Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kuzum cok fazla iş aldı şirket...yetiştirmem gereken çizimler var hesaplar var ama hiçbişey yapmadım ben bugün...keyfim yok,huzursuzum,yorgunum....

kuzum cok fazla iş aldı şirket...yetiştirmem gereken çizimler var hesaplar var ama hiçbişey yapmadım ben bugün...keyfim yok,huzursuzum,yorgunum....

biriken ve bilmediğim işleri yapma görvei verilmesini hiç sevmem :KK19: Allah yardımcın olsun canım, en azından bildiğin işi yapıyorsun...

Ben de Bircan 8 Aralık 2012 de evlendim :KK16: Kızlardan duymuştum bir anda düğün tarihin erkene alınmıştı ordan biliyorum seni :KK9: Tatlı telaşlar bunlar tadını çıkar her şey oluyor eksik olacak yetişmeyecek diye düşünme sakın
Bilmiyorum şu an hazırlıkların ne aşamada ama gelinliğini ve eşyalarını da aceleye getirme sonra dan az da olsa burukluk oluyor insanda umarım herşey gönlüne göre olur :KK8:

Ben ev telaşı yaşamadım ama eminim zordur o zamanlar sevgilim on senede sevgili olacağımı bilsem ev almadan evlenmeyelim derdi o bütçesine göre bir kaç ev buldu ben de aralarından seçtim o kadar tapuyuda üzerine aldı ertesi gün aileler tanıştılar:KK9:

Evet düğün tarihi bi anda öne alınan gelin ben:KK9::KK9:
Hala inanamıyorum yaa, mucize diyorum ya bu yüzden:KK69:
Hani göğü delmek gibi bişiiii:KK69:
Rüyaa gibiii:KK69:

Yok eksik gedik diye düşünmüyorum,öyle kii çok çok mutluyum!:KK69:
Yeni aşık olmuş gibiyim!:KK69:
Kıpır kıpır içim:KK69:
Havalar ısınıyo, benim gönlüm kaynıyoooo:KK9::KK9::KK52::KK52:

Eşya-gelinlik konusunda aslında ne istediğimi biliyordum bende kuzum
Kaç aydır bakıyorum zaten:KK9:
O nedenle aceleye gelmedi yani pek:KK17:

Yalnız ev işi kısmet bakalım..:21:

gelirim bazı bazı :KK1:
ama senin hevesini kaçırırım kızzzz :26:

:113::113::113::113::113::113:
bu moddayım :KK1:

Kaçırmazsın kız:KK9:
Ben fena gazlıyım evlenme hususundaaaa:KK52::KK52:

tabiki :KK56:

ama misafir geldiğinde extra olarak yanına salata yapıyoruz haberin olsun.
menüde değişkilik yapılmaz :KK54::KK14::KK14:

yok oyacım bende o günkü menü için geliyorumm zatenn salataya bile gerekk yokkk :86::86::86:

bugün bi çizik bile atmadım bu yogunlugun içinde...nolucak benim halim :KK14:

oyy kolay gelsinn canımmm:KK6:

Evet düğün tarihi bi anda öne alınan gelin ben:KK9::KK9:
Hala inanamıyorum yaa, mucize diyorum ya bu yüzden:KK69:
Hani göğü delmek gibi bişiiii:KK69:
Rüyaa gibiii:KK69:

Yok eksik gedik diye düşünmüyorum,öyle kii çok çok mutluyum!:KK69:
Yeni aşık olmuş gibiyim!:KK69:
Kıpır kıpır içim:KK69:
Havalar ısınıyo, benim gönlüm kaynıyoooo:KK9::KK9::KK52::KK52:

Eşya-gelinlik konusunda aslında ne istediğimi biliyordum bende kuzum
Kaç aydır bakıyorum zaten:KK9:
O nedenle aceleye gelmedi yani pek:KK17:

Yalnız ev işi kısmet bakalım..:21:

Kaçırmazsın kız:KK9:
Ben fena gazlıyım evlenme hususundaaaa:KK52::KK52:

Slm kızlar bende aranızda yeniyim.. Düğünü erkene alınan kız senin mesajını görünce yazmadan duramadım umarım çookk mutlu olursun ama yaa bende istiyorum benimki de öne alınsın nolur yani:KK43: kendimi zaman konusunda avutmaya çalışıyorum ama olmuyoo :KK43:

