Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

tetanoz

:18::18::18:
bir an evvel yaptırmamız lazım kızlar.
bu hafta içinde hepimiz halledebiliriz, ben bir sonraki ayı bekleyeceğim maalesef :KK50:

tabi ki canım. nasıl ki küçükken hep kızamık su çiçeği aşıları yapıldı ve şu an hiç kızamık olan yok Türkiyede çocuklarda.
bu aşıların da yapılması gerekiyor. genelde sağlık personeline rutin bir şekilde yapılıyor ama bizler arada kaynıyoruz sanırım. halbuki kurumlara da düzenli geliyorlar diye biliyorum:44:
bana nikah için sağlık raporu almaya gittiğimde hepatit yapalım demişlerdi, size demediler mi :26:
eşime hiç tetanoz hastası gördün mü dedim, görmüş. Allah korusun kafaları geride nefessiz bir şekilde duruyorlarmış gösterdi de :18: öldürmez ama süründürür dedi.

çok kortum şu anda kafaları geride falan :18: :18: zaten çok evhamlı biriyim

kriz naptın yaaa :KK14:

Kriz nasıl öğrenicem acaba önceden olup olmadığımı :18:
çünkü lisedeyken bize aşı yapmışlardı , teknik lise olduğu için kazalara karşı falan korumak amacıyla..

Bakıyorum da yokluğumda kilo konuları açılmış en hassas noktam :KK9:
Eşim de bu ara söylüyo bebek olursa toparlayamazsın dikkat et diye şişko kendine bakmıyor evlendiğimizden beri bir sürü kilo aldı ben hep aynıydım zaten :KK9:
Şaka bir yana ben hiç diyete başlayamıyorum çünkü beyinde bitiremiyorum yeme işini :KK56:

Krizzz benim tetanoz aşım var ama hepatit yok :KK30: araştırayım ben de o zaman göz için kontrole gideceğim o zaman yaptırırım.

Bu arada regl oldum kızlar :KK9: ama çok ağrım var :KK43:

tetanoz

:18::18::18:
bir an evvel yaptırmamız lazım kızlar.
bu hafta içinde hepimiz halledebiliriz, ben bir sonraki ayı bekleyeceğim maalesef :KK50:

yaaa bende cok korktum sen diyince aktım da hastalara....aman Allahımmm...yaptırmalıyız hemen yaaa....bana test yapıldı kriz...

hepatit bide 2 baska bişey için....eger onlar pozitif cıksaymıs yapacaklarmıs ama diger 2sini unuttum ya...neydi ki :18:

Kriz nasıl öğrenicem acaba önceden olup olmadığımı :18:
çünkü lisedeyken bize aşı yapmışlardı , teknik lise olduğu için kazalara karşı falan korumak amacıyla..

canım o kadarını bilmiyorum eşime sorayım akşam unutmazsam:44:
ama onun bir süresi vardır, tek dozsa yaşam boyu korumaz gibi geldi:26:

kızlar korku iyidir bazen :KK16:

saç için foto koydum ben ciciklerrr :KK16:

ben topuza ısınamıyorum ya......yakısıyo diyolar ama yüzüm küçük hiç yakıstıramıyorum yada daha dogru düzgün yapan biri olmadı....

hep acık saclarım hep....bu arada Dilaa sacım düz kesim ya hepsi aynı boyda...bende genelde dalgalı kullanıyorum dayanmıyo dalga...azcık kat verdirsem mi boyatmaya gittigimde :26:

ben topuza ısınamıyorum ya......yakısıyo diyolar ama yüzüm küçük hiç yakıstıramıyorum yada daha dogru düzgün yapan biri olmadı....

hep acık saclarım hep....bu arada Dilaa sacım düz kesim ya hepsi aynı boyda...bende genelde dalgalı kullanıyorum dayanmıyo dalga...azcık kat verdirsem mi boyatmaya gittigimde :26:

verdirebilirsin kuzumm olur aslında hatta sana kahkül çok yakışırr kesinliklee yaptırmalısınnn :KK16::KK16:

hadi yaaa....yakısır mı ki.... var mı tanıdık bildik bi yer...güzel kesim yapan....:26:

yakışır tabiki saçların çok güsel uzun ve düzz :KK34::KK34:
iş yerinin olduğu ara var ya hasan ustanın ordan süleyman demirele doğru çık hemen dönmeden köşede seyit yağmur var orası cidden iyidirr :KK34::KK34:

yakışır tabiki saçların çok güsel uzun ve düzz :KK34::KK34:
iş yerinin olduğu ara var ya hasan ustanın ordan süleyman demirele doğru çık hemen dönmeden köşede seyit yağmur var orası cidden iyidirr :KK34::KK34:

iyidir de fiyatlar da iyidir seyitciğim de :KK1:

var mı bi fikrin...ne kadar kesim?:KK34:

X