- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
İnşallah kriz kendimden çok onu düşünüyorum.canım bu endişeleriniz yok etmek ve her şeyin iyiye kötüye gitmesi sizin elinizde, bu hep aklında olsun. onun için korkma bence, güzel şeyler istiyorsan güzel şeyler yaparsın zaten. hiç karşılaşmadığımız problemlerle karşılıyoruz evlilikte, onun için bu konulardaki problem çözme bcerimiz kısıtlı. onu da yaşaya yaşaya çözeceğiz inşallah. baldan da korkma, vajisen bile en kolay çözülen problemlerden biri.
ne güzel bir eşin var, hayat sana güzel canım
O kadar iyiki bazen acaba benden iyisini mi hak ediyor diye düşünüyorum.
günaydın kızlar iyi haftalar
Gerçekten aştın mı bu korkularını? Bizim aileler pek iyi geçinmiyor gibiler. Görünürde hepsi birbirinden iyi ama işin içine girince farklı davranıyorlar.Buda beni ürkütüyor.Daha evlenmeden bize ne yapacağımızı öğretiyorlar.Benim yanımda farklı sevdiceğin yanında farklı konuşuyorlar.Haliyle bunu gören annemde benim için çok üzülüyor.Bana hissettirmemeye çalışsa da benden daha çok korktuğunu namazlarında dua ederken görüyorum.Duyuyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Keşke daf iyi veya kötü olsalar öyle garip bir durum ki anlayamıyorum.cnm benim sende benim gibi düşünüyorsun kıyamam ya bende bu düşüncelerimi engelliyemiyordum ama inan bana herşey okadar güzel olacak ki buna inan sadece hiçbir sorun yaşamayacaksın kötü düşünceleri kov kafandan sakin ol ve iyi şeyler düşün balayın çook güzel geçecek allah'ın izniyle ben ne olduğunu anlamadım bile heyecandan sakın vijiysem falan deyip kasma kendini o özel geceyi kendine ve eşine zehir edersin aman diyeyim cnm inan korkuttukları gibi bişi değilmiş anlatılanlar hep hurafe aileyide takma kafana herkes konuşuyor önemli olan sizin yararınıza olanları duymanız sizi yıpratacak sözleri sakın duymayın aileleri sustırmak zor ama duymamak yıpranmamak sizin elinizde yuvanıza evliliğinize sahip çıkıp mutlu olacaksınız