- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
yani bu topiğin yanlış bilmiyorsam en kıdemlisi benim ama en profesyonel ev hanımı çağla gibi. ayıp bana ya, sizlere deneyimlerimden bahsedeceğime, çağlanın deneyimlerini öğrenmeye çalışıyorum
inşallah canım yaaa
Semiz otu hangisi ki desem şok olur musuuuunnn?
Ayy unutmuşum bne onu yaaa
Semiz otu hangisi ki desem şok olur musuuuunnn?
Ayy unutmuşum bne onu yaaa
yalnız değilsin canım, ben de bilmiyorum semizotunu, ismini duydum ama :44:
neyse ben geçen hafta karar almıştım, artık süper hatun olacağım. eve gideceğim evimi toparlayacağım, yarın dondurucuya köfte koyacağım. pasta börek de atacağım inşallah. kendimi geliştirme vakti geldi! hızlı hamarat bir hatun olabilir benden de
Kriz senden sonrada kdemli benim ama bende birilerinden hala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum yani sana yuh değil rahat ol
hem eminim yapmaya başlasan güzel de yapacağını tahmin ediyorum.
Kriz senden sonrada kdemli benim ama bende birilerinden hala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum yani sana yuh değil rahat ol
hem eminim yapmaya başlasan güzel de yapacağını tahmin ediyorum.
Kusuzum çok debresif gördüm seni rahat ol lütfen zaman su gebi geçiyo ailenin yanındasın her anını değerlendir. Hem sen değişik hediye için fikir istemiştin ya diğer topikte kızlar geçen hafta konuştu ya perşembe ya cumaydı hatırlayamadım müsait olduğunda bir gözden geçir derim...
döner+pilav yanına cacık gitmez bence..salata daha güzel olur sankim
ütüye gelince....biriktirmemeye calıs canım....kocacın yanına kur her hafta sonu tütü masasını hem tv izle hem sohbet et
bi bakmışsın bitmişşşş
ben böle yapmıyorum artık ütü yapmayı severim geçiyorum çocuk odasına acıyorum müzeiğimi alıyorum cayımı hemencik ütülüyorum...gömlek ütülemede uzamn oldum zaten bi dk sürmüyor bi gömlek
Biz daha ütü almadık
Dolayısıyla yapmadııımmmm
Biz döenri daha 2 gün önce yedik bugün pizzayı pişirem bareeee
Semiz otu salatası da ne yahuu
Taze fasulye yemiyooo
Gerçi bende ne yaparım yaaa
Çok basit ve bence çok lezzetli bir salata .Azcık mayonez, mısır koydum ben evde ceviz yoktu.Çok lezzetliydii
Bir de ben balayından döndüğümüz 2.gün milföy yapıyım kahvaltıda dedim, çıkardım buzluktan dedim çabuk çözülsün mikrodalgaya koyıyım ama sonuççççhepsi çöp olduuuu
Sende çok hızlı giriş yapmışsınnn
Bende milföy aldım ama nasıl yapılacak bilmiyorum
Çözecek miyiz napacaz onu?
Acaba buzluğa koyduk mu ki biz onu yaaaaa
Kolay yemek tarifi yazıyorum yok arnavutböreği yok bilmem ne çıkıyoooo
Hey Allahım o da kolaysa ben öliiiimmmmm
Oyyy elif evlenmis de yemekler yaparmisssss:) tarifler ararmissss :)
Hosbuldukkk :) isten bahsetmeyelim canlarim :) ben iyiyim cok sukur, sizler nasilsiniz