Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

günaydın mügoşum hosgeldin....

sofranı silkeledinmi yemekten sonrasonrada bi türk kahvesi içtin mi?

ayy aklımdan cıkmıyo müge yaa

:90::90: yok kuzum bugün silkelicem , üstünede ohh bi türk kahvesi patlatıcam

bi sağa bi sola silkelicemm

Günaydın kızlar Artık bende evlendim muradıma erdim Burayada yazabilirim Nasılsınız herkes halinden memnun mu bbakalım

günaydın kuzular size evimin resimlerini getirdim

elifff hosgeldin bakalım hemennnn

Günaydın kızlar Artık bende evlendim muradıma erdim Burayada yazabilirim Nasılsınız herkes halinden memnun mu bbakalım

hosgeldin tuğçem...sende katıldın kervanımıza çok şükür iyiyim ben sen nasılsın cnm

günaydın şeker kızlar

günaydın krizim.hosgeldin nasılsın?

hosgeldin tuğçem...sende katıldın kervanımıza çok şükür iyiyim ben sen nasılsın cnm

Bende iyiyim çok şükür cnm uykusuzum sadece Onun haricinde bi sıkıntım yok Evlilik nasıl gidiyo sanırım bebek çalışmalarına bile başlamışsınız yanılmıyosam

Bende iyiyim çok şükür cnm uykusuzum sadece Onun haricinde bi sıkıntım yok Evlilik nasıl gidiyo sanırım bebek çalışmalarına bile başlamışsınız yanılmıyosam

evlilik cok şükür iyi gidiyo...biraz yoruluyorum bu ara evi falan bosvermiş durumdayım....daha başlamadık ama 2 aya kadar baslarız....

su an gebelik öncesi testler falan onlarla uğraşıyorum dr a gittim pazartesi...hersey normal...sonuçlar temiz..bide diş hekimine gidim...öle baslıcam calısmalara

Waaauuww bilinçli bi anneyim diyosun yani Nasıl cesaret ediyosun cnm daha çok yeni Beni bebek düşüncesi inanılmaz korkutuyo ve çok uzak geliyo Sen kaç doğumluydun cnm küçüksün diye hatırlıyorum sanki :44:

30 una 2 sene kalmış bi hatunum ben canım

86 doğumluyum...bu ayın 28 inde 27 bitiyo işte

30 una 2 sene kalmış bi hatunum ben canım

86 doğumluyum...bu ayın 28 inde 27 bitiyo işte

86-2013 27 oluyosun cnm yaşını büyütme Bende 88 liyim ama bilmiyorum belki 1 sene sonra bende istermiyim acaba Ev falan aldınızmı Biz kiracıyız Önce ev almamız lazım çocuk yapmadan önce bişeyleri oturtmak lazım gibi geliyo ben biraz garanticiyim Çocuk çok büyük sorumluluk ve çok büyük masraf altından kalkabilirmiyiz bilemiyorum

27 doluyo ya canım....28 den gün almaya başlıyorum onu demek istemiştim....ama tabi yasın kac deiklerinde 27 dicem o ayrı

şimdi şöle anlatayım....evimiz kira...borcumuz bitti sayılır 2 aya kadar bitiyo...evet çocuk masraflı ama sigara yokiçki desen sosyal içiciyiz....senede bi iki arkadaşlarla......öle aşırı hareketli bi yaşantımızda yok...ev almaya girişmedik...çünkü askerliği var benimkinin daha.....gelecek yaz gibi gidecek...

ya o askere gitti geldi evdi derken cocugu baya bi ertelemiş olcaz ve ben cocugumla yas farkımın daha fazla olmasını da istemiyorum açıkçası...eşim de 32 yasında...Allah izin verirse bakarız bebişimize evimizi de alırız inş....cok zorlamaz diye düşünüyoruz...hayırlısı bakalım

Yaş farkı konusunda çok haklısın cnm genç anne olmanın tadı ayrı Ben doğursam iştende ayrılamam Annemde kv de çalışıyo ikiside uzak zaten Nasıl bi yabancıya güvenip bırakabilirim oda var
Neyse Allah rızkını verir derler hep İnşallah öyle olur Şimdilik yasmin e devam

Son düzenleme:

inş verir canım...gecen gün eşimin bi arkadaşı var hatayda oturuyolar.o ve eşi geldi....kız hamile 2,5 aylık...eşi inş müh.calısmıyodu....kendisi de belediyede peyzaj mimarı..3500 falan alıyomus maas hatta maşallah...neyse 1,5 sene oldu evleneli....keşke daha önce düşünseymişim dedi....öle Allah rızkını verir....bebek kısmetiyle gelir laflarına inanmazdım ama doğruymuş dedi..hamilelik haberini aldıkları gün eşi de işe girmiş....Allahım büyük işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…