Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ben iş sıkıntılarından dolayı eşime daha az sarıldığımı farkettim, telafi etmeye çalışıyorum iki gündür

glcn bir evlenen pişman bir evlenmeyen gel anacım gellllll [/QUOTE]

ben ewlenpte pişman olayım oyaaaa

bende bende bendee
bazen o kadar kızıyorum ki kendime..yapmak istediğim o kadar çok şey varken neden evlendim diye..

bende oyle dıyorum aslında unı de tanıstım mustakbel esımle.. tanısmasaydım kesın yuksek lısans falan yapardım.. ama o zamanda aşk ne demek bılemezdım

aman ya boswer yuksegi muksegi

bende bende bendee
bazen o kadar kızıyorum ki kendime..yapmak istediğim o kadar çok şey varken neden evlendim diye..

demek tek değilim

her ne kadar o işe rahat gideyim diye olduğunu düşünse de ben yapmak istediklerimin bir çok kısmını onunla birlikte yapmak istediğim için evlendim.

demek tek değilim

her ne kadar o işe rahat gideyim diye olduğunu düşünse de ben yapmak istediklerimin bir çok kısmını onunla birlikte yapmak istediğim için evlendim.

bende yapmak istediklerimi onunla yapabilirim diye düşünüp evlendiğim ama gerçeklerle karşılaştığım için pişmanım..
evdeki hesap çarşıya uymuyor ne yazık ki..

Nişanlılık zamanındaki şunu yaparız bunu yaparızların yerini önce bi karnımızı doyuralım alıyor..

Aslı 11 günün kalmış şurda sen okuma

Son düzenleme:

Ahh mügemmmmmm :103::103::103: gözlükleri attım ben

o yüzden diyorum ya evlencek olduğuma pişmanım diye

hayat mücadelesi daha ağır basacak biliyorum :26: yaparız dediklerimizin belki 2/4 yapacağız.

kızlar neler konuşuyorsunuz siz böyle bu dünyaya kariyer yapmaya değil sevgimizi yaşamaya ve paylaşmaya geldik bence. sonuçta ölüp gideceğiz, kariyerin ne faydası olacak ki. sevdiklerimizle güzel vakitler için de değil midir kariyer? tabi başarı duygusunu sürekli artırmaya çalışanlar, başarıyı araç değil amaç getirenler haricinde.
bir kitapta okumuştum, fedakarlık yoksa aşk yoktur

Mügeee konu girişinde bekarlara bu gözlüklerden taktırıyorlar :103::103::103::103:
o yüzden bu kızlarda sorun yok

bende evlencek olduğuma pişmanım
aslıcığım senin gözlüğün numarası sana uymamış, baktır bi onu

Haklısın krizim ama öyle bi hayattayız ki bişeyleri başarma sevdasında yaşıyoruz..Öyle hayatı tüketiyoruz.
Kariyer olmayınca iş , iş olmayınca para , para olmayınca huzur eksiliyor evlerden..

krizz ha deyince iş bırakılmadığını biliyorsun
kariyer amacımı ben doktoraya devam etmemekle sonlandırmış biriyim. hocası dekan olupta üniye atanmayan saf öğrenciyim ben

fedakarlığın alasını yaptığımı düşünüyorum
ne yazıkki kocamın aldığı maaş ile evimizi geçindiremeyiz. geçindirsin gider otururum evde, sevgimi bir güzel paylaşırım..
yemekler pişirir akşama onun gelmesini beklerim (oda gelince beğenmez )

insanları geçim sıkıntısına soktukları için sevgiyi ikinci planda yaşamak zorundayız
acaba gerçekten seyran olan samanlık olmuş mudur:44:

eski zamanlarda herşey daha güzelmiş..Daha anlamlıymış..ananemle dedem evlendiklerinde eşyaları bile yokmuş
Şimdi hayata öyle bir koşturmacayla giriyoruz ki gözümüz başka hiçbişey görmüyor , sadece geçinebilmek için çalışıyor herkes..

bir sünger yatak yetiyormuş mutluluğa

doyumsuz bir toplum olduk çıktık

bir sünger yatak yetiyormuş mutluluğa

doyumsuz bir toplum olduk çıktık

Aynen kızlar bende buaralar hep bunu düşünüyorum Aman bu eksik aman şu eksik diye diye didişip duruyoruz Nooluyo yaaa sanki bi yere yetişiyoruz Hepsi hallolur yavaş yavaş Dün taksiciyle muhabbet ettik gelirken Eskiden bi buzdolabı için 4-5 ay yemeden içmeden para biriktirdik ancak öyle alabilirdik şimdi git bir aylık maaşla tık diye alıyosun dedi amca Ama bu kadar rahat olmamıza ve herşeyin elimizin altında olmasına rağmen şikayet eden aç gözlü olan yetinmeyi bilmeyen yine bizleriz aslında

kızlar ben sadece keşke evlenmeseydim, evlilik farklı, kariyer mi yapsaydım düşüncesine düşüncemi bildirdim. herkes işi bıraksın espriydi, bunun olmayacağını biliyorum.
ben gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…