Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

oyacanımmm ne çok sevindimmm hayırlı olsun inşallah çok güzel günlerin olur yeni işinde

vee bencede hemen çık ordan tazminatın falan var mı :26: yeni evlisbin alabilrsin sakın bırakma varsa eğer maaşını falan da sök al patronun da kendi kendine izlesin videolarını

tekrar hayırlı olsun

Oya hayırlı olsun senin adına çok sevindim aynı gün işten çıkarsan sorun çıkarabilirler. Hem yeni evlisin tazminat alabilirsin ve maaşında var iyi araştır bugünden çıkarsan onlarda pislik olsun diye geciktirirler maaşını falan...

evlilik nedeniyle işten ayrılınca Belirli bir süre başka yerde çalışamıyosun diye bbiliyorum ben cnm bugün burdan ayrılıp tazminat alıp ertesi gün başka yerde işe başlayamaz yani :26: Ancak sigortanı başlatmazsın bi süre kabul ederlerse o şekilde olur

aynen öyle

o yüzden evliliği bahane edemez çıkmak için.

Aaa iyi oldu bunu öğrendiğim ben de düşünüyodum senem dolmadan başka iş bulursam ayrılmak istiyorum sağol canım ya...

Aaa iyi oldu bunu öğrendiğim ben de düşünüyodum senem dolmadan başka iş bulursam ayrılmak istiyorum sağol canım ya...

Canım sen yine sgk nın sitesinden araştırda banada bi sene önce bi arkadaşım söylemişti işten ayrılmayı düşünüyodu. Belki değişmiş olabilir iyice bi öğren ondan sonra çık işten

az önce muhasebedekilerle sonrada patron ile görüştüm,
Tazminatım var, ama alamıyacağım kesin, çünkü vermiyor tazminatı, maaşı bile zorla veriyor

muhasebedekiler ihbar kesintisinden bahsettiler. 15 gün ihbar sürem olduğu için, maaşından kesinti yapılır dediler.
cuma gününe kadar çalışırsam yıllık izin vs derken iki gün kesinti kalıyor, onu da kesmesinler bi zahmet

:18::18::18 yüzden cuma günü işten ayrılıyorum :18:
ne yazık ki evde yatıp sizin adınıza dinlenemiyeceğim, herkes on dakika erken yatsın dinlensin

~~~ü
Çağla biz senle ilk defa konuştuk dimiiiii
hiç farkında değilim sanki sesini duydum daha önce

bende öyle biliyordum, ama geçenlerde öğrendim ki, yerime gelen kız (evliilik sebebi ile tazminatı alarak ayrıldı)
sonra ertesi hafta başka yerde iş başı yapmış.. ama şirketin haberi yoktu. ben bile bir iki ay oldu öğreneli

ya ben sizi özledimmm
çok yoğun işler hiç giripte yazamıoyoru..
kendinize iyi bakın emi..

Oyaaammmmm
Benim ufacık tefecik içi dolu turşucuğuuuummmmm
Yeni işin sana hayırlı ömürler getirsiiiiinnnnnnnn

ya ben sizi özledimmm
çok yoğun işler hiç giripte yazamıoyoru..

ben kendime iyi bakıyorum galiba
çok mutluyum bugün

Oyaaammmmm
Benim ufacık tefecik içi dolu turşucuğuuuummmmm
Yeni işin sana hayırlı ömürler getirsiiiiinnnnnnnn

teşekkür ederim canımmm
bu arada sen neler yaptın gelip okuyamadım yazdıklarını
bir dahakine aklında bulunsun yazının olduğu sayfanın linkini at aratma beni

~~~~~~

kızlarrrr ya kk ya giremezsem orada :18::18::18:
işten çıkarım sonra :18::18::18::18:

Çağla biz senle ilk defa konuştuk dimiiiii
hiç farkında değilim sanki sesini duydum daha önce

ya ben sizi özledimmm
çok yoğun işler hiç giripte yazamıoyorum..

bende seni özledim canım benm...sende kendine iyi bak...merak etme bizi

kızlarrrr ya kk ya giremezsem orada :18::18::18:
işten çıkarım sonra :18::18::18::18:

ilk basta belki giremezsin ama sonra alısırsın...baktın olmuyo tlfndan girersin..o da olmadı gönlümüz seninle

hiçbişi ayıramaz bizi

Aslııııııııııııııııııııı bu kız beni öldürecek...balkona cıktım atacaktım kendimi ama zemin katta oldugumuzu balkona cıkınca farkettim

bu arada sizler konustukca iş ve sosyal güvenlik hukukuyla ilgili hiçbir şey bilmedigimi farkettim...ne cahil kalmışım bu konuda yaa....bu sene dersim var neyse ki...iyice calısayım ben ona....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…