Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Canım Günaydın Tekrar ,ya tabikii barış olsun,gerçekten eşlerle hayat güzel olur onlarda olmazsa olmaz canım biraz sakin ol ,sayfanın neşesisin lütfen neşelen:)
günaydınlar
oya barıştığınıza çok sevindim
günaydın eysaih

tamam geldim kendime

bilmem ki :44: sanki hikayemsi tarzda yazmış gibi geldi bana
boşanmışlarsa çok üzülürüm
bende her kavgada keşke evlenmeseydim, bir yıl geçse de boşanmaya gitsek diyorum
kızınca ne dediğimi bilmiyorum bende

oyaa, senin gibi mantıklı davranan bir kızın böyle düşünmesi şaşırttı :44:
canım iyi günde kötü günde

bugün mektup yazıp eşlerimizin yastığının altına koyalım mı kızlar
ne dersiniz?
ben onu uyurken izlerken hep hamd olsun, bebek gibi uyuyor, vs vs diye düşünüyorum. bu sabah niye bunu yazıp yastığının altına koymuyorum ki diye düşündüm, hoş söylüyorum ama :44: yine de birlikte yaşlanmak nasip olursa ilerde okuruz diyorum. hatta uyurken resmini çekip gizlice çıkartıp arkasına mı yazsak düşüncelerimizi sevgimizi:44: ama fotoğraf çıkartmaya vaktm yok ki

bence cok güzel bi fikir....fakat kızınca haketmiyo diye düsünyrm bende...ki su an cok kızgınım anlasıldıgı gibi

Kriz çok güzel düşünmüşsün ben eskiden çok yapardım hatta evlendikten sonra da bir kere yazdım eşim mektupdan ziyade söylememi tercih ediyor o yüzden yazmıyorum artık.

bence cok güzel bi fikir....fakat kızınca haketmiyo diye düsünyrm bende...ki su an cok kızgınım anlasıldıgı gibi

sen niye kızgınsın canım
ne oluyo ya, ayetel kürsi okuyup geliyorum halbuki işe, niye böyle kötü şeyler okuyorum :44:

oyaa, senin gibi mantıklı davranan bir kızın böyle düşünmesi şaşırttı :44:
canım iyi günde kötü günde

mantıklımıyım ben wuuu sevindim

iyi günde kötü günde evett, ama o an üzüldüysem, onu da üzebilecek neyse onları söyleyip duruyorum (bir görsen ben bağırırken o sırıtıyor )
ailesi, bensizlik, pişmanlık... onu ne üzüyorsa onları söylüyorum
ama daha söylemiyeceğim :26:

belki gerçek belki hikaye (Sadece hikaye olmasını umut ediyorum sanki) çok mantıklı ve doğru.
sevgiliyken bir kere ayrılalım demiştim, nasılsa ayrılmaz diye. ayrılmıştık canına tak eder sonra

~~
o turuncu oda ne öyle yaaa
pehhhhh

~~

bircan teşekkür ederim

Akşam annemin iş yerinden bir kaç arkadaşı anneme yemeğe geliyor ben de gitmek istedim ama eşim yuok diyor başka bir şey demiyor... niye bu kadar karşı çıktı anlamış değilim.

sen niye kızgınsın canım
ne oluyo ya, ayetel kürsi okuyup geliyorum halbuki işe, niye böyle kötü şeyler okuyorum :44:

sen okuyorsun da biz kendi adıma konuşayım ben okumuyorum o yüzden duyuyorsun
ah ben ahhhhhh

güzel fikir bende önceki gün kırıldığım noktaları yazmıştım ama vermedim sonra
tekrar deşmeyeyim olayı dedim

Bircan niye istemedi çok uzakta mı annenler :44:

çağla sana noldu ki:44::44:

oyaaa, turuncu odanın ismini mi beğenmedin, niye peh dedin
kızlar ya bütün enerjim gitti, olmayan
üç kişiden de benzer şeyler okuyunca :44:

günaydınn oyaaa
çok sevindim barışmanıza ve waffle ı görünce anladımm

günaydın canımmm

ayy oyacım yapmaa öle yaa, sen o an sinirle sölüyosun ama onun hep aklında kalıyoo
Allah korusun bi tartışmada o sana sölese ne üzülürsünn bida öle yapmaa akıllı eş oll

veee günaydınnn kızlarrrr

aa ne güzel fikirrr ben yapıyım onu ama ne zaman koyucam yastığın altına..farketmezki mektubu

Akşam annemin iş yerinden bir kaç arkadaşı anneme yemeğe geliyor ben de gitmek istedim ama eşim yuok diyor başka bir şey demiyor... niye bu kadar karşı çıktı anlamış değilim.

akşam saati diyemi izin vermedi acaba canım :26:
çokmu uzak annenler..?

benim enerjim tam kriz sanada veriyim biraz

farkeder ya, herkes yastığın altına elini koyup uyumuyor mu :44:
gel beraber enerjileşelim

yooook beğendim, peh dedim çünkü özendim, pehhh millet aya çıkıyor bense gibi demek istedim

~~~~

dila waffledan bende yedim
diyet gitti

daha demicem, haklısın valla ben deyip çıkıyorum işin içinden o düşündükçe düşünür zaten yapısı da müsait düşünmeye :26:

~~
bende enerjiye katılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…