Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

evettt :KK52::KK52:
bende şimdi oryantal derslerine gitcem evde raks etcemm :KK76::KK76::KK76::KK76:

oryantale mi yazıldın sennnnnn:44:

günaydın kızlar...bende uyandıgımdan pek emin değilim...tost yaparken yaglı kısmı içe koymusum sabah....niye böle sert diyorum :KK1:

bunu uyanık biri yapmaz sanırım :KK1::KK1:

neyseee...nasılsınız...özledim sizleri:KK16:

Son düzenleme:
günaydınlarrrr:KK16:hayırlı haftalar herkese, güzel bir gün diliyorum..
tüm içinizden geçirdiklerinizi verecek koskoca bir haftaya daha başladık...:KK16:

şafak sayanlara, evinin kapısını açacaklara , sabah işe kalkmak için uynamayı döert gözle bekleyenlere...
herkese hayırlısıyla dualarının kabulünü dilerim tez zamanda:KK19:

Günaydın canım ben uyandım ama her tarafım ağrıyor :KK43:(

günaydın, bu ağrılarla başımız dertte :KK31:

benim de midemde taş gibi bir şey var :KK31:
heyecan mıııı, yoksa gerçek mide ağrısı mı anlamadım :44:
nikahta bile bu kadar ağrı girmemişti :26:

oryantale mi yazıldın sennnnnn:44:

günaydın kızlar...bende uyandıgımdan pek emin değilim...tost yaparken yaglı kısmı içe koymusum sabah....niye böle sert diyorum :KK1:

bunu uyanık biri yapmaz sanırım :KK1::KK1:

neyseee...nasılsınız...özledim sizleri:KK16:

evett çağlamm :KK8::KK8::KK8:
yenilebilir durumdamıydı peki tost:KK1::KK1:
*
oyaa bugün büyük gün sakinn ollll :KK24::KK24::KK24:
*
günaydınn kızlarrrr :KK16::KK16:

evett çağlamm :KK8::KK8::KK8:
yenilebilir durumdamıydı peki tost:KK1::KK1:
*
oyaa bugün büyük gün sakinn ollll :KK24::KK24::KK24:
*
günaydınn kızlarrrr :KK16::KK16:

evet kuzum...baktım sert biri anladım hemen..kendime geldim...:))

onu ben yedim...dalga gecmesine izin verirmiyim birilerinin :KK1::KK1:

Bu arada Oyacımmmm görüsmeye gidiyo.....Allah yardımcın olsun Oya'mm....hayırlıysa olsun inşallah canım benim :KK16::KK16:

kızlar hatceyi göremedim ben:26: epeydir yoktum takip edemedim.kaçırdığım bişiyler mi var mı acep?

eylülcüm diğer topikte Özge yazmıştıı, biras sıkıntısı varmış biz üzülmeyelim die uğramamış ama gelcekmiş bugün :KK31::KK31::KK31:

Allah ım kolaylık versin..:KK31: insanın sıkıntısı ,derdi olunca konuşmaya da isteği olmuyor..inşallah az kalmışken
güzel zamanlara doyasıya tadını çıkarır:KK16:

Oyacım, Allah ım gönlüne göre bir iş nasip etsin..:KK16: umduğundan daha güzel geçsinn:KK31:

kızlar cmtsi günü nikahta giymek için bu elbiseyi aldım çook beğenerek aldım ama halalarım ablam falan hiç beğenmedi nikahta giyilmez bu dediler çok üzüldüm siz ne dersiniz çok mu kısa olmaz mı bu elbise

$Fotoğraf2497.jpg $Fotoğraf2499.jpg

Ben hafta sonları hiç dinlenemiyorum kızlar ya :KK50:
Cuma akşam hastaydım hep yattım cumartesi misafir gelcek diye sabahın köründe kalktım temizlik ve hazırlık yaptım misafirin çocukları çok yapamazdı süslük mumlarımı mahvettiler :KK14: atmak zorunda kaldım... Evimin halini anlatmak bile istemiyorum...:KK9: yatak odasının kapısını kapatmıştım ama ben mutfaktayken anneleride lavabodayken oraya bile girmişler dağıtmışlar...
Akşam da evi o halde bırakıp misafirler ile çıktım anneme gittim annem de rahatsızdı..
Annemden çıkıp ablasına uğradık gece 2 buçuktu eve geldik..
Pazar günde tam dinlenecektim eşimi bir arkadaşımız aradı araba bakmak için bizim oraya gelecekmiş eşim gitti dönüşte bize gelmek istemiş 5 kişi geldi en acilinden yemek hazırladım bir iki saat kaldılar ama yorgunluktan bittim resmen :KK43:((

Bugün de yerlerdeyim... Her tarafım ağrıyor..

Ben hafta sonları hiç dinlenemiyorum kızlar ya :KK50:
Cuma akşam hastaydım hep yattım cumartesi misafir gelcek diye sabahın köründe kalktım temizlik ve hazırlık yaptım misafirin çocukları çok yapamazdı süslük mumlarımı mahvettiler :KK14: atmak zorunda kaldım... Evimin halini anlatmak bile istemiyorum...:KK9: yatak odasının kapısını kapatmıştım ama ben mutfaktayken anneleride lavabodayken oraya bile girmişler dağıtmışlar...
Akşam da evi o halde bırakıp misafirler ile çıktım anneme gittim annem de rahatsızdı..
Annemden çıkıp ablasına uğradık gece 2 buçuktu eve geldik..
Pazar günde tam dinlenecektim eşimi bir arkadaşımız aradı araba bakmak için bizim oraya gelecekmiş eşim gitti dönüşte bize gelmek istemiş 5 kişi geldi en acilinden yemek hazırladım bir iki saat kaldılar ama yorgunluktan bittim resmen :KK43:((

Bugün de yerlerdeyim... Her tarafım ağrıyor..

senin için teşhisim şu naçizane, herkesi memnun etmeye çalışırsan memnuniyetsiz memnuniyetsiz geçer zamanın.:KK31:
senin yazdıklarını okurken ben yoruluyorum yav..:26:

canım elbise kötü değil,üzülmeni de istemem ama nikah için basit kalmıs gibi...asla kötü demiyorum yanlıs anlama beni kuzum...:KK16:

yok yanlış anlamam aksine düşünceleriniz çok önemli benim için iyi ya da kötü halalarımda düğünde akşam yemeğinde giy ama nikah için uygun değil dediler zaten ama ne bileyim çok beğenerek alınca böyle tepkilerle karşılaşmak üzdü beni:KK31:

Günaydın herkese :KK16::KK16:
hayırlı ve huzurlu haftalar diliyorum :KK16:

bu hafta benim haftam :KK16::KK16::21::21::123::123:

X