Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

iyiyim kuzum yettim
saçlarımı kestiricem model arıyorum harıl harıl :26:

saçlarımı kestircem dediğini görünce gülesim geldi malum ben yıkamaktan ve kurutmaktan usandığım için kestirmiştim.
sanki gıdım uzamadı

Chuky ben de hala mutfağa alışamadım
acaba mutfak mı bana alışamıyor ki:44:

aynen benimde o yuzden işte bide kurutup yatınca sabah darmadağın oluyo saçlarım sinir oldum iki günde, zaten yıprandı
En iyisi kestirmek heralde.

Eee bugün ne yemek var bayanlar evde

Ay valla 2 gündür yemek yaparken elim ayağım birbirine dolanıyor. Ki ben gıda okudum yemek yapmayı çok iyi biliyorum.
Ama mutfağa alışamadım neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum
Allahtan eşim de benimle beraber mutfakta oluyor yardım ediyor yoksa alışana kadar talan edicem mutfağı

müge ben bir kazan çorba yapıyorum, üç gün yiyoruz

bizimki işkembe çorbasını çok sever, geçen onun çakma versiyonu kıymalı çorba yaptım.
yemekte köfte yaptım. çünkü gece 3 de geliyor, ısıtıp yemesi kolay birşeyler yapıyorum. Oda sağolsun yemiyor

~~
İlk zamanlar Kaşıklarla acayip derdim vardı, hoş hala var misafirliklerle gnlükleri ayırdım. bir sağa koyuyorum bir sola, olmadı sandığına geri koyuyorum o da olmuyor.
kepçesi bilmm nesi çekmecelere sığmıyor... ahhh ahhh ancak alıştım sığmamalarına

Bu akşam ne pişecek bakiiimmmmm
biz pazara da gitmemiştik dolapta sebze de yok :26:

Çok iyiyim ama daha yorgunluğumu atamadım.
Bir de mufağıma adapte olmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın ?

gec gördüm biraz ama iyiyim canım....kardesim gelecekti bugün balık yapacaktım..yemek derdim yok derken....kardesim gelmeyecegini söyledi...eşim de balıgı sonra yap o zamn dedi...ne yapim diyince de her gün bu soruyu bana mı sorcan dedi.bende evet dedim tabiii

o da bişi demedine yapcam ben yaaaaaaaaa...tavuk olmasın dedi....cok yardımcı oldu sagolsunnn

Oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nerdesinnnnnnnnnnn?

Mügeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...sen nerdesin?

Ben bu akşam lazanya yapıcam . Her gün yemek düşünmek çok yorucu

Oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nerdesinnnnnnnnnnn?

Mügeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...sen nerdesin?

yettim kuzum burdayım

aa iyi fikirmiş aslında canım..
bizde bugün kahvaltı gibi yapalım dedik,dünden kalan meze türü şeyler vardı.atıştırmalık yapıcaz biraz galiba

yettim kuzum burdayım

aa iyi fikirmiş aslında canım..
bizde bugün kahvaltı gibi yapalım dedik,dünden kalan meze türü şeyler vardı.atıştırmalık yapıcaz biraz galiba

ohhh ne güzel...ben benim ayuyu doyuramam öle seylerle...ne yapim ben yaaaa mügoşummmm (bıktım ya daha 15 gün oldu ama bıktım yaniii

valla kuzum lazanyayı bende eşimde sevmiyoruzzzzz

Benimde dünden kalan mezelerim var. Hatta biraz da şarabımız var

Lazanyayı eşim çok istedi bende severim.Bakalım bu akşamı kurtardık yarına kısmet

yine aklıma bişey geldi

kentucky tavuğu yapıyım ben eve gidince tavuk kanatlarım vardı

ahh ahhh kuzularım ben bayılıyorum bu tariflere....nasıl yerim nasılll..ama benim koca cins biraz...krepte yumurta var yemez...bugün tavuk da yapma dedi...ne yapim diyince ses yok....kıyma patates falan mı versem fırına dicem...offff bende bıktım nette tarif aramaktannn...

Konu sahibesi,

Konuya besmeleyle başlaman çok hoşuma gitti

Sizler muradınıza ermişsiniz, darısı bizlerin başına

Hepinize iyi sohbetler

Allah yuvalarınızdan huzuru eksik etmesin

(Amin)

Konu sahibesi,

Konuya besmeleyle başlaman çok hoşuma gitti

Sizler muradınıza ermişsiniz, darısı bizlerin başına

Hepinize iyi sohbetler

Allah yuvalarınızdan huzuru eksik etmesin

(Amin)

aminnn, besmeleyle çıktık bu yola, onunla devam eder inşallah
sizlere de çabucak geçsin zaman

kızlar ben haftasonu kocaaaa bir bağ (3-4 bağ ederdi) maydanozu çöpe atmış bulunmaktayım
çok utanıyorum
babanem bahçeden toplayıp vermişti ama bir türlü vakit bulup yıkayamadım.
yıkayıp doğrayıp buzluğa atacaktım
sirkeli suda beklettim, ertesi gün suyunu değiştirdim ama yıkayamadım. derken renkleri gitmiş :26:

Dün akşam kıyma çıkartmıştım bugüne yemek yaparım diye ama misafirliğe gideceğimizi öğrenince üşenmedim kalktım kıymadan köfte yaptım
buzluktan çıkan kıyma pişmeden buzluğa girmez mantığından ötürü köfteleri kızarttım.
tekrar buzluğa attım. hazır bir yemeğim bulunmakta

Hamarat bacım benimmm

Hamarat bacım benimmm

bu hamarat hatun değil de tembel hatunun ifadesi
hazırcı

eskiden hep annem pişirecek haftasonları ben gidip kaplara doldurup eve getirecem diye düşünüyordum
ama hiç umduğum gibi çıkmadı. ben pişirip anneme götürsem anca

olsun be kuzum...hazırcılık da iyi bişey sonucta üşenmeden yarının yemegini hazırlayıp koydun dolaba dimi ama...valla ben bıktım usandım bu yemek derdinden...beyime göre yemek yapmaktan vazgectim...yapcam valla...istemiyosa yemesin....yada paşa paşa alıssın bazı seyleri yemeye...

benimde en çok yıprandığım konu oydu. galiba hayallerimizde sürekli onlara yemek yaptığımızı ve onların çok beğendiğini falan düşünmüştük

ne gerek varsa, beğenmesin. illa onun damak tadına göre mi yemek yapılacak artık ben sen beğenmemiş olabilrisin ama ben böyle seviyorum diyorum

mj kutun dolu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…