Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

çağla eniştenin sana kırmızı çamaşır + mesir macunu yedirmesi gerek

öncelikle kırmızı camasır cok itici gelir bana,hiç kırmızı camasırım yoktur ki sevdicekte sevmiyo kırmızı camasırı....mesir macunu da igrenc bişi bi kez tadına bakmıstımmmm Aslımm

böyle bakmak beni etkileyecekse bakim yani....onun bi problemi yok ki Oyammmm.ahahhaaa

o zaman onlar bize öyle baksın

bende kırmızıyı çamaşır sevmiyorum :26:
siyah favorimdir
ay bu iç karartıcı renkle nereye kadar gideceksem

öncelikle kırmızı camasır cok itici gelir bana,hiç kırmızı camasırım yoktur ki sevdicekte sevmiyo kırmızı camasırı....mesir macunu da igrenc bişi bi kez tadına bakmıstımmmm Aslımm

ayol ne renk seviyorsanız alsın işte konuşturma beni

haaa bir de belki biskolata erkekleri gibi sana defile yaparsa kıvamına gelir misin ki?

o zaman onlar bize öyle baksın

bende kırmızıyı çamaşır sevmiyorum :26:
siyah favorimdir
ay bu iç karartıcı renkle nereye kadar gideceksem

bende senin gibiyim siyah ve beyazz....renkli kıyafetim ve camasırım cok azdır....

ayol ne renk seviyorsanız alsın işte konuşturma beni

haaa bir de belki biskolata erkekleri gibi sana defile yaparsa kıvamına gelir misin ki?

o göbekle miiiiii sanmıyorummm aslım ahahahhaha 60:

iyiyim kuzum yettim
saçlarımı kestiricem model arıyorum harıl harıl :26:

bende kestircem dügünü bekiyodum mügemm...gecti gtti simdi sıra sac kesimindeeama ben kırıkları aldırcam önlerine sekil verdircem....uzunlugunu korucam yani bebiş

bende kestircem dügünü bekiyodum mügemm...gecti gtti simdi sıra sac kesimindeeama ben kırıkları aldırcam önlerine sekil verdircem....uzunlugunu korucam yani bebiş

ben rengini açtırdığım için baya yıprandı kestirmedende düzelmeyecek
o yuzden baya kısa kestiricem sanırım :26:
bob modeli düşünyorum ama kararsızım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…