Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bu soruyu yanlış zamanda sordun dilaaa :KK1:

kriz şu aralar şirket paspası dışında her işle uğraşıyor :KK1::KK1:
belki onu da yaptırıyor olabilirler :KK53:
iyi niyetli krizzzz :KK31:

yok canım o kadar değil de kendi odamın temizliğini de yaparım bana bıraksalar, bizim burdakiler temizlik kadrosundakilere iş yaptırtmaya bayılırlar fotokopi çek, halıyı yıkar mısın, sehpamın yerini değiştir ıvır zıvır. ben fotokopimi de kendim çekerim, odamın düzenlemesini de kendim yaparım, onlar yaparken yardım ederim şükür :KK55:

bu soruyu yanlış zamanda sordun dilaaa :KK1:

kriz şu aralar şirket paspası dışında her işle uğraşıyor :KK1::KK1:
belki onu da yaptırıyor olabilirler :KK53:
iyi niyetli krizzzz :KK31:

hadi yaa:44::44:
zaten hafif kızmış gibi niçin sordun dedii :18::18::18:

sen ne işle meşgulsün böylesine?

bankacıyımm benn krizz adım dilaa :KK42:

dile bankalardaki bireysel bankacılık bölümünde çalışanlar çok mutlu görünüyorlar, işlerindeki doyum %100 gibi duruyor. hele bir tane görmüştüm, çıkışta eşim de ikimiz de "ne kadar mutluydu bu böyle" demiştik :KK9: halk bankasındaydı hatun.
gerçekten öyle mi sence?

yani ne yapıyor, ne oldu da cinsi sapık olduğunu düşündün canım?

böyle sorunca masum yönünü düşünmek istedim ama ckkkk düşünemiyorum :26:

nası dile getirilir ki :KK37:

patronun oda da sadece okey tavla oynamadığını, boş vakitlerinde şirkette izlenmemesi gereken şeyler izlediğini gördüm :KK43::KK43::KK43:

dinden imandan anlamaz olduğunu biliyorum, şaşırmamak lazım ama ne bileyim cuma saati cuma günü :KK43::KK43::KK43::KK43:
nasıl bir yerdeyim ben :KK43::KK43::KK43:

dile bankalardaki bireysel bankacılık bölümünde çalışanlar çok mutlu görünüyorlar, işlerindeki doyum %100 gibi duruyor. hele bir tane görmüştüm, çıkışta eşim de ikimiz de "ne kadar mutluydu bu böyle" demiştik :KK9: halk bankasındaydı hatun.
gerçekten öyle mi sence?

ben bireyselde diilim ama o hatunun mutlu gününe denk gelmiş olabilirsinizz banka fazla stresli bi iştir çünküü :95::95::95::95::95::95::95:
yada cidden stresi seven biridir o :KK1::KK1::KK1:

oya çantacıkım geldi :21: hem sırt çantası hem koltuk altı kullanılıyor, ama küçük ve üçgen gibi :KK53:
ben çantamda acaip şeyler taşıyan biriyim. sanırım bu yönde ilerleme kaydetmeme vesile olacak. artık ecza dolabı ve flash bellek deposu, temizlik çantası, kitaplık, notluk olmaktan çıkacak çantam :KK9:

patronun oda da sadece okey tavla oynamadığını, boş vakitlerinde şirkette izlenmemesi gereken şeyler izlediğini gördüm :KK43::KK43::KK43:

dinden imandan anlamaz olduğunu biliyorum, şaşırmamak lazım ama ne bileyim cuma saati cuma günü :KK43::KK43::KK43::KK43:

hönkk :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

:104::104::104::104::104::104:

ben bireyselde diilim ama o hatunun mutlu gününe denk gelmiş olabilirsinizz banka fazla stresli bi iştir çünküü :95::95::95::95::95::95::95:
yada cidden stresi seven biridir o :KK1::KK1::KK1:

ama hepsi konuşkan ve canlı canlı konuşan insanlar ya ve kibar :KK53: kalksan, "hanımefendi sıra size geliyordu, biraz daha bekler misiniz" diyen, sorununuzu halletmek için anında telefon görüşmeleri yapan, sizi not alan ve vakti geldiğinde mutlu sesiyle haberdar eden bir zümre sanki onlar :KK9:

