- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
krizcimm sen ne işle meşgulsunn ??
psikoloji mezunuyum niçin sordun?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildiğin sapık işte cinsi mi sapık yoksa ruhu mu bilemem
bildiğin sapık işte cinsi mi sapık yoksa ruhu mu bilemem
psikoloji mezunuyum niçin sordun?
bu soruyu yanlış zamanda sordun dilaaa
kriz şu aralar şirket paspası dışında her işle uğraşıyor
belki onu da yaptırıyor olabilirler
iyi niyetli krizzzz
bu soruyu yanlış zamanda sordun dilaaa
kriz şu aralar şirket paspası dışında her işle uğraşıyor
belki onu da yaptırıyor olabilirler
iyi niyetli krizzzz
sen ne işle meşgulsün böylesine?
yani ne yapıyor, ne oldu da cinsi sapık olduğunu düşündün canım?
dile bankalardaki bireysel bankacılık bölümünde çalışanlar çok mutlu görünüyorlar, işlerindeki doyum %100 gibi duruyor. hele bir tane görmüştüm, çıkışta eşim de ikimiz de "ne kadar mutluydu bu böyle" demiştik halk bankasındaydı hatun.
gerçekten öyle mi sence?
böyle sorunca masum yönünü düşünmek istedim ama ckkkk düşünemiyorum :26:
nası dile getirilir ki
patronun oda da sadece okey tavla oynamadığını, boş vakitlerinde şirkette izlenmemesi gereken şeyler izlediğini gördüm
dinden imandan anlamaz olduğunu biliyorum, şaşırmamak lazım ama ne bileyim cuma saati cuma günü
nasıl bir yerdeyim ben
böyle sorunca masum yönünü düşünmek istedim ama ckkkk düşünemiyorum :26:
nası dile getirilir ki
patronun oda da sadece okey tavla oynamadığını, boş vakitlerinde şirkette izlenmemesi gereken şeyler izlediğini gördüm
dinden imandan anlamaz olduğunu biliyorum, şaşırmamak lazım ama ne bileyim cuma saati cuma günü
nasıl bir yerdeyim ben
ben bireyselde diilim ama o hatunun mutlu gününe denk gelmiş olabilirsinizz banka fazla stresli bi iştir çünküü :95::95::95::95::95::95::95:
yada cidden stresi seven biridir o
ama hepsi konuşkan ve canlı canlı konuşan insanlar ya ve kibar kalksan, "hanımefendi sıra size geliyordu, biraz daha bekler misiniz" diyen, sorununuzu halletmek için anında telefon görüşmeleri yapan, sizi not alan ve vakti geldiğinde mutlu sesiyle haberdar eden bir zümre sanki onlar
oyacım kınamayalım başımıza gelmesin ama otoritesi yerle bir olmuştur gözünde, varsa tabi onun açısından hoş bir şey olmamış
çünkü işimiz o bizimmm
telefonu mutlu ve ismimizle açarız yardımcı oluruz, olamadığımızda mutlaka birine yönlendiririzz
dila sen gişede misin, faturaların yatırıldığı yer? onlar sıkıntılı duruyor :44:
ve her gün gömlek ve şık bluzlar mı giyiyorsun:26: ve saçını yapıyor musun
bankacıları ne kadar merak ediyormuşum yeni farkettim
mutsuz olduğunuzda ne yapıyorsunuz peki?
"bir bankacıyla röportaj"
gişede olsam buraya gircek zamanım olmaz canımm :)
gişede hızlı ve hata yapmamak için çok dikkatli olman lasım hep bi sonraki müşteri gelsin die
geçen gün kıyafet konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hani sana evet hep klasik ve topuklu ayakkabı giyiyorumm
kalem etekler, şifon gömleklerr, yüksek bel pantolonlar, düz badilerr
saçlarım hep yapılıdır ve makyajsız, ojesiz(çok nadir yoktur) işe gelmemm
mutsuz olduğumda kendi adıma bişe yapmıyorumm buraya fln geliyorumm sizinle laflıyorumm iileşyorumm