Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Biliyorum kuzucummm
Gitmem lazım ilk fırsatta

Biliyorum kuzucummm
Gitmem lazım ilk fırsatta

bak ben randevumu aldım.....pazartesi saat 2 de.arkadasımın da doktoruydu.100 yorum okuduysam 90 ı iyiydi kadın hakkındaki...hadi hayırlısı diyelim....biz bebişi ramazan bayramından snra istiyoruz.bayram tatilimizde denize falan gidicez....rahat edim istiyorum

ama yine de gidim dr a erkenden dedim.bakalım bi sıkıntı varsa öncesinde tedaviye başlayalım....bide diş hekimine gittim mi tamamdır

Ben doktor arayışındayım daha canım , içime sinen bulabilsem bende iyi olucak
Bi yerde okumuştum bebişlerin temeli hep tatile denk geliyomuş , stres olmadığı için

çağlaa. diş hastalıkları bebeğe engel mi oluyomuş hiç bilmiyodum

çağlaa. diş hastalıkları bebeğe engel mi oluyomuş hiç bilmiyodum

bebeğe engel olmuyo canım benim

hamilelikte dişler cabuk çürüyo,agrı oluyo vs.....diş sorunlarıyla karşılaşmamak için diş hekimine gidicem..önceden tedavimi yaptırcam yani....

bebeğe engel olmuyo canım benim

hamilelikte dişler cabuk çürüyo,agrı oluyo vs.....diş sorunlarıyla karşılaşmamak için diş hekimine gidicem..önceden tedavimi yaptırcam yani....

aaaa anladım canım. aklımda olsunda böyle şeyler bizde istiyoruz çünkü

aslı anlat bakalım bir aylık evlilik nasıl bir şeymiş, biz de maziye dönelim

evlilik güzel bir şeymiş bayanlar daha fazla yorulsa da

dün atıştık mesela. o yönden sinir bozucu ama dışarıda gezdiğim adamla evde gördüğüm adam farklı değil. ben o kurama katılmıyorum burda.

kendimi keşfediyorum yapabilirliklerimi yapabileceklerimi ve sınırlarımı öğreniyorum.

eşimi keşfediyorum tekrar tekrar. çekirdek ailemizi

ve Allaha şükrediyorum. evet bazen anlaşamasak da birbirimizle iletişimimizi toparlayabiliyoruz. sevgimizi hissettirebiliyoruz.

bu arada çok güzel yapıyorum yemekleri çok vaktim olsa mutfaktan cıkmak istemez sanat eserleri gibi yapmak isterdim görsellikle.

ev temizliği ve ev alışverişi yorucu

gece aniden karnıma gelen kol sıkıcı arada horlama sesi bunaltıcı ama alıstım

gece üşüyüp sabah kalktığımda kendimi ahtapot gibi eşime sarılı bulmak tarifsiz

Aslı çok güzel anlatmışsın cnm

Benimde yorum yapmak için daha çok erken ama evlilik güzel bişeymiş
Bütün yorgunluğa uykusuzluğa rağmen sevdiğinin kollarında uyanmak en güzel duygulardan biriymiş
Binbir emekle aldığınız çeyizlerinizi kullanmak çok zevklymiş
Yemek konusunda bende iyi sayılırım aslının dediği gibi keşke vaktimiz olsada daha çok çeşit daha özenli bi sunumla servis yapabilsek Benim

elim ağırdır yemek konusunda çok özendiğimden tek sıkıntımız o şuanda zaten aç aç geliyoruz eve bide pratiklik olmadığı için açlıktan ölüyoruz

yemek olana kadar

Son düzenleme:
Yahu 2 topikte birden yazınca kafam karışıyor hep aynı insanlar oradamı yazdım burada mı belli değil.
Çağlam birde o dediğin durum bende de var. Kafam hep uyuşmuş gibi hatırlamıyorum çayı ocağa koyduğumu kapıyı açık bırakıyorum.
Neden bilmiyorum ama çok sık olmaya başladı. Birde bir anda beynim tamamiyle duruyor gibi durup derin derin nefes alıyorum geçiyor.

Son düzenleme:

hatcem napıoruz dr a gidiyoruzzzz...ben pazartesi gidiyorum zaten

bi buçuk ay sonra evlenicez işallah korunmicaz yani ikimizde olursa mutlu oluruz olmazsa da kısmet diyelim

sen ilaç kullandın mı? doğum kontrol hapı yani :44:

evet cnm ama bi buçuk ay kullandım...ilk ay tamamen kanama yaptı bende....sonraki ayda 2 kez regl oldum...düşün yani 3.ayımız yeni bitti bizim...2 ayımız sıkıntılı geçti...balayımız falan o yönden fıs geçti....eve geldik bi ay yok....ben cok çektim....başka yan etkilerde oldu bende...dayanamadım bıraktım kuzum...

aaaa geçmiş olsun canım. sinirlilik falan yaptığını duymuştum. o kadar olduğunu bilmiyodum. bebek doğar sonra eşim korunur öyle yaparız bizde işallah

yazık valla çok yazık açlık susuzlukla uğraşıp bir de gel böyle psikopatın eline düş

günaydın kızlar hayırlı haftalar

hava ne soğuk ya :18: dondum ben

gece şimşek gökgürültüsü kalkıp yagmuru izledim toprak kokusu harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…