Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Elif ne kadar güzel olmuş öylee
fotoğraflarına bayıldım yahu..

ben göremiyorum gaydırıgubbak ı, arkadaş listemde olmadığından galiba. o da katılıyor mu artık aramıza

günaydın kriz

hatice haftaya evleniyor

bu hafta hüm evleniyor

**

mügem bende bayıldım elif'in resimlerine.

evet ya 25 mayısmış, cuma günü 15 gün var diyorduk. pazartesi olunca bir haftayı geride bırakmış benim akıllı mantığım
hüm pernicetygirl müydü, sadece rumuz biliyorum ya :44: neyse buraya gelince öğrenirim zaten
daha kocaman 13 gün var ya aman, günler geçmiyor mu ne

Günaydın gelincikler nasılsınız bu sabah?
Kriz bende çok isterdim diyeceğim ama yok bir hafta sonra olması daha iyi. Seni seviyorum

İnşallah ama sanırım bende evlilik fobisi var tarih yaklaştıkça acabalarım artmaya başladı. Normal mi bu?

evlilik fobisi derken? tam olarak neden korkuyorsun?
bende olmamıştı ama mükemmelliyetçi, hata yapmaktan korkan kişilerde görülmesi normal olabilir. sen de bu sınıfa giriyorsan normaldir bence. sonçta önemli bir karar ve ömrünün kalanı için aldığın bir karar. güzel düşün ve güzel olsun

"Ya mutlu edemezsem ya mutlu olamazsam. Bu kadar sorumluluğun altından kalkabilecek miyiz? Ailelein iyi geçinmesini ve bize müdahalesini nasıl kimseyi kırmadan engellerim.Ya sabrım taşarsa ya olanlardan sevdiğimi mesul tutup ona hayatı zindan edersem?Ya bal olayını yapamazsak?Ya vijiysem. ÇEvremde bir sürü mutsuz evlilik görüyorum ya benimkide onlara benzerse... "diye uzayıp giden bir listem var. Düşündükçe gerçekten uykularım kaçıyor.Son zamanlarda iyice gerildim.

Allahdan sevdiğim hemen beni gevşetiyor. Dün evi temizlerken çok yorulmuştum. "Git uzan yatakta biraz ben yaparım. sen 10 dakika dinlen" dedi. Baktı ben işime devam ediyorum. Aldığı gibi kucağına doğru yatakodasına götürdü.Yatağa yatırdı üstümü örttü.Seni yatağa bağlamamı istemiyosan uslu bir kız gibi uyu birazcık hasta olacaksın dedi.Yanağımı öptü gitti. Beni kendine yine aşık etti. O yanımdayken korkmuyorumda ayrı kalınca aklıma hep bunlar takılıyor.Ben onu çok seviyorum ama benimle mutsuz olmasından da çok korkuyorum.

Son düzenleme:

canım bu endişeleriniz yok etmek ve her şeyin iyiye kötüye gitmesi sizin elinizde, bu hep aklında olsun. onun için korkma bence, güzel şeyler istiyorsan güzel şeyler yaparsın zaten. hiç karşılaşmadığımız problemlerle karşılıyoruz evlilikte, onun için bu konulardaki problem çözme bcerimiz kısıtlı. onu da yaşaya yaşaya çözeceğiz inşallah. baldan da korkma, vajisen bile en kolay çözülen problemlerden biri.
ne güzel bir eşin var, hayat sana güzel canım

cnm benim sende benim gibi düşünüyorsun kıyamam ya bende bu düşüncelerimi engelliyemiyordum ama inan bana herşey okadar güzel olacak ki buna inan sadece hiçbir sorun yaşamayacaksın kötü düşünceleri kov kafandan sakin ol ve iyi şeyler düşün balayın çook güzel geçecek allah'ın izniyle ben ne olduğunu anlamadım bile heyecandan sakın vijiysem falan deyip kasma kendini o özel geceyi kendine ve eşine zehir edersin aman diyeyim cnm inan korkuttukları gibi bişi değilmiş anlatılanlar hep hurafe aileyide takma kafana herkes konuşuyor önemli olan sizin yararınıza olanları duymanız sizi yıpratacak sözleri sakın duymayın aileleri sustırmak zor ama duymamak yıpranmamak sizin elinizde yuvanıza evliliğinize sahip çıkıp mutlu olacaksınız

teşekkürler kuzularım canlarım kuzum ara kablom evde getirip en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım kızlar herşey içime çok sindi inşallah sizlerde beğenirsiniz

Canım benim önemli olan da içine sinmesi zaten eminim çok güzellerdir güle güle sağlıkla kullan her şeyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…