- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
bugün bi çizik bile atmadım bu yogunlugun içinde...nolucak benim halim
kuzum cok fazla iş aldı şirket...yetiştirmem gereken çizimler var hesaplar var ama hiçbişey yapmadım ben bugün...keyfim yok,huzursuzum,yorgunum....
Ben de Bircan 8 Aralık 2012 de evlendimKızlardan duymuştum bir anda düğün tarihin erkene alınmıştı ordan biliyorum seni Tatlı telaşlar bunlar tadını çıkar her şey oluyor eksik olacak yetişmeyecek diye düşünme sakın
Bilmiyorum şu an hazırlıkların ne aşamada ama gelinliğini ve eşyalarını da aceleye getirme sonra dan az da olsa burukluk oluyor insanda umarım herşey gönlüne göre olur
Ben ev telaşı yaşamadım ama eminim zordur o zamanlar sevgilim on senede sevgili olacağımı bilsem ev almadan evlenmeyelim derdi o bütçesine göre bir kaç ev buldu ben de aralarından seçtim o kadar tapuyuda üzerine aldı ertesi gün aileler tanıştılar
gelirim bazı bazı
ama senin hevesini kaçırırım kızzzz :26:
:113::113::113::113::113::113:
bu moddayım
tabiki
ama misafir geldiğinde extra olarak yanına salata yapıyoruz haberin olsun.
menüde değişkilik yapılmaz
bugün bi çizik bile atmadım bu yogunlugun içinde...nolucak benim halim
Evet düğün tarihi bi anda öne alınan gelin ben
Hala inanamıyorum yaa, mucize diyorum ya bu yüzden
Hani göğü delmek gibi bişiiii
Rüyaa gibiii
Yok eksik gedik diye düşünmüyorum,öyle kii çok çok mutluyum!
Yeni aşık olmuş gibiyim!
Kıpır kıpır içim
Havalar ısınıyo, benim gönlüm kaynıyoooo
Eşya-gelinlik konusunda aslında ne istediğimi biliyordum bende kuzum
Kaç aydır bakıyorum zaten
O nedenle aceleye gelmedi yani pek
Yalnız ev işi kısmet bakalım..
Kaçırmazsın kız
Ben fena gazlıyım evlenme hususundaaaa
cemile gelinliğin nerdedüğünü erkene alınan kız
Ben de Bircan 8 Aralık 2012 de evlendimKızlardan duymuştum bir anda düğün tarihin erkene alınmıştı ordan biliyorum seni Tatlı telaşlar bunlar tadını çıkar her şey oluyor eksik olacak yetişmeyecek diye düşünme sakın
Bilmiyorum şu an hazırlıkların ne aşamada ama gelinliğini ve eşyalarını da aceleye getirme sonra dan az da olsa burukluk oluyor insanda umarım herşey gönlüne göre olur
Ben ev telaşı yaşamadım ama eminim zordur o zamanlar sevgilim on senede sevgili olacağımı bilsem ev almadan evlenmeyelim derdi o bütçesine göre bir kaç ev buldu ben de aralarından seçtim o kadar tapuyuda üzerine aldı ertesi gün aileler tanıştılar
cemile gelinliğin nerdedüğünü erkene alınan kız
Slm kızlar bende aranızda yeniyim.. Düğünü erkene alınan kız senin mesajını görünce yazmadan duramadım umarım çookk mutlu olursun ama yaa bende istiyorum benimki de öne alınsın nolur yanikendimi zaman konusunda avutmaya çalışıyorum ama olmuyoo
Slm. Kızlar
Birileri yoğunum ama çalışmak istemiyorum mu dediBen de istemiyorum ya hatta üzerimde bir ağırlık var kolumu bile kaldıramıyorum resmen....
caglaaa... canm izmirdeym eveett..
ya goruselım ben nisan 25 gibi gelcem...ev yerlestırcez muş a gıdıpp.. sora da dugun gununu beklıcem ıste 26 mayısı yanı,,
senın nası gıdıyo evlılık ..bende bı ewlenseydım
Deprem oldu kızlar hissettinizmi
hepimiz işi bırakalım olmayan köyümüze dönelim
o yüzden sana yakın durmuyorum bugünçağlamikom nen var :44::44:
yorgun ve huzursuzum demişsin. işlerin yoğun ,başka :44::44:
oyanın enerjisi yerle bir ,senin de öyle, krizin de :26:
bu nee yaaaa bugün bırak yazmayı foruma bile giremiyorummmmm :84::84::84::84::84::84:
Slm. Kızlar
Birileri yoğunum ama çalışmak istemiyorum mu dediBen de istemiyorum ya hatta üzerimde bir ağırlık var kolumu bile kaldıramıyorum resmen....
hepimiz işi bırakalım olmayan köyümüze dönelim
Bana ne kadar kızıyorsunuz dimi
işim yok ama iş yerindeyim