Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

çağla eniştenin sana kırmızı çamaşır + mesir macunu yedirmesi gerek :KK60: :KK60:

öncelikle kırmızı camasır cok itici gelir bana,hiç kırmızı camasırım yoktur ki sevdicekte sevmiyo kırmızı camasırı....mesir macunu da igrenc bişi bi kez tadına bakmıstımmmm Aslımm:KK60::KK60:

böyle bakmak beni etkileyecekse bakim yani....onun bi problemi yok ki Oyammmm.ahahhaaa:KK52::KK52:

o zaman onlar bize öyle baksın :KK60:

bende kırmızıyı çamaşır sevmiyorum :26:
siyah favorimdir :KK52:
ay bu iç karartıcı renkle nereye kadar gideceksem :KK60:

öncelikle kırmızı camasır cok itici gelir bana,hiç kırmızı camasırım yoktur ki sevdicekte sevmiyo kırmızı camasırı....mesir macunu da igrenc bişi bi kez tadına bakmıstımmmm Aslımm:KK60::KK60:

ayol ne renk seviyorsanız alsın işte konuşturma beni :KK23: :KK9::KK9:

haaa bir de belki biskolata erkekleri gibi sana defile yaparsa kıvamına gelir misin ki? :KK1:

o zaman onlar bize öyle baksın :KK60:

bende kırmızıyı çamaşır sevmiyorum :26:
siyah favorimdir :KK52:
ay bu iç karartıcı renkle nereye kadar gideceksem :KK60:

bende senin gibiyim siyah ve beyazz....renkli kıyafetim ve camasırım cok azdır....:KK31::KK31:

ayol ne renk seviyorsanız alsın işte konuşturma beni :KK23: :KK9::KK9:

haaa bir de belki biskolata erkekleri gibi sana defile yaparsa kıvamına gelir misin ki? :KK1:

o göbekle miiiiii :KK53::KK53::KK53: sanmıyorummm aslım ahahahhaha :KK60::KK60::KK60:60:

iyiyim kuzum yettim :KK52:
saçlarımı kestiricem model arıyorum harıl harıl :26:

bende kestircem dügünü bekiyodum mügemm...gecti gtti simdi sıra sac kesimindee:KK34::KK34:ama ben kırıkları aldırcam önlerine sekil verdircem....uzunlugunu korucam yani bebiş:KK34::KK34:

bende kestircem dügünü bekiyodum mügemm...gecti gtti simdi sıra sac kesimindee:KK34::KK34:ama ben kırıkları aldırcam önlerine sekil verdircem....uzunlugunu korucam yani bebiş:KK34::KK34:

ben rengini açtırdığım için baya yıprandı kestirmedende düzelmeyecek
o yuzden baya kısa kestiricem sanırım :26:
bob modeli düşünyorum ama kararsızım kuzum :KK31:

X