Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

yoğun hatun oldun çıktın Çağlam ya :KK23: niye yoruldugun belli. formülden ;2980-0 :KK51::KK51:

aaaaa netin kopmasın lütfen :KK1::KK1::KK19:

yoğun hatun oldun çıktın Çağlam ya :KK23: niye yoruldugun belli. formülden ;2980-0 :KK51::KK51:

aaaaa netin kopmasın lütfen :KK1::KK1::KK19:

yerim seni ben yerim....:KK1: 2980- 0 = 0 :KK51::KK51:

kopmasın tabi ya...bacımla bi rahat rahat görişim dimi :KK1::KK16:

bu arada işler cok cok yogun... ve habire iş alıyolar....gecen kıza demişki patron pazar gnü de calısılacak...oldu canım derim bana dese....hiç te calısamam...haftaiçi bi saat 2 saat gec cıkarım ama pazar günü ça-lış-mammm:KK55:

yerim seni ben yerim....:KK1: 2980- 0 = 0 :KK51::KK51:

kopmasın tabi ya...bacımla bi rahat rahat görişim dimi :KK1::KK16:

bu arada işler cok cok yogun... ve habire iş alıyolar....gecen kıza demişki patron pazar gnü de calısılacak...oldu canım derim bana dese....hiç te calısamam...haftaiçi bi saat 2 saat gec cıkarım ama pazar günü ça-lış-mammm:KK55:
:KK19::KK19::KK19::KK16::KK16:

mesai ücreti vercek mi? -------------> hayır :KK50:

çalışmamaya bak kuzum..

verirler kuzum ama istemiyorum ya....cumartesi zaten alpican evde...ben yokum..bide pazar olmazsam olmaz ki böle ama :KK50:

Oya Hayırlı olsun canım:)
Eylül bende iyiym hayata zzor ve çetin geçiyor çalşyoruz:)

Çağla çalışmak güzelde insan yorulunca zzor olyu:)

Oya Hayırlı olsun canım:)
Eylül bende iyiym hayata zzor ve çetin geçiyor çalşyoruz:)

Çağla çalışmak güzelde insan yorulunca zzor olyu:)

aynen canım...calısmak güzel de haftasonu herkes evindeyken özellkle de kocan evdeyken calısmak daha da zor ve sinir bozucu :KK50:

yaaaa biz hafta sonu kısa da olsa çağlaylaa görüştükkkk :KK52::KK52::KK52:
evlilik yaramışş canımaa nası güsel olmuşşş :KK16::KK16::KK16:

kızlarrr ben geldimmmmmmm:KK16:

yeni bir işim var. Dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim:KK16: iyi ki varsınız:KK16:

eşimden önce size haber verdim, hem giderken hem çıkınca :KK9::KK9::KK9::KK9:

patronum kadın, :26: ama iyi yönden bakıyorum, en azından iş yerinde video izleyip kaktüsü ile oynamaz :KK52::KK52::KK52:
ayrıca çok sevecen biri, kesinlikle hak yemediklerini iddia eden biri, çok sevecen geldi bana ama yanılıyor olma olasılığımı da düşünüyorum:KK52:

anlttı da anlattı kız(bekar).. normalde ben yönetim temsilcisi diye başlamıştım işe, yani Iso 9001 belgeleri, çevre denetimleri vs ile ilgilenmek gibi şeyler. sonra laboratuvar sonrada üretim kalmıştı üstüme :KK53:
şimdi gene aynı iş ile başlıyacağım, kesinlikle istemezsen labratuvara adım bile atmazsın dedi :KK53: aile şirketi ama kurumsallaşmışlar...
büyük patron bile kurumsallığa ayak uyduruyormuş :KK53:

maaş konusunu net konuşamadık, yanımızda lab sorumlusu vardı. ben 1000 1500 arası düşünüyorum, ama %20 zam mevcut. ve 3 ay sonra senin performansına yönelik fiyatı oturtturacağımıza söz veriyorum dedi.
1500 olaydı ne iyi olurdu:KK53: neyse elimizdekilere şükür :KK16:

servis var,bir miktar yolu minibüs ile gitmem gerekecekmiş, bizim o tarafta oturan yokmuş :KK31:
yemek de var (inşallah diyetsel yemekler vardır :KK1::KK1::KK1:)

şimdi gelelim buradan nasıl kurtarıcam kendimi:KK31::KK31::KK31:

