- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
oh my God, bunlar nasıl böyleler dediğim sınıftansn yani
şimdi ennnnnnnnnnnnnnnnn merak ettiğim soru: rujun kullanımı nasıl oluyor? ben evde bile süremiyorum ya, bir şey yiyemicem, bebişi öpemicem diye :26: bunları nasıl hallediyorsun?
evet taktiklerini aldım, hatırladım şimdi. ben giyimde çok sınırları olan biriyim o yüzden sıkıntı yaşıyorum. ve mesela kalem etek bana asla olmaz, basenliyim zira. şifon gömleği vücudum kaldırmaz. çok spor takılıyorum galiba ya amanetek de bacaklarımı ağrıtıyor, pantolon giydiğimde kalçamı örtecek şeyler giymek istiyorum, çünkü bazı hanımefendilerin kalçaları çok meydanda, ben rahatsız oluyorum, erkekler nasıl olmaz. benim de basen kalça olduğundan kapatmaya çabalıyorum vs vs :44:
dila gelinlikli resimlerimi gördün mü hatırlamıyorum (gerçi gelinlik kabarık olunca alt kısım kapanıyor) ama ben armut vücutlu biriyim, küçücük göğüsler geniş kalçalar incecik olduğu söylenen bir bel:44: kına gecesine hazırlanırken beni gelinlikle gören bir hanım küçük gelin sanmış, çocukgelinlik provalarımda da önceki provadan çıkan kız ve ailesinden bir kadın "aa sen ne kadar küçüksün" demişti, ben de "24 yaşındayım" demiştim. gelin olacak kız "ben de aynı yaştayım, ben büyük mü gösteriyorum, aşk olsun anne" deyip asık suratla çıkmıştı :44:
sende durum nasıl?
ama hepsi konuşkan ve canlı canlı konuşan insanlar ya ve kibarkalksan, "hanımefendi sıra size geliyordu, biraz daha bekler misiniz" diyen, sorununuzu halletmek için anında telefon görüşmeleri yapan, sizi not alan ve vakti geldiğinde mutlu sesiyle haberdar eden bir zümre sanki onlar
oyacım kınamayalım başımıza gelmesin ama otoritesi yerle bir olmuştur gözünde, varsa tabionun açısından hoş bir şey olmamış
burda kaç kişi eyeliner sürebiliyor :44:
geçen günlerde elime eşimin aldığı ve kuruttuğum gülleri alarak eşime diyorum ki "Allah bizi ne kadar ince yaratmış, vücudumuzu ve ruhumuzu. senin hayatın çok sade, dersler kitaplar yemek yemek çay içmek vs. ve bizim beynimiz ne kadar meşgul. evde iş yaparken bile evimizi güzelleştirme derdindeyiz, sadece o işte değiliz, işi yaparken bir sürü fikirler ve tasarımlar aklımıza geliyor. sizin görmediğinizi görebiliyoruz. kendimize daha çok bakıyoruz, yemek yapmaya çalışıyoruz, ev işi yapmaya çalışıyoruz, çocuk bakmaya çalışıyoruz, bireysel gelişimle ilgileniyoruz. ne kadar yoğun yaratıklarız, farkındalığımız ne kadar fazla. vs vs"
eşim tipik tepkisini verdi "he canım, biz odun yaratıklarız zaten"
Canım sana denk gelmiş öylesi yada ne bilym sürekli yapmacık bi gülümseme taktığımız için artık özel hayattada alışkanlık öyle dolaşıyoruz Ben de 2 buçuk senedir bankacıyım 2 banka değiştirdim şimdiye kadar işimi çok seviyorum iyii ki bankacı olmuşum diyen biriyle karşılaşmadımKendime soracak olursam benim küçüklüğümden beri hayalimdi hep güzel giyinip makyajlı olmaları çok hoşuma giderdi ama şuan kötünün iyisi olduğu için mecburiiyetten yapıyorum açıkçası Tekrar bi şansım olsaydı meslek seçimim kesinlikle avukatlık olurdu
göğüsten oturtmalı elbisem birkaç tane vardı sanırım, bacaklarım ağrımadığında giyerdim. ve bana en uygun ve en sevdiğim elbise tarzıdıraltına da botumu giyince kendimi cici bir kız gibi hissediyorum, koreli kızlara özeniyorum galiba 25 yaşında aileden bazen diyorlar, çaktırmıyorum ama çok mutlu oluyorum öyle dendiğinde büyük ablamla ben uygun giydiğimizde korelilere benziyoruz sanırım
hiçbir zamane etkileyici ve kadınsı olmak istemedim, araştırmadım hiç de :44:
burda kaç kişi eyeliner sürebiliyor :44:
geçen günlerde elime eşimin aldığı ve kuruttuğum gülleri alarak eşime diyorum ki "Allah bizi ne kadar ince yaratmış, vücudumuzu ve ruhumuzu. senin hayatın çok sade, dersler kitaplar yemek yemek çay içmek vs. ve bizim beynimiz ne kadar meşgul. evde iş yaparken bile evimizi güzelleştirme derdindeyiz, sadece o işte değiliz, işi yaparken bir sürü fikirler ve tasarımlar aklımıza geliyor. sizin görmediğinizi görebiliyoruz. kendimize daha çok bakıyoruz, yemek yapmaya çalışıyoruz, ev işi yapmaya çalışıyoruz, çocuk bakmaya çalışıyoruz, bireysel gelişimle ilgileniyoruz. ne kadar yoğun yaratıklarız, farkındalığımız ne kadar fazla. vs vs"
eşim tipik tepkisini verdi "he canım, biz odun yaratıklarız zaten"
oya çantacıkım geldihem sırt çantası hem koltuk altı kullanılıyor, ama küçük ve üçgen gibi
ben çantamda acaip şeyler taşıyan biriyim. sanırım bu yönde ilerleme kaydetmeme vesile olacak. artık ecza dolabı ve flash bellek deposu, temizlik çantası, kitaplık, notluk olmaktan çıkacak çantam[/QUOTE]
Gözün aydın
bu kısım için bir kere de küçük çantaya geçip kurtuluyorsun
üni deyken sevgilim ayakkabılarına çok düşkün olduğu için küçük boya ve parlatıcı bile taşıyordum
şimdi cüzdan +telefon.
