Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

yani bu topiğin yanlış bilmiyorsam en kıdemlisi benim ama en profesyonel ev hanımı çağla gibi. ayıp bana ya, sizlere deneyimlerimden bahsedeceğime, çağlanın deneyimlerini öğrenmeye çalışıyorum

Kriz senden sonrada kdemli benim ama bende birilerinden hala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum yani sana yuh değil rahat ol
hem eminim yapmaya başlasan güzel de yapacağını tahmin ediyorum.

inşallah canım yaaa

Kusuzum çok debresif gördüm seni rahat ol lütfen zaman su gebi geçiyo ailenin yanındasın her anını değerlendir. Hem sen değişik hediye için fikir istemiştin ya diğer topikte kızlar geçen hafta konuştu ya perşembe ya cumaydı hatırlayamadım müsait olduğunda bir gözden geçir derim...

Semiz otu hangisi ki desem şok olur musuuuunnn?

Ayy unutmuşum bne onu yaaa

yalnız değilsin canım, ben de bilmiyorum semizotunu, ismini duydum ama :44:
neyse ben geçen hafta karar almıştım, artık süper hatun olacağım. eve gideceğim evimi toparlayacağım, yarın dondurucuya köfte koyacağım. pasta börek de atacağım inşallah. kendimi geliştirme vakti geldi! hızlı hamarat bir hatun olabilir benden de

Semiz otu hangisi ki desem şok olur musuuuunnn?

Ayy unutmuşum bne onu yaaa

Ben de semiz otunu bilmiyorum ki görsem de tanımam hemde

Evet işte bu

Kriz senden sonrada kdemli benim ama bende birilerinden hala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum yani sana yuh değil rahat ol
hem eminim yapmaya başlasan güzel de yapacağını tahmin ediyorum.

inşallah canım, hep birlikte başaracağız
eşimin doğumgününe de ellerimle pasta yapiceğim inşallah, bakalım nasıl olacak

hoşçakalın
hoş sohbetler diliyorum ve hoş evde hoş vakitler

çok sağol beybi valla bugün şu alttaki cetveldeki gelini mouse ile tutup hemen damadın yanına koyuvermek istedimHadi yaaa benm haberim yoktu hemen bakayım sağol kuzum

peki adaşım :) o zaman ben salata yapıyım en iyisi .
Geçen akşam banyoyu ufaktan temizliyim dedim, çamaşırları katlıyım derken zaman geçti. Bizimki seslendi yeter artık geliceksin 1 saat sonra uyuyalım diyceksin iş yapma diye
Bu akşam artık o uzanırken ben ütü yapıcam. Beni böyle sev dizisini izlerkene

Çok basit ve bence çok lezzetli bir salata .Azcık mayonez, mısır koydum ben evde ceviz yoktu.Çok lezzetliydii

Bir de ben balayından döndüğümüz 2.gün milföy yapıyım kahvaltıda dedim, çıkardım buzluktan dedim çabuk çözülsün mikrodalgaya koyıyım ama sonuçççç hepsi çöp olduuuu

Sende çok hızlı giriş yapmışsınnn
Bende milföy aldım ama nasıl yapılacak bilmiyorum
Çözecek miyiz napacaz onu?

Acaba buzluğa koyduk mu ki biz onu yaaaaa

elifffffff
napacan yavrumm senn böleee
aç kaldınızzzz

bu arada albümü ne zaman istersen kaldırabilirimm

Sende çok hızlı giriş yapmışsınnn
Bende milföy aldım ama nasıl yapılacak bilmiyorum
Çözecek miyiz napacaz onu?

Acaba buzluğa koyduk mu ki biz onu yaaaaa

Aynen hızlanıyım dedim , mikrodalga da battı. Milföyde çöpe gitti Buzlukta durması lazım, ama çıkarınca 10-15 dakika da çözülüyomuş sanırım. Hızlıca börek olur. Ben kahvaltı için sosisli bişeyler yapıcaktım.Elimde tarif vardı.Önümüzde günlerde deneyecem inşallah

Kolay yemek tarifi yazıyorum yok arnavutböreği yok bilmem ne çıkıyoooo
Hey Allahım o da kolaysa ben öliiiimmmmm

Oyyy elif evlenmis de yemekler yaparmisssss:) tarifler ararmissss :)

Hosbuldukkk :) isten bahsetmeyelim canlarim :) ben iyiyim cok sukur, sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…