Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Aslı sen ne kadar düğün izini kullanacaksın
Balayına gidiyor musunuz? Nereye? Merak ettim de:26:

işkembe çorbası :KK9:

bizimki duymasın :KK1: koşar gelir...
ayrıca bırakırmısın yemek yapma işini :KK20:
zaten bundan sonra sen yapacaksın. 11 günün keyfini çıkart :KK20:

ben ızgara köfte yapıcam , hazır köfte tabi :KK37:
yine yoğurtlu semizotu salatası yapıcam..
yanınada ne yapsam hafif bilemedim..Malum diyetteyiz :KK53:

pilav, patates püresi, patates kızartması.... bunlardan gidecek başka birşey ben bilmiyorum. bunları da unutmalıyım kısa zamanda :KK1:

benim menüyü biliyorsunuz makarna :KK52:

Güzel bi yazı olmuş..Geleceğimi gördüm sanki :KK31:
Ama bi fark var , ihtiyacımız yok çalışmasamda olur durumu bizde yok işte..
Ne zamana kadar bu sürecek bilmiyorum..
Çok zor be :2:

bu duruma kendimi kendim soktum diye düşünüyorum :KK1:
sevgili iken kesinlikle çalışıcam, çalıştırmayacaksan yollarımız ayrı, boşuna kürek çekmeyelim demiştim:KK31:

şimdi bakıyorum da borç harç... aza kanaat edeydim gene borçları sen öde der çekilirdim kenara :KK31:

neyse benim mesai biter :KK31: kendinize iyi bakın :KK54:

güzel amaaaaaaaaaa ev hanımı olan biri yazsa bunu onun da dertleri aşar gider .:KK14::KK14:

her sabah kalkıyorum , kocamın kahvaltısını hazırlıyorum..

evi toparlıyorum.. bir bakmışım öğlen olmuş..:KK14:

sonra çocukları okuldan alıyorum öğleye dek temizlediğim ev yine aynı b.k yuvasına dönmüş görünce çıldırıyorum.:KK19:

bir de sürekli evdeyim diye bana gelmek isteyen komşular,tanıdıklara ne demeli:KK20: hadi güne katıl , o kadar evdesin bu kadar menü mü yaptın (misafirler mennun değil)

akşama dek bir mutfak bir çocuklar mekik dokuyorum..

akşam koca işten gelir " bütün gün evde ne yaptın sanki , yan gel yat ,yaptıkların bu mu anca p.po büyüt " desin :KK14::KK14:

bıktımmmm
bıktımmmmmmm
kadın olmaktan evde olmaktan bıktımmmmm...

sanırım aşağı yukarı bir ev hanımının feryadı da bu olurdu.:KK31::KK31:

güzel amaaaaaaaaaa ev hanımı olan biri yazsa bunu onun da dertleri aşar gider .:KK14::KK14:

her sabah kalkıyorum , kocamın kahvaltısını hazırlıyorum..

evi toparlıyorum.. bir bakmışım öğlen olmuş..:KK14:

sonra çocukları okuldan alıyorum öğleye dek temizlediğim ev yine aynı b.k yuvasına dönmüş görünce çıldırıyorum.:KK19:

bir de sürekli evdeyim diye bana gelmek isteyen komşular,tanıdıklara ne demeli:KK20: hadi güne katıl , o kadar evdesin bu kadar menü mü yaptın (misafirler mennun değil)

akşama dek bir mutfak bir çocuklar mekik dokuyorum..

akşam koca işten gelir " bütün gün evde ne yaptın sanki , yan gel yat ,yaptıkların bu mu anca p.po büyüt " desin :KK14::KK14:

bıktımmmm
bıktımmmmmmm
kadın olmaktan evde olmaktan bıktımmmmm...

sanırım aşağı yukarı bir ev hanımının feryadı da bu olurdu.:KK31::KK31:

Evet haklısın, dün yeni girdiği iş yerinde çalışırken birden karar alıp evhanımı olan bir arkadaşım misafirliğe geldi.
hoş kız hayatında kararsız veya verdiği kararı aniden veren birisiydi. :KK31:
Aynen senin dediklerini diyordu. evde otursan da oturmaasan da işller senin :KK31: fa2 3 ay önce bebek yapıcaz demişti 1 ay kadar önce vazgeçtik demişti, şimdi gene bebek yapmaya karar vermiş :KK31::KK31::KK31:
ve bu bebek olayını evdeki can sıkıntısına bağladım :KK31:
''millete bakıyorum, çocuklarını gezdirmeye parka gidiyor geziyorlar, onlarla oyun oynuyorlar, bende çocukla gider oyun oynarım ne güzel'' :KK53::KK53::KK53:
tabi ki düşüncesinin biraz tuhaf olduğunu, çocuğu onla gezmek için yapmanın çılgınca olduğunu çıtlatmak ile yetindim :KK14:
kararlı kararsızlardan :KK31:

Yazımı beğenmişsiniz sağolun.
Allah yardımcınız olsun. :)

aaa blog sahibinin sen olduğunu bilmiyordum :101:
yazılarının bir çoğunda kendimi gördüm :KK14:
Acil önlem planları almalıyım sanırım :KK31:

Günaydın melekler:)

Günaydın Krizsavar:)

Günaydın Bircan:)

Günyadın Oya:)

Günyadın Dila:)

Günaydın Eylül:)

Günaydın Elif:)

Günaydın Müge:)

Günaydın glçn:)

Günaydın Jack:)

Günaydın canlarım :)

günaydın herkese :KK3:

dün biz barış ilan ettik, aslında ben ettim :KK30: misafirler gidene kadar ama dedim:KK31:
dedim de ben kendimi dinlemedim ki :KK14:
çok özlemişim, onun da benim kadar kırıldığını, kırdığımın farkındayım :KK14:
sanırım sinirlerim çok gergin son zamanlarda:26:

dün biz barış ilan ettik, aslında ben ettim :KK30: misafirler gidene kadar ama dedim:KK31:

Canım Günaydın Tekrar ,ya tabikii barış olsun,gerçekten eşlerle hayat güzel olur onlarda olmazsa olmaz canım biraz sakin ol ,sayfanın neşesisin lütfen neşelen:)

herkese günaydın...Oyacımmmmm cok sevindim canım benim....:KK16::KK16:

oya linkini verdiğin bloğun sahibi boşanmış mı :44: tam da buraya gelmiş, çalışmayı bırakmış mı, sonrasında mutlu olmuş mu diye soracaktım:44:

şimdi eşimin annesi düşündüm de... eşimin annesi de çalışan bir kadınmış. eşimin sanırım orta derecede işitme kaybı var. onun sebebini açıklarken gözümün önünde ağladığını hatırlıyorum. ilk öğrendiğinde de günlerce ağlamış. çalışmamdan kaynaklı oldu demişti. çocuğu sürekli birilerine emanet veriyordum. kış günü bebeği dışarı çıkarınca ablası, kulaklarında bu durum oluşmuş, biz çok geç farkettik demişti. gözlerim dolmuştu onu dinlerken. bir de böyle yaşantılar var.

hayırlısı olsun kızlar hakkımızda.

X