hatta yazlık çantalarımın içine cüzdan sığmıyor, kartlık yerleri ayrı
hıhııııııı
:104::104::104::104::104::104:
burada aklımdan geçen şeyi mi kesmeye çalışıyorsun
:104:
oyacım kınamayalım başımıza gelmesin ama otoritesi yerle bir olmuştur gözünde, varsa tabionun açısından hoş bir şey olmamış
kınamıyorum, Rabbim kınamaktan uzak tutsun ama dediğin gibi otorite ve güvenim kalmadı
zaten şirketi batırışı ve hiç bir kurtarma girişimi göstermeyişi adama karşı cephe almamı sağlamıştı,
bu da tuzu biberi oldu
gişede olsam buraya gircek zamanım olmaz canımm :)
gişede hızlı ve hata yapmamak için çok dikkatli olman lasım hep bi sonraki müşteri gelsin die
geçen gün kıyafet konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hani sana evet hep klasik ve topuklu ayakkabı giyiyorumm
kalem etekler, şifon gömleklerr, yüksek bel pantolonlar, düz badilerr
saçlarım hep yapılıdır ve makyajsız, ojesiz(çok nadir yoktur) işe gelmemm
mutsuz olduğumda kendi adıma bişe yapmıyorumm buraya fln geliyorumm sizinle laflıyorumm iileşyorumm
bende ilk işe başladığımda öyleydim
şimdi bir hafta aynı pantolonu giyiyorum
ben bile farketmiyorum
her güne ayrı giydiklerim vardı. mesela çarşamba illa şık günümdü, nedense
ahh ahhhh gençlik yıllarım
eyeliner mı?:44:
ben daha toz olanı(neydi onun ismi yaa:44:) onu bile süremiyorum
ama kalemim iyi
gene çok uzun oldu yaa kusura bakmayın
ya kızlar ya benim iki tane kurumuş maskaram bir tane açılmamış maskaram ve bir dolu ruj kalem ıvır zıvır var makyaj sandığımda. bir senedir duruyorlar. yazık günah di mi, bakımlı kızlara vermek lazım :26:
iki üç tane de topuklu ayakkabım var galiba ablalarımın düğünü için vs aldığım, ama giyemiyorum ki.
burdan gitsem mi ne yapsam ben 35 yaş üstüne takılmalıyım galiba, dağınık saçlar makyajsız donuk bir yüz, koyu kıyafetler
pazartesi saçlarımı güzelleştireyim bari, elbise giysem mi, bir tane elbisem var ama daraltılacak :26:
aman saldım çayıra mevlam kayıra ne yapayım:44:
eşim de zaten hep bu halimi gördü, makyajlı görünce tuhaf oluyor
krizz bu arada bende seni merak ediyorum koysana gelinlikli fotonuu
ya kızlar ya benim iki tane kurumuş maskaram bir tane açılmamış maskaram ve bir dolu ruj kalem ıvır zıvır var makyaj sandığımda. bir senedir duruyorlar. yazık günah di mi, bakımlı kızlara vermek lazım :26:
iki üç tane de topuklu ayakkabım var galiba ablalarımın düğünü için vs aldığım, ama giyemiyorum ki.
burdan gitsem mi ne yapsam ben 35 yaş üstüne takılmalıyım galiba, dağınık saçlar makyajsız donuk bir yüz, koyu kıyafetler
pazartesi saçlarımı güzelleştireyim bari, elbise giysem mi, bir tane elbisem var ama daraltılacak :26:
aman saldım çayıra mevlam kayıra ne yapayım:44:
eşim de zaten hep bu halimi gördü, makyajlı görünce tuhaf oluyor