şirket aracı çıkarken bende gidiyorum dedim, bankada işlerim var dedim :KK37: bu saate kadar bankadaydım yani :KK1:
bu gün söylesem mi, işten çıkıyorum diye, yoksa yarın mı söylesem:44:
ay sonu mu gitsem, söylediğim gün mü işten çıksam :44:

yeni bir işim var. Dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim:KK16: iyi ki varsınız:KK16:

patronum kadın, :26: ama iyi yönden bakıyorum, en azından iş yerinde video izleyip kaktüsü ile oynamaz :KK52::KK52::KK52:
ayrıca çok sevecen biri, kesinlikle hak yemediklerini iddia eden biri, çok sevecen geldi bana ama yanılıyor olma olasılığımı da düşünüyorum:KK52:

anlttı da anlattı kız(bekar).. normalde ben yönetim temsilcisi diye başlamıştım işe, yani Iso 9001 belgeleri, çevre denetimleri vs ile ilgilenmek gibi şeyler. sonra laboratuvar sonrada üretim kalmıştı üstüme :KK53:
şimdi gene aynı iş ile başlıyacağım, kesinlikle istemezsen labratuvara adım bile atmazsın dedi :KK53: aile şirketi ama kurumsallaşmışlar...

maaş konusunu net konuşamadık, yanımızda lab sorumlusu vardı. ben 1000 1500 arası düşünüyorum, ama %20 zam mevcut. ve 3 ay sonra senin performansına yönelik fiyatı oturtturacağımıza söz veriyorum dedi.

servis var,bir miktar yolu minibüs ile gitmem gerekecekmiş, bizim o tarafta oturan yokmuş :KK31:

şirket aracı çıkarken bende gidiyorum dedim, bankada işlerim var dedim :KK37: bu saate kadar bankadaydım yani :KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
hayırlıı olsunnn oyaaaaaaaaaaa :KK24::KK24::KK24::KK24:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Bak sen şunlara :KK33::KK33::KK33::KK33:alın size :nazar:

:86::86::86::86::86::86::86:

Oyam tekrardan hayırlı olsun :KK9: aile şirketi olup kurumsallaştılar ise ne mutlu :nazar: ve bunu devam ettirebiliyorlarsa.

bayan olması :44::44: düşündürücü ve bekar bayan :KK60: :KK60: benim ünv. bekar bayan hocam vardı Allah ne çektirirdi tüm sinirini bizden çıkarırdı..:18:.. eşi olaydı sinirlerini ondan çıkarırdı :KK60: :KK60:

şuanki iş yerine yarın söyle cuma ayrılacağım diye:KK34: maaşını alırsın onun üstüne yatmaz en azından

yaaaa biz hafta sonu kısa da olsa çağlaylaa görüştükkkk :KK52::KK52::KK52:
evlilik yaramışş canımaa nası güsel olmuşşş :KK16::KK16::KK16:

yirim seni güzellik....:KK16:sende cok güzeldin...spor kıyafetlerle cok daha güzel görünüyodun...hoş sen her halinle güzelsin cillopp seni hehe :KK1::KK1:

oyaaa bence cık ya....az evinde vakit gecir..erteledgin işlerin vardır mutlaka....onları yap..kendine vakit ayır...:KK16:

Oyacım, tekrar hayırlı uğurlu olsun..inşallah güzel başladığı gibi güzel gitsin, istediğin gibi olsun..:KK16:

vay adanalı uşaklar vay:KK19: demek görüştünüz...beni de bekleyin banne bannneeee:KK31:
bir adanaya gidesim var ki soramyın gitsin.:KK17:

yirim seni güzellik....:KK16:sende cok güzeldin...spor kıyafetlerle cok daha güzel görünüyodun...hoş sen her halinle güzelsin cillopp seni hehe :KK1::KK1:

oyaaa bence cık ya....az evinde vakit gecir..erteledgin işlerin vardır mutlaka....onları yap..kendine vakit ayır...:KK16:

vuhuu utandırıyosunn beniii:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

oya konusunda ben de aynı fikirdeyimm bugünden çıkıp az miskinlikk yap evdee :KK1::KK1::KK1:

Oyacım, tekrar hayırlı uğurlu olsun..inşallah güzel başladığı gibi güzel gitsin, istediğin gibi olsun..:KK16:

vay adanalı uşaklar vay:KK19: demek görüştünüz...beni de bekleyin banne bannneeee:KK31:

evett görüştükkk :KK8::KK8::KK8:
sende gell yine görüşürüzz :21::21::21:
gelme ihtimalinn var mıı yakın zamandaa eylüll :44::44:

eylül eylülü bekle balım :KK1::KK1:

biz hep burdayız kuzucan...ne zamn istersen gel,göüsürüz....kucakımız acık size dimi Diloşşşş :KK1::KK1::KK16:

eylül eylülü bekle balım :KK1::KK1:

biz hep burdayız kuzucan...ne zamn istersen gel,göüsürüz....kucakımız acık size dimi Diloşşşş :KK1::KK1::KK16:

sağolasın canlarım yaa:KK19:
Allah ım ne zamana nasip kısmet eder.bakalım..5 ayım 13 günüm kalmış.:KK17: görünürde..

Kızlar merhabalarrr Burda güzel habberler varmıııışşşş :KK16:
Oyacım hayırlı olsun yeni işin bbence hemen şuanda işi bıraktığını söyle ve koşarak evine gidip totonu devir yat uyu :KK1: BBenim içinde uyursan sevinirim :KK14:

X