Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

solitarycimm üzülmeni istemem ama bence başka bir elbise tercih etmelisin. elbisenin duruşu tam vücuduna oturmamış. göğüs kısmı özellikle yaka ve omuzlarda da kayma var.

Eh diyelim Aslım
aksilikleri üstüme çekmekle meşgulüm şu aralar

Sen anlat bakalım bomba haberler sende son 5 gün kaldı sonra vuslat inşallah

Canım ya umarım herşey yolunda gider aksilikler senden uzaklaşır. Huzur ve dinginlik başucunda kalır.

Ben yorgun ama mutlu ,mutlu ama hüzünlü bir gelin oldum . birden çok duyguyu yaşıyorum. Eşyalarımı oturacağım eve götürdüm. Ev bomboş kaldı ,annem ,babam ,kardeşim sırayla ağladılar beni de ağlattılar.

ama bir yandan da mutluyum Kendimize ait bir yuvamız ,sorumluluğumuz ve sevdiğimiz insan olacak

Umarım güzel geçer herşey.
Hepimizin mutluluğuna sırayla şahit oluruz burda.

Oyam iş görüşmesine gidecekti Umarım hakkında hayırlısı olur ve o işyerinden kurtulur.

haticecim hoşgeldinn inşallah bir an önce atlatırsın can sıkıntın her neyse.
Allah ım dert kederle çok yormasın bizleri.

Aslıcım , çok az kaldı aradaşlarında dediği gibi..o karmakarışık ruh halini hem merak ediyor hem deli gibi korkuyorum..
her şeyin çok güzel geçmesi dileğiyle şimdidenn en taze gelinimizzz

Aslıcım , çok az kaldı aradaşlarında dediği gibi..o karmakarışık ruh halini hem merak ediyor hem deli gibi korkuyorum..
her şeyin çok güzel geçmesi dileğiyle şimdidenn en taze gelinimizzz

Çok teşekkür ederim.. amin

Güzel ruh halleri ani geçişler hele kahkaha atarken ağlamaya geçip ağlarken gülmeye geçişler.Allah herkese yaşatsın.Bizleri utandırmasın.

Oya Allah Yardımcn olsun:)
Bircan:)misafir geldimi yatak odanı kilitle bence:)
Eylül nerdesin:)
Allah yardımcınız olsun Bu hafta yine yoğun başladı:)

Hatice moralın bozukmuş bozma moralını Allah yardım eder :)

Aslım:) sakin ol,rahat ol her şey yoluna girer:)

iş güç koşturmaca seni sromalı

senin için teşhisim şu naçizane, herkesi memnun etmeye çalışırsan memnuniyetsiz memnuniyetsiz geçer zamanın.
senin yazdıklarını okurken ben yoruluyorum yav..:26:

Anlamadım ki canım ya memnun etmek için aşırı çaba sarfetmiyorum ama böyle oluyor işte neyse bakalım yoluna girer herhalde..

Şey ben yine bişiiler yazdım da diğer topiğğeeee
Okur musunuz acep?

Hemen bakıyorum canım yeni geldim toplantıdaydım

Tünaydın çıtır gelinler
Keyifler nasıl bakalım?

Hoşgeldin Canım ben hem iyi hem yorgunum sen nasılsın sıkıntılar varmış Allah yardımcın olsun canım benim

Günaydın Aslı

solitarycimm üzülmeni istemem ama bence başka bir elbise tercih etmelisin. elbisenin duruşu tam vücuduna oturmamış. göğüs kısmı özellikle yaka ve omuzlarda da kayma var.

yok cnm tam üstüme göre kardeşim foto çekerken dikkat etmemiş yakamı düzeltmeden çekilmişim fotoyu arka omzunda kayma falan var yakamı paça mı düzeltseydim daha düzgün duruyor inan

İnşallah canım
Neyse ki az kaldı sonrasında umarım sıkıntımız kalmaz

aminnnn canım

Canım güzelliğini saklamak istemiyorsan tenine ve bedenine uygun daha zarif elbise seçebilirsin.
Bu elbiseyi beğenmişsin ama seni sahip olduğun güzelliği gizleyecektir emin ol.

İç güveysinden hallice diyelim.

Kızlarrrrrrrrrrrrr Oyanın yeni bir işi var artık

iş görüşmesi iyi geçmiş pazartesi başlıyormuş

ben geldimmm....Aslım geldim canım...işlerim yogun ama özledim bi bakim dedim....

oyayı aradım bu arada...ilk kez duydum sesini.....cok tatlı biri tam da burda konustugu gibi

Aslımmm cok yogunum yaaa.dün yazdım ya sana whatsapp dan..sonra netim koptu...sonra geldi yine gitti...sinir oldum kapadım bendeeenbrsin kuzum?

Haticem hosgeldin.....özletme kendini....sıkıntılıyım diye gelşmemeezlik etme emi

Eliffff herşeyin cok güzel hayırlı olsun kuzucummm....

bu arada krizcan nerdeee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…