Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

yoğun hatun oldun çıktın Çağlam ya niye yoruldugun belli. formülden ;2980-0

aaaaa netin kopmasın lütfen

yoğun hatun oldun çıktın Çağlam ya niye yoruldugun belli. formülden ;2980-0

aaaaa netin kopmasın lütfen

yerim seni ben yerim.... 2980- 0 = 0

kopmasın tabi ya...bacımla bi rahat rahat görişim dimi

bu arada işler cok cok yogun... ve habire iş alıyolar....gecen kıza demişki patron pazar gnü de calısılacak...oldu canım derim bana dese....hiç te calısamam...haftaiçi bi saat 2 saat gec cıkarım ama pazar günü ça-lış-mammm

mesai ücreti vercek mi? -------------> hayır

çalışmamaya bak kuzum..

verirler kuzum ama istemiyorum ya....cumartesi zaten alpican evde...ben yokum..bide pazar olmazsam olmaz ki böle ama

Oya Hayırlı olsun canım:)
Eylül bende iyiym hayata zzor ve çetin geçiyor çalşyoruz:)

Çağla çalışmak güzelde insan yorulunca zzor olyu:)

Oya Hayırlı olsun canım:)
Eylül bende iyiym hayata zzor ve çetin geçiyor çalşyoruz:)

Çağla çalışmak güzelde insan yorulunca zzor olyu:)

aynen canım...calısmak güzel de haftasonu herkes evindeyken özellkle de kocan evdeyken calısmak daha da zor ve sinir bozucu

yaaaa biz hafta sonu kısa da olsa çağlaylaa görüştükkkk
evlilik yaramışş canımaa nası güsel olmuşşş

kızlarrr ben geldimmmmmmm

yeni bir işim var. Dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

eşimden önce size haber verdim, hem giderken hem çıkınca

patronum kadın, :26: ama iyi yönden bakıyorum, en azından iş yerinde video izleyip kaktüsü ile oynamaz
ayrıca çok sevecen biri, kesinlikle hak yemediklerini iddia eden biri, çok sevecen geldi bana ama yanılıyor olma olasılığımı da düşünüyorum

anlttı da anlattı kız(bekar).. normalde ben yönetim temsilcisi diye başlamıştım işe, yani Iso 9001 belgeleri, çevre denetimleri vs ile ilgilenmek gibi şeyler. sonra laboratuvar sonrada üretim kalmıştı üstüme
şimdi gene aynı iş ile başlıyacağım, kesinlikle istemezsen labratuvara adım bile atmazsın dedi aile şirketi ama kurumsallaşmışlar...
büyük patron bile kurumsallığa ayak uyduruyormuş

maaş konusunu net konuşamadık, yanımızda lab sorumlusu vardı. ben 1000 1500 arası düşünüyorum, ama %20 zam mevcut. ve 3 ay sonra senin performansına yönelik fiyatı oturtturacağımıza söz veriyorum dedi.
1500 olaydı ne iyi olurdu neyse elimizdekilere şükür

servis var,bir miktar yolu minibüs ile gitmem gerekecekmiş, bizim o tarafta oturan yokmuş
yemek de var (inşallah diyetsel yemekler vardır )

şimdi gelelim buradan nasıl kurtarıcam kendimi

şirket aracı çıkarken bende gidiyorum dedim, bankada işlerim var dedim bu saate kadar bankadaydım yani
bu gün söylesem mi, işten çıkıyorum diye, yoksa yarın mı söylesem:44:
ay sonu mu gitsem, söylediğim gün mü işten çıksam :44:

hayırlıı olsunnn oyaaaaaaaaaaa

Bak sen şunlara alın size

:86::86::86::86::86::86::86:

Oyam tekrardan hayırlı olsun aile şirketi olup kurumsallaştılar ise ne mutlu ve bunu devam ettirebiliyorlarsa.

bayan olması :44::44: düşündürücü ve bekar bayan benim ünv. bekar bayan hocam vardı Allah ne çektirirdi tüm sinirini bizden çıkarırdı..:18:.. eşi olaydı sinirlerini ondan çıkarırdı

şuanki iş yerine yarın söyle cuma ayrılacağım diye maaşını alırsın onun üstüne yatmaz en azından

yaaaa biz hafta sonu kısa da olsa çağlaylaa görüştükkkk
evlilik yaramışş canımaa nası güsel olmuşşş

yirim seni güzellik....sende cok güzeldin...spor kıyafetlerle cok daha güzel görünüyodun...hoş sen her halinle güzelsin cillopp seni hehe

oyaaa bence cık ya....az evinde vakit gecir..erteledgin işlerin vardır mutlaka....onları yap..kendine vakit ayır...

Oyacım, tekrar hayırlı uğurlu olsun..inşallah güzel başladığı gibi güzel gitsin, istediğin gibi olsun..

vay adanalı uşaklar vay demek görüştünüz...beni de bekleyin banne bannneeee
bir adanaya gidesim var ki soramyın gitsin.

vuhuu utandırıyosunn beniii

oya konusunda ben de aynı fikirdeyimm bugünden çıkıp az miskinlikk yap evdee

evett görüştükkk
sende gell yine görüşürüzz
gelme ihtimalinn var mıı yakın zamandaa eylüll :44::44:

eylül eylülü bekle balım

biz hep burdayız kuzucan...ne zamn istersen gel,göüsürüz....kucakımız acık size dimi Diloşşşş

eylül eylülü bekle balım

biz hep burdayız kuzucan...ne zamn istersen gel,göüsürüz....kucakımız acık size dimi Diloşşşş

sağolasın canlarım yaa
Allah ım ne zamana nasip kısmet eder.bakalım..5 ayım 13 günüm kalmış. görünürde..

Kızlar merhabalarrr Burda güzel habberler varmıııışşşş
Oyacım hayırlı olsun yeni işin bbence hemen şuanda işi bıraktığını söyle ve koşarak evine gidip totonu devir yat uyu BBenim içinde uyursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…