oyacım kınamayalım başımıza gelmesin ama otoritesi yerle bir olmuştur gözünde, varsa tabi:KK9: onun açısından hoş bir şey olmamış :KK19:

ama hepsi konuşkan ve canlı canlı konuşan insanlar ya ve kibar :KK53: kalksan, "hanımefendi sıra size geliyordu, biraz daha bekler misiniz" diyen, sorununuzu halletmek için anında telefon görüşmeleri yapan, sizi not alan ve vakti geldiğinde mutlu sesiyle haberdar eden bir zümre sanki onlar :KK9:

oyacım kınamayalım başımıza gelmesin ama otoritesi yerle bir olmuştur gözünde, varsa tabi:KK9: onun açısından hoş bir şey olmamış :KK19:

çünkü işimiz o bizimmm :KK34::KK34::KK34:
telefonu mutlu ve ismimizle açarız yardımcı oluruz, olamadığımızda mutlaka birine yönlendiririzz:KK9::KK9::KK9:

dila sen gişede misin, faturaların yatırıldığı yer? onlar sıkıntılı duruyor :44:
ve her gün gömlek ve şık bluzlar mı giyiyorsun:26: ve saçını yapıyor musun:KK53:
bankacıları ne kadar merak ediyormuşum yeni farkettim :KK9:

dila sen gişede misin, faturaların yatırıldığı yer? onlar sıkıntılı duruyor :44:
ve her gün gömlek ve şık bluzlar mı giyiyorsun:26: ve saçını yapıyor musun:KK53:
bankacıları ne kadar merak ediyormuşum yeni farkettim :KK9:

mutsuz olduğunuzda ne yapıyorsunuz peki?
"bir bankacıyla röportaj":KK9:

gişede olsam buraya gircek zamanım olmaz canımm :)
gişede hızlı ve hata yapmamak için çok dikkatli olman lasım hep bi sonraki müşteri gelsin die:KK34::KK34:

geçen gün kıyafet konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hani sana evet hep klasik ve topuklu ayakkabı giyiyorumm:KK9:
kalem etekler, şifon gömleklerr, yüksek bel pantolonlar, düz badilerr :KK31::KK31:
saçlarım hep yapılıdır ve makyajsız, ojesiz(çok nadir yoktur) işe gelmemm :KK42::KK42:

mutsuz olduğumda kendi adıma bişe yapmıyorumm buraya fln geliyorumm sizinle laflıyorumm iileşyorumm :KK9:

gişede olsam buraya gircek zamanım olmaz canımm :)
gişede hızlı ve hata yapmamak için çok dikkatli olman lasım hep bi sonraki müşteri gelsin die:KK34::KK34:

geçen gün kıyafet konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hani sana evet hep klasik ve topuklu ayakkabı giyiyorumm:KK9:
kalem etekler, şifon gömleklerr, yüksek bel pantolonlar, düz badilerr :KK31::KK31:
saçlarım hep yapılıdır ve makyajsız, ojesiz(çok nadir yoktur) işe gelmemm :KK42::KK42:

mutsuz olduğumda kendi adıma bişe yapmıyorumm buraya fln geliyorumm sizinle laflıyorumm iileşyorumm :KK9:

oh my God, bunlar nasıl böyleler dediğim sınıftansn yani :KK53:
şimdi ennnnnnnnnnnnnnnnn merak ettiğim soru: rujun kullanımı nasıl oluyor? ben evde bile süremiyorum ya, bir şey yiyemicem, bebişi öpemicem diye :26: bunları nasıl hallediyorsun?
evet taktiklerini aldım, hatırladım şimdi. ben giyimde çok sınırları olan biriyim o yüzden sıkıntı yaşıyorum. ve mesela kalem etek bana asla olmaz, basenliyim zira. şifon gömleği vücudum kaldırmaz. çok spor takılıyorum galiba ya aman :KK19: etek de bacaklarımı ağrıtıyor, pantolon giydiğimde kalçamı örtecek şeyler giymek istiyorum, çünkü bazı hanımefendilerin kalçaları çok meydanda, ben rahatsız oluyorum, erkekler nasıl olmaz. benim de basen kalça olduğundan kapatmaya çabalıyorum vs vs :44:

X