- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
günaydın kızlar
bu hafta Hatice evleniyor
çook heyecanlı bir hafta bu hafta
Elif ne kadar güzel olmuş öylee
fotoğraflarına bayıldım yahu..
günaydın kriz
hatice haftaya evleniyor
bu hafta hüm evleniyor
**
mügem bende bayıldım elif'in resimlerine.
Günaydın gelincikler nasılsınız bu sabah?
Kriz bende çok isterdim diyeceğim ama yok bir hafta sonra olması daha iyi.Seni seviyorum
eninde sonunda gelecek bir aksilik olmazsa
ben de seni seviyorum
İnşallah ama sanırım bende evlilik fobisi var tarih yaklaştıkça acabalarım artmaya başladı. Normal mi bu?
evlilik fobisi derken? tam olarak neden korkuyorsun?
bende olmamıştı ama mükemmelliyetçi, hata yapmaktan korkan kişilerde görülmesi normal olabilir. sen de bu sınıfa giriyorsan normaldir bence. sonçta önemli bir karar ve ömrünün kalanı için aldığın bir karar. güzel düşün ve güzel olsun
"Ya mutlu edemezsem ya mutlu olamazsam. Bu kadar sorumluluğun altından kalkabilecek miyiz? Ailelein iyi geçinmesini ve bize müdahalesini nasıl kimseyi kırmadan engellerim.Ya sabrım taşarsa ya olanlardan sevdiğimi mesul tutup ona hayatı zindan edersem?Ya bal olayını yapamazsak?Ya vijiysem. ÇEvremde bir sürü mutsuz evlilik görüyorum ya benimkide onlara benzerse... "diye uzayıp giden bir listem var. Düşündükçe gerçekten uykularım kaçıyor.Son zamanlarda iyice gerildim.
Allahdan sevdiğim hemen beni gevşetiyor. Dün evi temizlerken çok yorulmuştum. "Git uzan yatakta biraz ben yaparım. sen 10 dakika dinlen" dedi. Baktı ben işime devam ediyorum. Aldığı gibi kucağına doğru yatakodasına götürdü.Yatağa yatırdı üstümü örttü.Seni yatağa bağlamamı istemiyosan uslu bir kız gibi uyu birazcık hasta olacaksın dedi.Yanağımı öptü gitti. Beni kendine yine aşık etti. O yanımdayken korkmuyorumda ayrı kalınca aklıma hep bunlar takılıyor.Ben onu çok seviyorum ama benimle mutsuz olmasından da çok korkuyorum.
Günaydın Kızlar
Eliffff nasıl geçti eşyaların hayırlı olsun foto çektin mi evin en kısa zamanda paylaş çok merak ettim...
kuzular kusura bakmayın bayağı zamandır giremiyom eşyalarımı en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım hepinizi çok özledim ben
kuzular kusura bakmayın bayağı zamandır giremiyom eşyalarımı en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım hepinizi çok özledim ben
Elifffffffffffffbal kaymakkkkkkkkkkkkk hoşgeldinnnnnnnnnnnn
Hoşgeldin tatlımbekliyoruz fotolarını evin nasıl olmuş?
günaydın kızlar iyi haftalar
"Ya mutlu edemezsem ya mutlu olamazsam. Bu kadar sorumluluğun altından kalkabilecek miyiz? Ailelein iyi geçinmesini ve bize müdahalesini nasıl kimseyi kırmadan engellerim.Ya sabrım taşarsa ya olanlardan sevdiğimi mesul tutup ona hayatı zindan edersem?Ya bal olayını yapamazsak?Ya vijiysem. ÇEvremde bir sürü mutsuz evlilik görüyorum ya benimkide onlara benzerse... "diye uzayıp giden bir listem var. Düşündükçe gerçekten uykularım kaçıyor.Son zamanlarda iyice gerildim.
Allahdan sevdiğim hemen beni gevşetiyor. Dün evi temizlerken çok yorulmuştum. "Git uzan yatakta biraz ben yaparım. sen 10 dakika dinlen" dedi. Baktı ben işime devam ediyorum. Aldığı gibi kucağına doğru yatakodasına götürdü.Yatağa yatırdı üstümü örttü.Seni yatağa bağlamamı istemiyosan uslu bir kız gibi uyu birazcık hasta olacaksın dedi.Yanağımı öptü gitti. Beni kendine yine aşık etti. O yanımdayken korkmuyorumda ayrı kalınca aklıma hep bunlar takılıyor.Ben onu çok seviyorum ama benimle mutsuz olmasından da çok korkuyorum.
teşekkürler kuzularım canlarımkuzum ara kablom evde getirip en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım kızlar herşey içime çok sindi inşallah sizlerde beğenirsiniz
Günaydın Hayırlı olsun taze gelinHoşgeldinn
günaydın kızlar iyi haftalar