- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
Günaydın kızlarnasılsınız?
Günaydınnn
günaydın mügoşum hosgeldin....
sofranı silkeledinmi yemekten sonrasonrada bi türk kahvesi içtin mi?
ayy aklımdan cıkmıyo müge yaa
:90::90: yok kuzum bugün silkelicem , üstünede ohh bi türk kahvesi patlatıcam
bi sağa bi sola silkelicemm
günaydın kuzular size evimin resimlerini getirdim
Günaydın kızlar Artık bende evlendim muradıma erdimBurayada yazabilirim Nasılsınız herkes halinden memnun mu bbakalım
günaydın şeker kızlar
hosgeldin tuğçem...sende katıldın kervanımızaçok şükür iyiyim ben sen nasılsın cnm
Bende iyiyim çok şükür cnm uykusuzum sadece Onun haricinde bi sıkıntım yokEvlilik nasıl gidiyo sanırım bebek çalışmalarına bile başlamışsınız yanılmıyosam
evlilik cok şükür iyi gidiyo...biraz yoruluyorum bu ara evi falan bosvermiş durumdayım....daha başlamadık ama 2 aya kadar baslarız....
su an gebelik öncesi testler falan onlarla uğraşıyorum dr a gittim pazartesi...hersey normal...sonuçlar temiz..bide diş hekimine gidim...öle baslıcam calısmalara
Waaauuww bilinçli bi anneyim diyosun yaniNasıl cesaret ediyosun cnm daha çok yeni Beni bebek düşüncesi inanılmaz korkutuyo ve çok uzak geliyo Sen kaç doğumluydun cnm küçüksün diye hatırlıyorum sanki :44:
30 una 2 sene kalmış bi hatunum ben canım
86 doğumluyum...bu ayın 28 inde 27 bitiyo işte
86-2013 27 oluyosun cnm yaşını büyütmeBende 88 liyim ama bilmiyorum belki 1 sene sonra bende istermiyim acaba Ev falan aldınızmı Biz kiracıyız Önce ev almamız lazım çocuk yapmadan önce bişeyleri oturtmak lazım gibi geliyo ben biraz garanticiyim Çocuk çok büyük sorumluluk ve çok büyük masraf altından kalkabilirmiyiz bilemiyorum
27 doluyo ya canım....28 den gün almaya başlıyorum onu demek istemiştim....ama tabi yasın kac deiklerinde 27 dicem o ayrı
şimdi şöle anlatayım....evimiz kira...borcumuz bitti sayılır 2 aya kadar bitiyo...evet çocuk masraflı ama sigara yokiçki desen sosyal içiciyiz....senede bi iki arkadaşlarla......öle aşırı hareketli bi yaşantımızda yok...ev almaya girişmedik...çünkü askerliği var benimkinin daha.....gelecek yaz gibi gidecek...
ya o askere gitti geldi evdi derken cocugu baya bi ertelemiş olcaz ve ben cocugumla yas farkımın daha fazla olmasını da istemiyorum açıkçası...eşim de 32 yasında...Allah izin verirse bakarız bebişimize evimizi de alırız inş....cok zorlamaz diye düşünüyoruz...hayırlısı bakalım
:90::90: yok kuzum bugün silkelicem , üstünede ohh bi türk kahvesi patlatıcam
bi sağa bi sola silkelicemm
Yaş farkı konusunda çok haklısın cnm genç anne olmanın tadı ayrıBen doğursam iştende ayrılamam Annemde kv de çalışıyo ikiside uzak zaten Nasıl bi yabancıya güvenip bırakabilirim oda var
Neyse Allah rızkını verir derler hep İnşallah öyle olur Şimdilik yasmin e devam