Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

günaydın canlarım nasılsınız bugün?

işte buuu....süpersin krizzzz

Cok ozledim ben sizi :l

bizde seni çok özlüyoruz kiii

günaydın kızlar
ben iyiyim hamd olsun, sizler nasılsınız?
oya gelmiş gitmiş, hoş gelmiş ama niye gitmiş
bugün yayla çorbası yapacağım, yanına ne yapsam?
bir de siz tencereleri dolabın altına mı üstüne mi koyuyorsunuz?

günaydın cnm hosgeldin...valla ben sığdığı yere koyuyorummmm...genelde alta yanii

dün eve gittim, haftasonu evde yoktuk, geçen haftaiçi de misafirim vardı, yatılı. aman Allah'ım ya kalabalık yaşamın zorluğunu yeni anladım, annem nasıl başaçıkmış :44: kanepelerin altı pamukcuklarla dolmuş, ki bir ayda ancak o hale gelirdi. halılarda yer yer lekeler, bitmek üzere olan çamaşır deterjanı, tuvalet kağıdı.. her şey su gibi akmış evde. yerleri süpürdüm, sildim. sonra yemek yedik. bugün de inşallah toz alacağım, rafları düzelteceğim elimden geldiğince -hemen bitmez- sonra dondurucu için köfte yuvarlayacağım, bir de keselere sabunlar koyup tuvalet ve banyoya asacağım. sürekli bitiyor ve dolaptan almak zoruma gidiyor

süt günümüz kutlu olsun, sabah ballı süt içtim hem de

günaydın canlar ömür biter işler bitmez derlerdi inanmazdım
bugün tartıştık benimkiyle sabah sabah gerçi o konuştu ben sustum pantalonu yıkanmamış beyfendinin onu söylüyo o kadar temiz pantalon var giymek istediği kirliymiş beyfendinin

kriz ben alta koyuyorum tencerelerimi çünkü en geniş rafım altta. üstte tabaklarım var.

ya benim de halı ve köşe takımımda ara ara leke gibi şeyler çarptı gözüme :26: onları nasıl ne ile silmem gerekir:44:

hey Allah'ım ya. ne yapacaksın tek pantolon için mak. mı çalıştırcakmışsın ? gelecek olan su ve elektirik parasını söyle ve küresel ısınmayı

takma kafana basit şeyler bunlar. senin sessiz kalman da iyi olmuş

ben de bu akşam alta koymayı deneyeyim, altta plastikler vardı, onları da üste çıkaraym o zaman. hala işlevsel yerleşimi bulamadım :44:
ben halıları bahsetmiştim, ne lekesi olursa olsun lekeye ersağın damla ürününden döküp üstüne kaynar su döküyorum azıcık, gidiyo. bu anlamda pratikliği sağladım şükür. hemencecik hallediyorum
solitary öyle böyle uyum sağlayacağız işte, birbirimizi tanıdıkça, neyi sevdiğimizi sevmediğimizi öğrendikçe. akşam bence özürdileyecek eşin

günaydınn kızlarrrrr
*
oyaaa biz de özledikk yaa hadi kopp gell oralardannn
*
kriiizz ne güzel ifade etmişsin sen kendinii öle bayıldımm

Günaydın Kızlar

Regl oldum ama çok ağrım yok mutluyum İzine gitmeden de olmam çok iyi oldu

Kriz benim tencerelerin bir kısmı üst rafta bir kısmı alt rafta...

Solitary boşver eşini böyle takıntı yapıyolar maalesef ama alışırlar aynı evin içinde birbirinizi yeni tanıyorsunuz sonuçta bunlar zamanla aşılacak şeyler rahat ol ltf.

Aslı geçenlerde halıma çay dökülmüştü bulaşık deterjanı ile çıkardım ilk defa denedim olda valla

Süt günümüz kutlu olsun kızlar

çay lekesi ufaksa, ıslak mendille de çıkıyormuş kızlar. ama büyükse deterjan da çıkarıyormuş demek ki bircanın dediği gibi
hoşgeldin ceren ve diğer kızlar, bugün kalabalığız

Günaydınlaaaarrr..

Çok mutluyuuuuummmmmm

Çünkü dün kolay site ararken ararken 'öğrenci mutfağı' diye bi site bulduuummmmm
Hatta Greenalmond Çağlayla muhabbetimiz yarım kaldı ben site bulacam derken

Sitenin sloganıı 'Öğrencilere kolay, resimli ve ekonomik yemek tarifleri'
Yani tam benlik
Sade omlet tarifi bile vaaarrrrrrrrrrrr
Patates kızartmasını bile anlatmış

Kısacası yeni başlayanlara muhteşem!

Kaç gündür canım çorba çekiyodu, hemen kolay mercimek çorbasının tarifini yazdım, denediimmm

Ve laf aramızda harikaydııı!
Sevdicek sustu kaldı, bu kadar iyisini beklemiyordum valla dediiiiiii

Oda maydonozlu köfte yaptı, ayran yaptı
Çiğköfte de vardı, oohhh hamham

Dün öyle hastaydım ki, bel ağrısı sırt ağrısı öldüm öldüüümm
Masaj da yaptı banaaaaaa

Benim ilk iş dönüşü evli bayan halim bööllee işte

Canım bravo sana sıfırdan başlamak çok zor bilirim ama insan alışıyor ne güzel adım atmışsın uğraşmışsın bilmiyorum deyip kenara çekilmemişsin Ellerine sağlık

ya benim yayla çorbamın yanına yemek söyleyin
elif ben de bugün pratik yemek tarifleri bakiceğim.
aslı senin meksika usulü patatesin nasıl oluyor:44:
bir süre direndim yemek ve ev:44: işi konuşmamak için, takmıyordum da ama misafir geldiğinde panik yaptığımı gördüğüm için artık direniş sona erdi kızlar, profesyonel ev hanımı olmam lazım. bu yazıları yazarken bile kendimi garipsiyorum :44:

eliffffffffff

bayannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evli bayannnnnnnnnn

öğrenci menüleri ile sıyrılamazsın

sen artık evli çocuklusun koca cocuklu

şaka bir yana ellerine sağlık bebeğimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…