Ben de Bircan 8 Aralık 2012 de evlendim :KK16: Kızlardan duymuştum bir anda düğün tarihin erkene alınmıştı ordan biliyorum seni :KK9: Tatlı telaşlar bunlar tadını çıkar her şey oluyor eksik olacak yetişmeyecek diye düşünme sakın
Bilmiyorum şu an hazırlıkların ne aşamada ama gelinliğini ve eşyalarını da aceleye getirme sonra dan az da olsa burukluk oluyor insanda umarım herşey gönlüne göre olur :KK8:

Ben ev telaşı yaşamadım ama eminim zordur o zamanlar sevgilim on senede sevgili olacağımı bilsem ev almadan evlenmeyelim derdi o bütçesine göre bir kaç ev buldu ben de aralarından seçtim o kadar tapuyuda üzerine aldı ertesi gün aileler tanıştılar:KK9:

cemile gelinliğin nerde :KK17: düğünü erkene alınan kız :KK17:

Slm kızlar bende aranızda yeniyim.. Düğünü erkene alınan kız senin mesajını görünce yazmadan duramadım umarım çookk mutlu olursun ama yaa bende istiyorum benimki de öne alınsın nolur yani:KK43: kendimi zaman konusunda avutmaya çalışıyorum ama olmuyoo :KK43:

Selam ben düğünü erkene alınan kız:KK3:
Tanışalım mı milleeeeetttt?:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK60::KK60::KK60:

Nuriss ne zamanki canım düğünün?

çağlamikom nen var :44::44:

yorgun ve huzursuzum demişsin. işlerin yoğun ,başka :44::44:

oyanın enerjisi yerle bir ,senin de öyle, krizin de :26::KK25:

tamlamayı çok sevdin sanırım cemile :KK16:
iki aydan az var sanırım, gelinlik yok, telaş yok, maaaaaaaşallah :KK16:
bir şeyin olması bekleniyorsa sonlara doğru günler uzar olduğundan da fazla. ve o günler birden kısalırsa süper bir şey olur :KK16:

Slm. Kızlar :KK3:
Birileri yoğunum ama çalışmak istemiyorum mu dedi :KK25: Ben de istemiyorum ya:KK43: hatta üzerimde bir ağırlık var kolumu bile kaldıramıyorum resmen....

bu nee yaaaa bugün bırak yazmayı foruma bile giremiyorummmmm :84::84::84::84::84::84:

caglaaa... canm izmirdeym eveett..:KK3:

ya goruselım ben nisan 25 gibi gelcem...ev yerlestırcez muş a gıdıpp.. sora da dugun gununu beklıcem ıste 26 mayısı yanı:KK31:,,

senın nası gıdıyo evlılık ..bende bı ewlenseydım:KK1::KK1:

caglaaa... canm izmirdeym eveett..:KK3:

ya goruselım ben nisan 25 gibi gelcem...ev yerlestırcez muş a gıdıpp.. sora da dugun gununu beklıcem ıste 26 mayısı yanı:KK31:,,

senın nası gıdıyo evlılık ..bende bı ewlenseydım:KK1::KK1:

gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, dünyaya kimseye kalmaz :KK39::KK19::KK16:

çağlamikom nen var :44::44:

yorgun ve huzursuzum demişsin. işlerin yoğun ,başka :44::44:

oyanın enerjisi yerle bir ,senin de öyle, krizin de :26::KK25:
o yüzden sana yakın durmuyorum bugün :KK14::KK14:
hayır diyebilirsin masada :KK1::KK1:

evet enerjim deprem etkisi yaptı :KK1:
popoma doğru alttan biri bir tekme attı :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu nee yaaaa bugün bırak yazmayı foruma bile giremiyorummmmm :84::84::84::84::84::84:

Slm. Kızlar :KK3:
Birileri yoğunum ama çalışmak istemiyorum mu dedi :KK25: Ben de istemiyorum ya:KK43: hatta üzerimde bir ağırlık var kolumu bile kaldıramıyorum resmen....

Bana ne kadar kızıyorsunuz dimi :KK14:
işim yok ama iş yerindeyim :KK1::KK1::KK1::KK1:

hepimiz işi bırakalım olmayan köyümüze dönelim:KK19:

bizim köye götüreyim sizi :KK34:
of yaa köyde hayat ne güzeldi :99:
ek biç yat oh mis :99:

glcn bir evlenen pişman bir evlenmeyen :KK14::KK14::KK14: gel anacım gellllll :KK19::KK19::KK19:

X