, çok pişirmişim. eşim bunu nasıl yaptın diye hep sorar. haşladın mı önce diye sordu yani ilk deneme başarısız dün sulu köfteleri de yapıp dondurucuya attım ama bugün bir posta daha yapiceğim inş
hayır öyle kelimeler yok çağlam.. sıcaktandır tam uyuyamamışsındır..
ben de bu gece tam tersi deliksiz uyumuşum şoktayım.. normalde başucu sürahimi boşaltırdım gece kalkıp su içmekten..
bugün hava çok tuhaf burda sıcak gibi ama bulutlu da
Ben yemek işini çok saldım bu ara
ben böyle rüyalar cok faza görürüm...dua mı da okudum yatarken ama yine de huzursuz uyudum - uyandım...neyse ki korkmuyorum bi-iki haftadır....bide korkarak bağırarak uyanmalarım vardır....hatta 2 hafta önce benim bi hayvan fobim var....rüyamda bana bi hediye geliyor....acıyorum kutunun içinde onun oyuncağı...anlıyorum açmıyorum...kardeşim abla ben bakayım bi ya diyo....tmm üstüne doğru getirmicem diyo...veriyorum ama o sözünde durmuyo..elinde o hayvanın oyuncağı beni kovalıyo....tam koluma değdirdiğinde ben bağırdığımı hatrlıyorum rüyamda....tabi gerçekte de...eşim töbe bismillah diyerek beni uyandırdı ama onu öyle görünce gülmeye basladımmmtöbe bismillah caglaaa tövbe bismillahhh diyoduuu ayyyy cok komik
aslım sevgiden sevgiden ciddi bi sekilde değil o kelimeler..öle olsa kıyamet kopar
benimde içimden gelmiyor bugünlerde.. hep yorgun hissediyorum kendimi
sanırım kansızlığım daha da arttı. sürekli uyumak istiyorum. onun için de dr. gitmem gerek :18::18:
veeeeeeeeeeeee
en kritik misafir ağırlamam haftaya
:44: umarım üstesinden gelebilirim.
günaydın mügem hosgeldin...kuzum biz birlikte yapıyoruz o yüzden ona vakit ayırmamam gibi bişey söz konusu olmuyo...birlikte oturuyoruz basına birlikte kalkıyoruzsiz de öyle yapın...cay içerken mesela..oturun basına yavaş yavaş eğlenerek yapın
oyyy hayır olsun krizim...hatırlatmak istemezdim ama oldu bi kere afedersin
ben böyle rüyalar cok faza görürüm...dua mı da okudum yatarken ama yine de huzursuz uyudum - uyandım...neyse ki korkmuyorum bi-iki haftadır....bide korkarak bağırarak uyanmalarım vardır....hatta 2 hafta önce benim bi hayvan fobim var....rüyamda bana bi hediye geliyor....acıyorum kutunun içinde onun oyuncağı...anlıyorum açmıyorum...kardeşim abla ben bakayım bi ya diyo....tmm üstüne doğru getirmicem diyo...veriyorum ama o sözünde durmuyo..elinde o hayvanın oyuncağı beni kovalıyo....tam koluma değdirdiğinde ben bağırdığımı hatrlıyorum rüyamda....tabi gerçekte de...eşim töbe bismillah diyerek beni uyandırdı ama onu öyle görünce gülmeye basladımmmtöbe bismillah caglaaa tövbe bismillahhh diyoduuu ayyyy cok komik
Bircan ağır toplar
kv ve annemler
ben senin sevgini yirim
Benim de gece bağırarak uyanmalarım çoktur hatta çok ağlıyorum bazen hatırlamıyorum sabah eşim anlatıyor yine korktun yine ağladın diye hatta bağırarak kalkıp kapıya kapıya gidiyor muşum bazen :18:
evlenmeden önce de çok olurdu bir süre rahattık ama bu ara yine başladı
Eşinde komikmiş ama adam ne yapsın oda uykudan uyanıyo korkmuştur
Çağla sana bir soru bezelyeleri hem yemeklik hemdde amerikan salatası için buzluğa atmayı düşünüyorum nasıl yapayım?
karnıma ağrılar girdii yaaaaaa
*
ayrıca günaydınn kızlarrr
rüyalarınız hayrolsun inşallahh
oooo menü belirlendi mi..
hayır ve hiç bir fikrim yok..
daha doğrusu yemek beğenemiyorum
hosgeldin Dilamikkkk(bide ben diyim nası oluyo) ama ben diloşumm demeyi tercih ederimmm
komedi yaaa....iyi insan arıyo şimdii
karnıma ağrılar girdii yaaaaaa
*
ayrıca günaydınn kızlarrr
rüyalarınız hayrolsun inşallahh
ya ben abartmamak lazımmış bu durumu onu anladım...rahat ol kuzum yaaa....
yap benm menüyü kurtul işteee.....hem de güzel bi yemek....et sotee ımmm olsa şimdi bile yerimmm