Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nerdesiniz...bugün ne yemek yapacaksınız?:26::26:
bu hafta ne istersem sırayla yapılıyor
aslımm senın ticker da 4 ü görünce burnum sızladııı sanki benim evimden gelin çıkcaksınn
hafta sonu düğünün var :118:
ama ben çok duygulandımm aileni ve seni düşünemiyorummm
aslımm senın ticker da 4 ü görünce burnum sızladııı sanki benim evimden gelin çıkcaksınn
hafta sonu düğünün var :118:
ama ben çok duygulandımm aileni ve seni düşünemiyorummm
Ayyyy benimde benimdeee Allah ım sen hepimize yardım et evden çıkarken ağlamayalım Ben ağlamaya başlarsam sonu gelmez çünkü rezil olurum
o gün sakinleştirici alan var mı aranızda?:26:
Aslıcım, inşallah her şey gönlünce olur
o gün sakinleştirici alan var mı aranızda?:26:
Ayyyy benimde benimdeee Allah ım sen hepimize yardım et evden çıkarken ağlamayalım Ben ağlamaya başlarsam sonu gelmez çünkü rezil olurum
sorma
amin en tedirgin olduğum nokta çok duygusalım zaten anında gider toparlayamam da
Selamun aleykum kuzular
Nasılsınız bu sabah?
Günaydınnn..mutlumuyum bugün ne
ben almadım canım uyku hali olmasın diye..
işin garibi o gün hiç ama hiç heyecanlanmadım.Sadece içeri girişte bide slyatı izlerken hafif ağladım,duygulandım onun dışında şakkıdı şakkıdı oynadım bütün gece
Aslı aynısını düşünüyodum bende,herkese tembih ettim kimse ağlamasın diye..Soğukkanlı olmak lazım.
Babama ve kardeşime asla dayanamam diyodum , ama ağlamadım.
Annem içeri kaçtı hatta herkes hüngür hüngürdü ben nasıl olduysa ağlamadım , kamerada izlerken şaşırıyorum kendime nasıl ağlamadım diye
Ama en kötüsü ben gelinlikle evden çıktım, arabaya bindim annemler arkada kaldı.
Gerizekalı şöförde onları beklemeden bastı gitti , ne acele varsa
Tek içimde kalan bu oldu..
Günaydın canlar.....
canım cok sıkkın...işyerini tasımayı düsünüyolarmıs.....ben evi bilerek yakın tuttum...yürüme mesafesinde...5 dk da iş yerinde oluyodum....hatta dogalgaz dösemesi yapıldı,parke yapıldı madem tasıyacaktınz niye yaptınız....offf cok sinirliyim yaaaaa
günaydın canım , bozma moralini belki taşımazlar :26:
aynı sorun bizdede var , bina çok eski diye anadolu yakasına taşımayı düşünüyolar bizim evde beylikdüzünde.
3 saat falan sürer yol eğer değiştirirlerse..
Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını..