Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kotonun internet sitesinde alacak bir şey göremedik canım ya
elbiseleri falan da çok ince oluyor zaten

kotonun internet sitesinde alacak bir şey göremedik canım ya
elbiseleri falan da çok ince oluyor zaten

canımm elbiseleri diilde gömlekleri çok güsel kotonun elbiseye ve eteğe mangodan bakabilirsinn

tebrikler cnm temel düzey varmı ?

yok canım bodoslama ileri alcam inşallah
bende ingilizce fransızca var bide inşallah iyi bi yerlere gelirimmm :26::26:

ee dila nişanlın ne iş yapar, ne zaman evleneceksin, nerde yaşayacaksınız, anlat bakalım kızım

ee dila nişanlın ne iş yapar, ne zaman evleneceksin, nerde yaşayacaksınız, anlat bakalım kızım

ımmm öretmenimm şimdi öncelikle spk ( sermaye piyasası kurulu ) bankacılık için gerekli bi lisans
nişanlım bilgisayar programcısı , yazılımcı
askerden geldikten sonra düğün tarihi kararlaştırılcak ama yıl sonuna olur inşallahh:26::26:
nerde yaşicağımız tam bi muamma

söliceklerim bu kadar öretmenimm

tamam kızım oturabilirsin, aferin

ayy kafam o kadar dolmuş kii sanırım telefonda adama musa hanım dedimmm :18::18::18::18:
emin diilimm hatırlamıyorum bileeee

canımm elbiseleri diilde gömlekleri çok güsel kotonun elbiseye ve eteğe mangodan bakabilirsinn

yok canım bodoslama ileri alcam inşallah
bende ingilizce fransızca var bide inşallah iyi bi yerlere gelirimmm :26::26:

Oooouuwww çok iddialıyız Dış işlemlerde misin sen cnm Yaaani yükselmek istediğin yer spk ileri düzey gerekitiriyomu Yoksa kasmaya gerek yok temelde yeterli olur bence :44:

Kızlarrr ceren bugün gene yok sankiiiii :44::44:
dila görüdn mü bugün:44::44:

sana da krizzz

dila senin peşindeyim yeni bankacı oldum yazmışsın da nasıl oldun diye soracaktım:26: aydınlatırmısın cicim beni:26:

iyi haftasonları kızlar :44:

Sana da canım

Bu arada akşam ne yemek yapsam diye düşüncelere dalmıştım ki eltim aradı balık yapıyorum akşam bize gelin diye
Aslında gitmek istemezdim evde işlerim var yarında misafirim gelebilir ama balık olduğunu duyunca balıklama daldım

Kızlarrr ceren bugün gene yok sankiiiii :44::44:
dila görüdn mü bugün:44::44:

sana da krizzz

yokk canım hiç görmedim bugünnn :44::44::44:

dila senin peşindeyim yeni bankacı oldum yazmışsın da nasıl oldun diye soracaktım:26: aydınlatırmısın cicim beni:26:

pınarımm ben onları diil saolsunlar onlar beni bulduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…