kuzum sen bi git Dr.a.yanlıs anlama sorun var diye değil de...olmamışken git bi testlerini yaptır...hamile kalınca daha zor biliyosun...ilaç kullanamıcaksın...bi kaç agrı kesici dışında...bende seni düsünyrm mügem...
Biliyorum kuzucummm
Gitmem lazım ilk fırsatta
bak ben randevumu aldım.....pazartesi saat 2 de.arkadasımın da doktoruydu.100 yorum okuduysam 90 ı iyiydi kadın hakkındaki...hadi hayırlısı diyelim....biz bebişi ramazan bayramından snra istiyoruz.bayram tatilimizde denize falan gidicez....rahat edim istiyorum
ama yine de gidim dr a erkenden dedim.bakalım bi sıkıntı varsa öncesinde tedaviye başlayalım....bide diş hekimine gittim mi tamamdır
Ben doktor arayışındayım daha canım , içime sinen bulabilsem bende iyi olucak
Bi yerde okumuştum bebişlerin temeli hep tatile denk geliyomuş , stres olmadığı için
bak ben randevumu aldım.....pazartesi saat 2 de.arkadasımın da doktoruydu.100 yorum okuduysam 90 ı iyiydi kadın hakkındaki...hadi hayırlısı diyelim....biz bebişi ramazan bayramından snra istiyoruz.bayram tatilimizde denize falan gidicez....rahat edim istiyorum
ama yine de gidim dr a erkenden dedim.bakalım bi sıkıntı varsa öncesinde tedaviye başlayalım....bide diş hekimine gittim mi tamamdır
çağlaa. diş hastalıkları bebeğe engel mi oluyomuşhiç bilmiyodum
bebeğe engel olmuyo canım benim
hamilelikte dişler cabuk çürüyo,agrı oluyo vs.....diş sorunlarıyla karşılaşmamak için diş hekimine gidicem..önceden tedavimi yaptırcam yani....
aaaa anladım canım. aklımda olsunda böyle şeylerbizde istiyoruz çünkü
aslı anlat bakalım bir aylık evlilik nasıl bir şeymiş, biz de maziye dönelim
aaa ne güzel...sizin düğün ne zamndı caım....hemen düsünüyomusun bebişi
Yahu 2 topikte birden yazınca kafam karışıyor hep aynı insanlar oradamı yazdım burada mı belli değil.
Çağlam birde o dediğin durum bende de var. Kafam hep uyuşmuş gibi hatırlamıyorum çayı ocağa koyduğumu kapıyı açık bırakıyorum.
Neden bilmiyorum ama çok sık olmaya başladı. Birde bir anda beynim tamamiyle duruyor gibi durup derin derin nefes alıyorum geçiyor.
bi buçuk ay sonra evlenicez işallahkorunmicaz yani ikimizde olursa mutlu oluruz olmazsa da kısmet diyelim
sen ilaç kullandın mı? doğum kontrol hapı yani :44:
hatcem napıoruz dr a gidiyoruzzzz...ben pazartesi gidiyorum zaten
evet cnm ama bi buçuk ay kullandım...ilk ay tamamen kanama yaptı bende....sonraki ayda 2 kez regl oldum...düşün yani 3.ayımız yeni bitti bizim...2 ayımız sıkıntılı geçti...balayımız falan o yönden fıs geçti....eve geldik bi ay yok....ben cok çektim....başka yan etkilerde oldu bende...dayanamadım bıraktım kuzum...