- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
Günaydınnnnnn
kimse uyanmadı mı:44:
Günaydın canım ben uyandım ama her tarafım ağrıyor (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnnn
kimse uyanmadı mı:44:
evettt
bende şimdi oryantal derslerine gitcem evde raks etcemm
Günaydın canım ben uyandım ama her tarafım ağrıyor (
oryantale mi yazıldın sennnnnn:44:
günaydın kızlar...bende uyandıgımdan pek emin değilim...tost yaparken yaglı kısmı içe koymusum sabah....niye böle sert diyorum
bunu uyanık biri yapmaz sanırım
neyseee...nasılsınız...özledim sizleri
evett çağlamm
yenilebilir durumdamıydı peki tost
*
oyaa bugün büyük gün sakinn ollll
*
günaydınn kızlarrrr
kızlar hatceyi göremedim ben:26: epeydir yoktum takip edemedim.kaçırdığım bişiyler mi var mı acep?
eylülcüm diğer topikte Özge yazmıştıı, biras sıkıntısı varmış biz üzülmeyelim die uğramamış ama gelcekmiş bugün
kızlar cmtsi günü nikahta giymek için bu elbiseyi aldım çook beğenerek aldım ama halalarım ablam falan hiç beğenmedi nikahta giyilmez bu dediler çok üzüldüm siz ne dersiniz çok mu kısa olmaz mı bu elbise
Eki Görüntüle 667230 Eki Görüntüle 667231
Ben hafta sonları hiç dinlenemiyorum kızlar ya
Cuma akşam hastaydım hep yattım cumartesi misafir gelcek diye sabahın köründe kalktım temizlik ve hazırlık yaptım misafirin çocukları çok yapamazdı süslük mumlarımı mahvettiler atmak zorunda kaldım... Evimin halini anlatmak bile istemiyorum... yatak odasının kapısını kapatmıştım ama ben mutfaktayken anneleride lavabodayken oraya bile girmişler dağıtmışlar...
Akşam da evi o halde bırakıp misafirler ile çıktım anneme gittim annem de rahatsızdı..
Annemden çıkıp ablasına uğradık gece 2 buçuktu eve geldik..
Pazar günde tam dinlenecektim eşimi bir arkadaşımız aradı araba bakmak için bizim oraya gelecekmiş eşim gitti dönüşte bize gelmek istemiş 5 kişi geldi en acilinden yemek hazırladım bir iki saat kaldılar ama yorgunluktan bittim resmen ((
Bugün de yerlerdeyim... Her tarafım ağrıyor..
canım elbise kötü değil,üzülmeni de istemem ama nikah için basit kalmıs gibi...asla kötü demiyorum yanlıs anlama beni kuzum...
Tünaydın çıtır gelinler
Keyifler nasıl bakalım?